• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Göbek bölgen ne güzel gitmiş.
bı göbek gitmiş zaten kizlar başka yok :D:D
Bu arada göbeği nereden ölçüyorsunuz kızlar göbek deliğinden mi
ben tam göbek deliğinden olcuyorum
E göbek 10 cm incelmiş. Daha ne olsun

Yalnız bu çok iyi fikir. Ben de ölçülerimi not alıcam. Kilo verdikçe motive eder insanı
Evet bnde takımı ilk actigimzda ölçüp yazmistim buraya blonde ambition blonde ambition dalga geçtiydi bnm le ölçüleri bnden ince de :D:D

Şu an kafam bı milloonnn :KK70: öyle yorgunum ki örtüm çıktı resmen gunlerin yorgunluğu çıktı sanki o yuzdn yarın konuşalım bu konuyu biri daha olursa eğer sende kabul edersen işleri bolusebiliriz ❤ bu arada kilon boyunda beni komplekse soktu 😂
İşte insan her zaman elinde olmayanı istermiş ya bende minyon olmayı isterdim 😂😂
64cm beli var ve hala konuşuyor :KK70: Ben başka bişi demicem yok bu kız bizle dalga geçiyor arkadaşlar 😂
Kız valla topiklerde psikoloji köşesi varsa oraya bi uğrayım ben iyi değilim ahahhha 😂😂
Şeytan bana kalk obezzto kalk ve kalçanı mezurayla ölç diyor ama ı ıhh şeytana uymuycam:KK62:Yoksa bu gece gözüme uyku girmez

91 cm kalça değildir o, yok canım..
😂😂 Şeytana uy ölç bence bidaki aylara çok motive olursun 😍
Ölçülerin harika kız daha ne istiyorsun 64 cm bel keşşşkeee benim olsaâaa 😂
Belim kırılıyomuş ahaahah, 😂😂
Günaydın kizlar nasılsınız ?
melisa- melisa- seni anlıyorum benim de takintilarim var , ama millet poposunu büyütmeye çalışıyor sen kucultmeye. O değişik olmuş sadece. Bence ölçülerin baya güzel. Kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle olsun tabi.
P Pinarbartu ben de yardım edebilirim. Daha önce liste vs. Yapmisligim var. Nasıl bir yardım istersen, hazır evdeyiz 😅
Teşekkür ederim 🥰 aslında öyle tepsi gibi popoları bende sevmiyorm ama benm kalçam büyüdükçe iç bacaklarımda büyüyo o yüzden hoşlanmıyorum

Ooo o zaman ben ölçülerimi kendime saklayayım :ıslık:
Yaz yaaazz goreliiimmmm bu arada diğer kizlar yok takipteyim cuma yaklasiyo haberiniz ola 😂
Hayır ya bence herkes yazsın yada şimdi kendinize not alıp bir ay sonra hepimiz karşılaştırması ile beraber paylaşabiliriz
Bencedeeee en azından spora daha çok asiliriz
İşte insan her zaman elinde olmayanı istermiş ya bende minyon olmayı isterdim 😂😂

Kız valla topiklerde psikoloji köşesi varsa oraya bi uğrayım ben iyi değilim ahahhha 😂😂

😂😂 Şeytana uy ölç bence bidaki aylara çok motive olursun 😍

Belim kırılıyomuş ahaahah, 😂😂

Teşekkür ederim 🥰 aslında öyle tepsi gibi popoları bende sevmiyorm ama benm kalçam büyüdükçe iç bacaklarımda büyüyo o yüzden hoşlanmıyorum
Minyon olup o kiloda hiç mutlu olmazdn emin ol 😂

Benim 3 aydır fln kilom aynı olculerim de aynı :KK43:
Boy: 158
Kol: 27 hedef 26
Göğüs: 91 farketmez
Bel: 69- hedef 62
Göbek deliği: 75 ben simiti takip ediyordum normalde
Popo:93 farketmez
İç bacak: 52 hedef 49
Alt bacak: 34 hedef 33
Keşke yağlar istediğimiz yerden gitse ama öyle olmuyor malesef :KK70:

20200415_200347.jpg

İftar 19.39
2 tabak piyaz
Acıbiber
Domates biber turp roka tere sofradan yedim

Maşallah ölçülerde ciddi fark var bravo👏👏
Yok kizzz bı göbek başka bı yerde fark yok ki 🤷
Benim 3 aydır fln kilom aynı olculerim de aynı :KK43:
Boy: 158
Kol: 27 hedef 26
Göğüs: 91 farketmez
Bel: 69- hedef 62
Göbek deliği: 75 ben simiti takip ediyordum normalde
Popo:93 farketmez
İç bacak: 52 hedef 49
Alt bacak: 34 hedef 33
Keşke yağlar istediğimiz yerden gitse ama öyle olmuyor malesef :KK70:
Ne güzel ölçüler 😂 bu üst kol bizim ortak derdimiz bnce hiç öncesini görmedim 😂
Kendi mi yaptı , pişmiş satilandan babam alıp yedirirdi çok seveerdim
Kendi yaoti herseyini ama yaptığını beğenmedi 😂 güzel oluyodu bu diyo evlendigimizden beri ilk defa yemiş te 😁

Hayır ya bence herkes yazsın yada şimdi kendinize not alıp bir ay sonra hepimiz karşılaştırması ile beraber paylaşabiliriz
yazdım yazdım ama size göstertmem :( çok kötü çok :(
Bu arada senin kaç çocuğun var canım
Çocuklar büyüyünce daha rahat oluyor dimi herşey yoksa dedikleri gibi büyüdükçe dertleridemi büyüyor
üç kızım var benim. Bazı açılardan evet rahat oluyor ama sıkıntılar değişiyor. Hani çocuklar büyüyünce rahata ererim diye düşünüyorsanız yok öyle bir şey

Adetin ikinci günündeyim cumaya çok güzel olur inşallah 64 görürüm o zaman çok motive olurum yoksa üzülürüm haftaya kalır ama pes etmem artık bir yıldan fazladır vicdan azabıyla yemişim zaten ne yediğimden bişey anladım ne mutlu oldum yediğim için, akşam kaynana gözleme göndermiş yemek ypamadim gönderecek diye ama yemedim :sus: görse beni yemedim diye :sinirli:

Yaz yaaazz goreliiimmmm bu arada diğer kizlar yok takipteyim cuma yaklasiyo haberiniz ola 😂

Bencedeeee en azından spora daha çok asiliriz

Minyon olup o kiloda hiç mutlu olmazdn emin ol 😂
Valla herkesin bir işi var kaptanım. Gelebilseler gelirler ama :( artık kendileri bilir:(

Back