- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.341
Ay olur mu canım çalışıyon sonuçta ilk önce işin ön planda olacak tabii allah kolaylık versin müsait oldugunda istediğin zaman yaz sıkıntı yok canımİyi geceler kızlarım; bütün gün giremedim ama size nasıl çalıştığımı söyleyeyim siz anlayın.. öğleden sonra kızı anneme bıraktım ve çalışmaya bir başladım, masadan kalktığımda bacaklarım uyuşmuş üzerine basamıyordum.. işler yoğun, siz de bıktınız tabi bu durumdanama söylemesem kendimi kötü hissediyorum ne yapayım.. şimdi yatmadan önce buradayım, yediklerimi yazacağım
Çok geçmiş olsun canımKızlar kusura bakmayın giremedim rahatsızlandm dün akşam hatta eğer izin kullanma hakkım varsa bi süre diyet yapamıcam izine ayrılmak istiyorum P Pinarbartu
Dr da gitmeye korkar olduk evde iyi olursun inşallahBu sabah. İlk iki gün berbat geçiyor ama bu sefer çok fazla halsizlik var. Bugün hep koltukta yatay pozisyondayım. Çocuklar gidip gelip ateşim var mı diye kontrol ediyorlar.ateş de olursa doktora göstereceklermiş beni
yine harika bir menüEki Görüntüle 2619348
İftar 19.37
2 kaşık taze fasulye
Közbiber patlıcan yoğurtlaması
Salata üzerine didilmiş tavuk
Yoğurt
canım olduğu kadar işte. Biz seni biliyoruz, sıkıntı yapmaİyi geceler kızlarım; bütün gün giremedim ama size nasıl çalıştığımı söyleyeyim siz anlayın.. öğleden sonra kızı anneme bıraktım ve çalışmaya bir başladım, masadan kalktığımda bacaklarım uyuşmuş üzerine basamıyordum.. işler yoğun, siz de bıktınız tabi bu durumdanama söylemesem kendimi kötü hissediyorum ne yapayım.. şimdi yatmadan önce buradayım, yediklerimi yazacağım
geçmiş olsun spor bakanım. İnşallah iyi olursunuzKızlar kusura bakmayın giremedim rahatsızlandm dün akşam hatta eğer izin kullanma hakkım varsa bi süre diyet yapamıcam izine ayrılmak istiyorum P Pinarbartu
Günaydın canım, sizede kizlarGünaydın 14.takım
Herkese mutlu günler
En sevdiğim hareket demeyi çok isterdim ama maalesefEki Görüntüle 2619516
Bugün plank yapalım, bu hareketi yaparken kronometre açabilir siniz telefondan kaç dk yaptığımız önemlihareketin yanlış halini de gösterdim ki zarar görmeyelim durduk yere
Geçmiş olsun canımKızlar kusura bakmayın giremedim rahatsızlandm dün akşam hatta eğer izin kullanma hakkım varsa bi süre diyet yapamıcam izine ayrılmak istiyorum P Pinarbartu
Canım utansak da yazmaliyiz asıl öyle zamanlarda motivasyona ihtiyacımız varben de dün bir koca tabak makarna yedim utandığım için giremedim
Ben de haftasonu karantinada kötü bozdumben de dün bir koca tabak makarna yedim utandığım için giremedim
Ben de çok zorlanarak yapıyorum sporu, motive olmam cok zorlaştıBen de haftasonu karantinada kötü bozdumve aynen utancımdan girmedin acil toparlamamız lazım bu karantinalar psikolojimizi kötü etkiledi
Geçmiş olsun canım. Umarım kötü bir şey olmamıştır.Kızlar kusura bakmayın giremedim rahatsızlandm dün akşam hatta eğer izin kullanma hakkım varsa bi süre diyet yapamıcam izine ayrılmak istiyorum P Pinarbartu
Beni spor zorlamıyor ama diyet zorluyor canımBen de çok zorlanarak yapıyorum sporu, motive olmam cok zorlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?