• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kolay gelsin canım ya gündüz uykusu yokmu ki
Sorma bizimde kaka işi sıkıntılı tecrübeli anneler yardım edin çişini öğrendik ama kakayi hep altına yapıyor hergun elim b.kta 😂
Her çocuk farklı kendine özel ilk kızım çok erken yürüdü konuşmayı bıraktı ve anca konuşunca bıraktık.

İkizlerim erkek olan çok iyi çıktı kız kardeşi çıkamadı bende tuvalete gitmem dedi.
Bende oturma odasında yaparım dedi.
Yeniden ikisinide bezledik 6 ay daha.

En zoru ikiz kızım çıktı kesinlikle altına yapmadı tuttu aglayarak yaptı.

Normalde Bartu da 3 saat uyuyo gün içinde ama bugün uyumadı şimdi uyur akşam geç uyanır gece bekle dur uyusun diye bitmiyo cilemiz :KK70:
Saatleri belliyse görürsen o saatlerde beraber otursaniz yapmaz mi
Gitmiyor canım gözümün içine baka baka yapıyor 🤦
3 saat de çok iyiymiş 😂

Her çocuk farklı kendine özel ilk kızım çok erken yürüdü konuşmayı bıraktı ve anca konuşunca bıraktık.

İkizlerim erkek olan çok iyi çıktı kız kardeşi çıkamadı bende tuvalete gitmem dedi.
Bende oturma odasında yaparım dedi.
Yeniden ikisinide bezledik 6 ay daha.

En zoru ikiz kızım çıktı kesinlikle altına yapmadı tuttu aglayarak yaptı.
Bizimkisi tam bir faciaydi erken başladım bir daha 2.5 3 yaşından önce başlamam

Canım internetteki videolara bakıyorum kadınlar nasıl yapıyor çok kolay geliyor.
Ben yaparken bi acayip birşey oluyor.
Bide benim kilom fazla ya bende yürüyorum bolca.
Kaç kilosun şuan boy kaç , kendini hafif hissedene kadar yapabildigin sporları yaparsın canım Leslie de zor değil sanki eğer dışarı çıkmak istemezsen çünkü malûm salgın

İmdat diye bagiricam yaaaaaa iş bitmiyo çocuk uyumuyo adam pc den kalkmiyo bı kahve içeyim dedm zehir oldu eşim gazozun kapağını kapatmanız çocuk al onu üstüne halıya bı güzel dök 🤦🤦🤦🤦
Geldi mi üst üste ahhh şu kocalar da çocuk kadar yoruyorlar insanı

Kizlar selam, bugün baya iyi beslendim yarın güzel bir sonuç gelir umarim. Sabah erken kalktım 7 gibi ama 12 ye kadar yemedim. 1 saat de pilates yaptım aşkı memnu eşliğinde :KK200:

Kahvaltı : 3 yumurta tavada
Ara: 2 hurma , 1 çiğköfte
Akşam : yoğurt , fırın kabak
1 saat de yürüyüş az önce eşimle baya tenha yerlerde yuruduk.
Pamukprncess Pamukprncess 50 tane bridge bugün bridge vardı dimi karistirmadim

Kizlar selam, bugün baya iyi beslendim yarın güzel bir sonuç gelir umarim. Sabah erken kalktım 7 gibi ama 12 ye kadar yemedim. 1 saat de pilates yaptım aşkı memnu eşliğinde :KK200:

Kahvaltı : 3 yumurta tavada
Ara: 2 hurma , 1 çiğköfte
Akşam : yoğurt , fırın kabak
1 saat de yürüyüş az önce eşimle baya tenha yerlerde yuruduk.
Pamukprncess Pamukprncess 50 tane bridge bugün bridge vardı dimi karistirmadim
Afiyet olsun canım çok güzel

20200416_191502.jpg

İftar 19.39
2 Tabak barbunya yemeği
2 y.kaşığı
2 kaşık soslu biber kızartması
Salata
Turp tere acıbiber

Eki Görüntüle 2620740
İftar 19.39
2 Tabak barbunya yemeği
2 y.kaşığı
2 kaşık soslu biber kızartması
Salata
Turp tere acıbiber
Allah kabul etsin canım
Çok güzel ya maşallah oruçlari tutuyorsun benimde borcum var biraz inşallah sağ salim bu kışa cikabilirsem 😔 geçen kandilden sonra biraz devam edeyim dedim çok kötü oldum

Allah kabul etsin canım
Çok güzel ya maşallah oruçlari tutuyorsun benimde borcum var biraz inşallah sağ salim bu kışa cikabilirsem 😔 geçen kandilden sonra biraz devam edeyim dedim çok kötü oldum
Amin cümlemizin kabul etsin yarabbim o ne demek canım allah gecinden versin sağlık sıkıntı varsa zaten tutulmaması gerekir canım üzme kendini allah niyetini biliyor sonuçta 🤗

Merhaba kızlar. Bugün biraz yoruldum, o yüzden uğrayamadım
Bugünkü menüm
Sabbah:bir haşlanmış yumurta, domates, salatalık, zeytin, peynir, ekmek, tere
Ara:bir elma
Akşam:fasulye kızartması, dolma
Ara:biraz çilek+altınbaşak
Su:2,5 litre
Spor:yapamadım fakat dışarıda koşturdum

Kaç kilosun şuan boy kaç , kendini hafif hissedene kadar yapabildigin sporları yaparsın canım Leslie de zor değil sanki eğer dışarı çıkmak istemezsen çünkü malûm salgın
Canım 1.70 boy 88.8 im.
Canım yürüyüş bandım var evde tempolu yürüyüş yapıyorum.

Back