- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.321
O şekilde yapsak da sabit kalırız. Her şekilde kardayız yani.Ben de ramazanda ne diyet yapabildim ne de spor ilk hafta iyi gittim sonrası malumhiç uyamadım ya regl iken çok güzel spor yaptım oruca başladığım anda bitti bazen iftardan sonra yaptım tabi uykum gelmezse sabaha kadar doğru dürüst uyamadigim için bana göre çok da kasmamak lazım dikkat edersek sıkıntı yok hatta kilo da verilir yeterki hamurişi tatlıya yönelmeyelim
Ben şimdiden bu hafta sonu yapacağımız işleri yavaş yavaş bilinç altına sokuyorum ki birden söylersem korkmasınvalla bnde sürekli iş yaotiriyorum yoksa oyuna daliyo unutuyo bizi
İnşallah obezztom çok güzel devam etsin bırakmayalım artık istiyorum eksi gorunce moralim düzeliyor ancakRegl olmadığın içindir moral bozmak yok
Ben de cumaya göre +100 gramım fakat sabah Regl oldum. Her yerim bomba gibi şiş
Cumaya rahat -1 kilom var
Aynen öyle spor yapamasak bile dikkat etsek kilo bile veririzO şekilde yapsak da sabit kalırız. Her şekilde kardayız yani.
Bugün benim kolumu kıpırdatacak halim yok, beni mazur görünBen bu işe bir el atayım şu hareketi yapıp beni etkileyinbacaklari tam kapanmadan şekildeki gibi yapıyoruz . Bacak egzersizi
Regl yeni mi oldun o hareket o durumda da zor yapılırBugün benim kolumu kıpırdatacak halim yok, beni mazur görünregl beni mahvetti demir haplarına midemi yakıyor diye ara vermiştim şimdi çıkıyor acısı
Bende baktım yapayım diye galiba bugün dinlenme günü ilan edildiBugünün sporu var mıydı ben görmedimmelisa-
Acaba derken bunu görmek hadi tabanlara kuvvetBen bu işe bir el atayım şu hareketi yapıp beni etkileyinbacaklari tam kapanmadan şekildeki gibi yapıyoruz . Bacak egzersizi
Bu sabah. İlk iki gün berbat geçiyor ama bu sefer çok fazla halsizlik var. Bugün hep koltukta yatay pozisyondayım. Çocuklar gidip gelip ateşim var mı diye kontrol ediyorlar.ateş de olursa doktora göstereceklermiş beniRegl yeni mi oldun o hareket o durumda da zor yapılır
Ah kıyamam kuzulara yat dinlen agrın geçene kadar canımBu sabah. İlk iki gün berbat geçiyor ama bu sefer çok fazla halsizlik var. Bugün hep koltukta yatay pozisyondayım. Çocuklar gidip gelip ateşim var mı diye kontrol ediyorlar.ateş de olursa doktora göstereceklermiş beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?