• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O zaman ortaya bir soru soruyorum malum ramazan geliyor oruçluyken mesela ikindiyi geçti iftara 1 1,5 saat falan var kendimizide iyi hissediyorsak spor yaparsak sonra bı sağlık sorunu falan patlak vermez dimi çok kararsızım bu konuda
Kendini iyi hissediyorsan yavaş tempola yapılır canım mesela 1 saat olmaz yarım saat yaparsın kendine göre ayarlayabilirsin aç karnına kilo yakımı daha hızlı olur hem

O zaman ortaya bir soru soruyorum malum ramazan geliyor oruçluyken mesela ikindiyi geçti iftara 1 1,5 saat falan var kendimizide iyi hissediyorsak spor yaparsak sonra bı sağlık sorunu falan patlak vermez dimi çok kararsızım bu konuda
Yavaş tempoda olabilir canım kendine bakarsın durumuna göre ben mesela hiç aç yapamam yaptığımda kendimi kötü hissettim o yüzden hep iftardan iki saat sonra yaptım

Dime canım ileride bu günleri çok ararım😂
Aynen ya :KK70:
Kendini iyi hissediyorsan yavaş tempola yapılır canım mesela 1 saat olmaz yarım saat yaparsın kendine göre ayarlayabilirsin aç karnına kilo yakımı daha hızlı olur hem
Yavaş tempoda olabilir canım kendine bakarsın durumuna göre ben mesela hiç aç yapamam yaptığımda kendimi kötü hissettim o yüzden hep iftardan iki saat sonra yaptım
Ben açken bir sorun olmuyor hatta daha ise yaradığını hissediyorum serin havalarda daha önce oruçla beraber sporda yaptığım oldu sorun yaşamadım ama bu iki üç gün sürmüştür en fazla ( ramazan olmadığı için)
Şimdi uzun vadeli nasıl olur bilemem
İnternet te sağlık sorunu doğurur diye okudum bazı yerlerde o yüzden kararsız kaldım

Aynen ya :KK70:

Ben açken bir sorun olmuyor hatta daha ise yaradığını hissediyorum serin havalarda daha önce oruçla beraber sporda yaptığım oldu sorun yaşamadım ama bu iki üç gün sürmüştür en fazla ( ramazan olmadığı için)
Şimdi uzun vadeli nasıl olur bilemem
İnternet te sağlık sorunu doğurur diye okudum bazı yerlerde o yüzden kararsız kaldım
Kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum canım mesela tansiyon şeker v.s gibi rahatsızlıkların var mı bir gün iyi hissedip yaparsın bir gün kötü hisedersin yapmazsın tamamen sana bağlı bir olay canım

Kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum canım mesela tansiyon şeker v.s gibi rahatsızlıkların var mı bir gün iyi yaparsın bir kötü hisedersin yapmazsın tamamen sana bağlı bir olay canım
Benim bildiğim yok canım 🙂
Deneyip göreceğiz inşallah sağol canım

Ben de bugünlerde bu konuyu düşünüyorum. Ömrümde ramazan ayında hiç diet yapmadım, tabii spor da yapmadım. Diet bana ramazan ruhuna ters geldi hep. Hani ramazan ayı hep ruhen temizlenme ayıdır deriz ya aslında bedenen de detoks var fakat ben bunu yaptım mı hayır. Ne yaptım? İftarda çok çeşitli yemek yanında türlü türlü pideler tatlılar vs.. Oruç tuttum ya bir nevi kendini ödüllendirme :KK43: ama bu sene farklı olacak. İnşallah diyeyim yine de :KK43:

Tabii en zor tarafı spor yapmak olacak. Açken yapabilir miyim bilmiyorum bir denemek lazım. İftardan sonra ben hep şekerim yükselip olduğum yere yığıldığımdan yapamam diye düşünüyordum fakat dikkatli yersem şeker de hızlı yükselmez herhalde

Velhasıl kelam bekleyelim görelim. İlk bir kaç günde netleşir zaten

Kizlar k.bakmauin ya dünden beri giremedim badana işi çıktı bı anda dün badana yaptık bugünde temizliği bitirdim daha yeni oturdum çok yoruldum
Oldu da bitti maşallah o zaman..

Dün bizde bayağı bayağı bir iş yaptık. Eşim de hep ertelediği işleri yaptı. Hatta dedim ki her hafta sonu böyle bir gün sokağa çıkma yasağı olsa da bütün işlerini biriktirmeden yapsan ne güzel olur.. Sonuç:adam sabahtan evden kaçtı :) fazla mı iş yaptırdım ne :KK53:

Ben de bugünlerde bu konuyu düşünüyorum. Ömrümde ramazan ayında hiç diet yapmadım, tabii spor da yapmadım. Diet bana ramazan ruhuna ters geldi hep. Hani ramazan ayı hep ruhen temizlenme ayıdır deriz ya aslında bedenen de detoks var fakat ben bunu yaptım mı hayır. Ne yaptım? İftarda çok çeşitli yemek yanında türlü türlü pideler tatlılar vs.. Oruç tuttum ya bir nevi kendini ödüllendirme :KK43: ama bu sene farklı olacak. İnşallah diyeyim yine de :KK43:

Tabii en zor tarafı spor yapmak olacak. Açken yapabilir miyim bilmiyorum bir denemek lazım. İftardan sonra ben hep şekerim yükselip olduğum yere yığıldığımdan yapamam diye düşünüyordum fakat dikkatli yersem şeker de hızlı yükselmez herhalde

Aynen canım çok yiyince rahatsız da oluyor insan aslında ama işte nefis :(

Ben de ramazanda ne diyet yapabildim ne de spor ilk hafta iyi gittim sonrası malum 😄 hiç uyamadım ya regl iken çok güzel spor yaptım oruca başladığım anda bitti bazen iftardan sonra yaptım tabi uykum gelmezse sabaha kadar doğru dürüst uyamadigim için bana göre çok da kasmamak lazım dikkat edersek sıkıntı yok hatta kilo da verilir yeterki hamurişi tatlıya yönelmeyelim

Oldu da bitti maşallah o zaman..

Dün bizde bayağı bayağı bir iş yaptık. Eşim de hep ertelediği işleri yaptı. Hatta dedim ki her hafta sonu böyle bir gün sokağa çıkma yasağı olsa da bütün işlerini biriktirmeden yapsan ne güzel olur.. Sonuç:adam sabahtan evden kaçtı :) fazla mı iş yaptırdım ne :KK53:
:D:D valla bnde sürekli iş yaotiriyorum yoksa oyuna daliyo unutuyo bizi 😁

Canım ben de ramazanı düşünüyorum ne yalan söyleyeyim.
Öncelikle şu virüsten kurtulmayı istiyorum hayırlısıyla.
Bende haşimato troidi +3 çocuk 7yaşında biri digerleride ikiz 4 yaşında oruçlu iken yapamam.
İftardan sonra yürüyüş yaparım.
Bi denersin yaparsan devam edersin.

Valla bn halim kalcani sanmıyorum :D çocukla ilk defa oruç tutcam muhtemelen beraber uyuyo uyancaz kalan vaktinde de yemek fln yaparım 😂

Aynen öyle ya hatta ben ramazanda hep kilo almışımdır.
İnşallah bu ramazan. Öyle olmaz.

Canım ben de ramazanı düşünüyorum ne yalan söyleyeyim.
Öncelikle şu virüsten kurtulmayı istiyorum hayırlısıyla.
Bende haşimato troidi +3 çocuk 7yaşında biri digerleride ikiz 4 yaşında oruçlu iken yapamam.
İftardan sonra yürüyüş yaparım.
Bi denersin yaparsan devam edersin.
Cocuklarla zor dediğin gibi de hazır ramazan gündüz bişey yiyemezken akşam da dengeleyebilirsem sporlada destekleyip olabildiğince verimli geçirmek istiyorum ondan telasim
Valla bn halim kalcani sanmıyorum :KK70: çocukla ilk defa oruç tutcam muhtemelen beraber uyuyo uyancaz kalan vaktinde de yemek fln yaparım 😂
Hayırlısı bakalım ya 😂
Gerçi bugünlerde bende yapamıyorum dün cam sil temizlik derken öyle geçti bugünde buzluk için sarma sardım falan şimdide oturuyorum ama hiç yapasim yok
Regl yakın yeme ataklari ailemi özledim burdan bir an önce kurtulmak isterken virüs çıktı cakildik kaldık falan hiç iyi değilim yine :(

Ben hergun tartiliyorum, belki iyi değil ama alışkanlık oldu bende. Sabah tuvaletten sonra ve cibil şekilde 🤦 Dün 100 bugün 200 gitti mutlu oldum. Sabah sağlam yiyip akşam çok hafif geçirdiğim gün 700 Gr gitmişti. Tabi bunların hepsi yağ deildir ama olsun ben motive oluyorum.
Tamda benim yaptığım gibiymiş :KK19: bende her gün eksi görünce hoşuma gidiyor yani bir haftayı kesinlikle bekleyemem

Back