• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü sabah bir orta boy poğaça, omlet, zeytin 5 kkpeynir, TK bal
Öğlen ot kavurma TK yağda, üstüne yoğurt
Akşam special k
Spor 30 dk pump it up su 2 lt

Menü süper 🙄 gözüm korkmaya başladı. Bu hatun aldı başını gidiyor maşallah pamuğuma...

Gel benim eski kaptanim kalbimin daimi kaptanı sen iste kilo alırım ben yeter ki sende gitme buralardan, neyse serenad bitti yarışa kapışa devam :KK50:

Gitmem gitmem İnşallah :KK200: yine uzun yollar başladı. Bakalım başarabilirsek süper olacak. Hepimiz için...

Sabah 12
2 yumurta haşlama
2 dilim ekmek
Peynir zeytin domates salatalık kararında
Çay

Ara 16
yarım muz
1 kase yoğurt

Akşam 20 biliyorum geçe kaldı. Düzelecek zamanla
1 kase ton balıklı salata
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık makarna

1 lt su buda zamanla çoğalacak

spor yok çok ev işi yaptım. Zamanım kalmadı.😬

Menü süper 🙄 gözüm korkmaya başladı. Bu hatun aldı başını gidiyor maşallah pamuğuma...

Gitmem gitmem İnşallah :KK200: yine uzun yollar başladı. Bakalım başarabilirsek süper olacak. Hepimiz için...
Birlikte başaracağız :KK50: :KK19: fit kızlar grubu olacağız

Günaydın tatlılar,

ben sabah 7 de uyandım. Kahvaltımı da yaptım.. dün ki menümü de yazayım da eksik kalmayayım.. o listeye girilecek 🤪

Sabah; 2 dilim ekmek; bir yumurtadan sucuklu omlet, 3 zeytin, domates salatalık, 1 tk bal ve çay
Ara; incecik bir dilim kek( eşim yaptı da söylemesi ayıp)
Akşam; bir avuç içi kadar hindi yağsız, salata
Ara; yarım portakal, yarım kivi, çeyrek elma

su; 2,5lt
Sporlar;

froggers mıdır nedir 250 tane, ( iç bacaklarım sanırım benden tiksiniyor)
Squat 75 tane
Mekik 50 tane
Kızla zumba Hareketleri 15 dk

Günaydın kizlar dün yazamadım sabah ekmek yapanlar kervanına katildik ayıptır söylemesi
Sabah
2 dilim siyez ekmegi, 40 Gr kadar peynir, 6 zeytin , 5 Gr tereyağı
Akşam da hızımızı alamadık lahmacun yaptik
Benimkiler baya küçük avuç içi kadar ve içi boldu.
2 lahmacun, 1 bardak ayran
Spor: 1 saat pilates, bu hareket de 20 tane ama ağırlıkla yaptim:KK76:

Günaydın kizlar dün yazamadım sabah ekmek yapanlar kervanına katildik ayıptır söylemesi
Sabah
2 dilim siyez ekmegi, 40 Gr kadar peynir, 6 zeytin , 5 Gr tereyağı
Akşam da hızımızı alamadık lahmacun yaptik
Benimkiler baya küçük avuç içi kadar ve içi boldu.
2 lahmacun, 1 bardak ayran
Spor: 1 saat pilates, bu hareket de 20 tane ama ağırlıkla yaptim:KK76:
Ben de dün sabah ekmek yaptım. Akşamdan mayalamıştım, sabaha ekmek yoktu çünkü. Küçük kızım hamurla oynama işini sevdiği için öğleden sonra tekrar mayaladım, pide yaptık. Pidenin tadına bakmadım, ekmekten bir dilim yedim

Kızım biraz önce uyandı. Uyanır uyanmaz anne hadi hamur yapalım yine diyor. E dünküleri yersiniz dedim yok illa yapalım. Bugün hamur yok dedim küstü gitti :(

Ben de dün sabah ekmek yaptım. Akşamdan mayalamıştım, sabaha ekmek yoktu çünkü. Küçük kızım hamurla oynama işini sevdiği için öğleden sonra tekrar mayaladım, pide yaptık. Pidenin tadına bakmadım, ekmekten bir dilim yedim

Kızım biraz önce uyandı. Uyanır uyanmaz anne hadi hamur yapalım yine diyor. E dünküleri yersiniz dedim yok illa yapalım. Bugün hamur yok dedim küstü gitti :KK43:
Kızına katılıyorum yapması çok eğlenceli de yemesi sorun :KK70: biz de bigün dusunmeden yiyebilirsiniz ki

20200412_134435.jpg

Sabah 11.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin Peynir tereyağ
Salatalık domates
1 kaşık biber kızartması
Fındık
Marul dereotu
Portakal
Çay

:KK200: Dünün Finali :KK200:
1. Nefertityy 250 :sampiyon:
2. Mochachocolate 150
3. Diyetlikadn 100
4 .Ucukgenclik 30
5. Pamukprncess 20
6. Pinarbartu 10

Geç oldu kızlar ama bugün NARROW SQUAT yapıyoruz ayaklar kapalı şekilde squat yapıyoruz

Eki Görüntüle 2618532

O da neymiş bi bakiim hiç yapmadım sanırım

Back