Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun badem çorbası güzel oluyormu kolaymı bide canım

Afiyet olsun badem çorbası güzel oluyormu kolaymı bide canım
Canım annem yapmış ya. Yeşil fasulye yapar gibi yapmış malzemeler de aynı klasik soğan salça kavur varsa domates su filan ekşimsi çok severim o tarzda çorbayı bademleri de ikiye ayrılmış çekirdekli tazeymis bademler

Saol canım tarif için annenin ellerine sağlık çok güzel olur bencede böyle ekşi ekşi bide

Kahvaltı 11.30
Ispanaklı lorlu 2 dilim pastırmalı 2 yumurta, 3 zeytin

15.30 kahve 3 çilek, 5 badem 5 fındık

Akşam 18.00
1 kase nohut, 5 tane kuru biber dolması (kıymalı, bulgurlu, pirinçli) salata, yogurt

17 dk yag yakma videosu
10 dk zumba
30 dk tempolu yürüyüş
Bolca su
İyi geceler dilerim...

Selam kızlar sık tartilmak iyi değil derler iki gündür 65.6 yim niye çok dikkat ettiğim şu nadir günlerde böyle diyorum halen regl olmadım sık tartilmak motivasyonu düşürür mü acaba bilmiyorum ben eskiden 72 den 56 Lara 55 lere düşmüştüm her gün de tartilirdim şimdi de kolay olur umarım

Regl olmadığın içindir moral bozmak yok
Ben de cumaya göre +100 gramım fakat sabah Regl oldum. Her yerim bomba gibi şiş
Cumaya rahat -1 kilom var

Ben hergun tartiliyorum, belki iyi değil ama alışkanlık oldu bende. Sabah tuvaletten sonra ve cibil şekilde Dün 100 bugün 200 gitti mutlu oldum. Sabah sağlam yiyip akşam çok hafif geçirdiğim gün 700 Gr gitmişti. Tabi bunların hepsi yağ deildir ama olsun ben motive oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…