• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi geceler kızlarım; bütün gün giremedim ama size nasıl çalıştığımı söyleyeyim siz anlayın.. öğleden sonra kızı anneme bıraktım ve çalışmaya bir başladım, masadan kalktığımda bacaklarım uyuşmuş üzerine basamıyordum.. işler yoğun, siz de bıktınız tabi bu durumdan 😂 ama söylemesem kendimi kötü hissediyorum ne yapayım.. şimdi yatmadan önce buradayım, yediklerimi yazacağım

İyi geceler kızlarım; bütün gün giremedim ama size nasıl çalıştığımı söyleyeyim siz anlayın.. öğleden sonra kızı anneme bıraktım ve çalışmaya bir başladım, masadan kalktığımda bacaklarım uyuşmuş üzerine basamıyordum.. işler yoğun, siz de bıktınız tabi bu durumdan 😂 ama söylemesem kendimi kötü hissediyorum ne yapayım.. şimdi yatmadan önce buradayım, yediklerimi yazacağım
Ay olur mu canım çalışıyon sonuçta ilk önce işin ön planda olacak tabii allah kolaylık versin müsait oldugunda istediğin zaman yaz sıkıntı yok canım 🙂🤗

Bu sabah. İlk iki gün berbat geçiyor ama bu sefer çok fazla halsizlik var. Bugün hep koltukta yatay pozisyondayım. Çocuklar gidip gelip ateşim var mı diye kontrol ediyorlar.ateş de olursa doktora göstereceklermiş beni
Dr da gitmeye korkar olduk evde iyi olursun inşallah

IMG_20200414_072420.jpg

Bugün plank yapalım, bu hareketi yaparken kronometre açabilir siniz telefondan kaç dk yaptığımız önemli :KK200: hareketin yanlış halini de gösterdim ki zarar görmeyelim durduk yere :KK19:

Eki Görüntüle 2619348
İftar 19.37
2 kaşık taze fasulye
Közbiber patlıcan yoğurtlaması
Salata üzerine didilmiş tavuk
Yoğurt
yine harika bir menü :KK9:
canım olduğu kadar işte. Biz seni biliyoruz, sıkıntı yapma

Kızlar kusura bakmayın giremedim rahatsızlandm dün akşam hatta eğer izin kullanma hakkım varsa bi süre diyet yapamıcam izine ayrılmak istiyorum P Pinarbartu
geçmiş olsun spor bakanım. İnşallah iyi olursunuz

ben de dün bir koca tabak makarna yedim utandığım için giremedim :KK43:
Canım utansak da yazmaliyiz asıl öyle zamanlarda motivasyona ihtiyacımız var :KK66: hem bugün telafi edebilirsin. Gecen hafta ben de aynısını yaptım. Ertesi günü dikkat edince güzel eksi gordum

Ben de çok zorlanarak yapıyorum sporu, motive olmam cok zorlaştı :KK43:
Beni spor zorlamıyor ama diyet zorluyor canım :( bugün çok güzel bir spor yapayım diye düşünüyorum çok severek de yaparım zaten onda sorun yok ama ben stresden sürekli atıştırmak istiyorum ve vücut sitresden serotonin ihtiyacına girip tatlı vs. Gibi şeyelere yöneliyorum benim sıkıntım o :(

Back