- 4 Ocak 2020
- 2.220
- 6.007
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.241
Yapmayınca ben hariç kimse de bı huzursuzluj olmuyo ama ben evi öyle gordukxe sinirim bozuluyoYapsak olmuyor yapmasak hiç olmuyor![]()
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmayınca ben hariç kimse de bı huzursuzluj olmuyo ama ben evi öyle gordukxe sinirim bozuluyoYapsak olmuyor yapmasak hiç olmuyor![]()
![]()
Bana vurdu zaten 2 gün evde kalacaktım pek birşey değişmedi ama dünün acısı kötü olacak virüs daha hızlı yayıldı insanlar çok sorumsuz.Sokağa çıkma yasağı kimleri vurdu kizlar biz zaten cikmiyoduk farketmiyo bize de şu an dışarısı ana baba günü herkes sokakta yasak olck duye
Dünle Birlikte çok iyi gidiyorum rakipleri bilmemçekirdeğimi kolamı hazırladım bekliyorum
Pamukprncess
ApriL_2007 @nefertityy @siderolites
Gazınız da benden.hemi de bedava:))
Heyt Bee!! Kim tutar pamuşumuDünle Birlikte çok iyi gidiyorum rakipleri bilmem![]()
![]()
Ben bile isteye marketler kapanınca açıklandığını düşünüyorum ki insanlar markete hücum etmesin diye. Atıyorum bir gün önce açıklansaydı da markete hücum edilecekti iki günn önce açıklansaydı da aynısı olacaktı. Burada insanlar inisiyatif kullanıp luppo yemesek ölmeyiz diyeceklerdi ama olmadı. En gerekli şey ekmek de dağıtılıyor zaten..Bana vurdu zaten 2 gün evde kalacaktım pek birşey değişmedi ama dünün acısı kötü olacak virüs daha hızlı yayıldı insanlar çok sorumsuz.
2 saat kala açıklandı böyle oldu sabahtan açıklansa daha beter olurdu .2 gün ya 2 günde kimse açlıktan ölmez.
2 gündür çok kötü rüyalar görüyorum dünden sonra ne mesaji aldım allah hepimizi korusun diyorum ama akıl fikir vermiş bize biz bunu kullanmıyorsak ..
Her zaman April kuşumDündü canım o . Bir işimiz vardı mecburen dışarıda kimseye temas etmeden yürüdük...
Doğru diyor. Başarsak eğer tam sağlıklı olma biçimi. Bende takipteyim. Hatta bizim kızlar da takipte onu. Benden önce biliyorlardı. Onların tavsiyesi ile bende ilgileniyorum...
Seyret seyret heyecanlı haftalar olacak. Ama çekirdeği fazla kaçırmasonra senlede yarışırız...
Yinede tebrikler canım güzel bir sonuç. Haftaya daha iyisi olması dileğiyle...
Aynen açık her yer boşuna oldu o kalabalıklar. Biraz önce Migros hemen ile market alışverişini de yaptık. Herşeyin kolayı var. İlk önce sakin olmak ve süreci takip etmek lazım. Biz sigara içmiyoruz içseydik ama napardik onu bilmiyorumorasıda ayrı tabi
Sofra beziyle ekmek mi aldı??Yavaş yavaş daha sağlam veririz dicemde gene alıyoz ki ahahhaa
Baya da yapmışsın orası gerilmiştir canım esnet sen normale döner
Ahahaha elimize 57 yazalım öyle yakalm bence hahahahaha
Ya tam karşımızda bakkal var izdiham çıktıinanmazsınız bi kadın sofra beziyle geldi ekmekleri topladı bohça yaptı gitti ya
![]()
Ben de senin gibi dusunuyorum, marketler kapalı olduğu için insanların dışarı cikacagini düşünmediler bence. Aciklamanin sonradan gelmesi de cabası oldu. Bu kadarını beklememis olabilirler. Bence doğru yöntem, gece yarısı getirip herkesin telefonuna mesaj atmakti. Biraz acımasız gibi gelebilir ama bu insanların hiçbiri açlıktan olmicekti ama şimdi bir sürü insan bu olanlar yuzunden hastaneler cokecegi için ölecek.Ben bile isteye marketler kapanınca açıklandığını düşünüyorum ki insanlar markete hücum etmesin diye. Atıyorum bir gün önce açıklansaydı da markete hücum edilecekti iki günn önce açıklansaydı da aynısı olacaktı. Burada insanlar inisiyatif kullanıp luppo yemesek ölmeyiz diyeceklerdi ama olmadı. En gerekli şey ekmek de dağıtılıyor zaten..
Heyt Bee!! Kim tutar pamuşumu
Rakipler duydunuz mu huhuu
Gel benim eski kaptanim kalbimin daimi kaptanı sen iste kilo alırım ben yeter ki sende gitme buralardan, neyse serenad bitti yarışa kapışa devamMesaj alındı![]()
Çekirdek almaya çıkan var ya birde resim atmışlar 2 gün evde ne varsa yenir .Ben bile isteye marketler kapanınca açıklandığını düşünüyorum ki insanlar markete hücum etmesin diye. Atıyorum bir gün önce açıklansaydı da markete hücum edilecekti iki günn önce açıklansaydı da aynısı olacaktı. Burada insanlar inisiyatif kullanıp luppo yemesek ölmeyiz diyeceklerdi ama olmadı. En gerekli şey ekmek de dağıtılıyor zaten..
Bende aynısını dedim gece 12 de söyleyeceklerdi zaten sokak yasaklarında fırınlar açık olur . Tupculer eczane hastane vs ler .Ben de senin gibi dusunuyorum, marketler kapalı olduğu için insanların dışarı cikacagini düşünmediler bence. Aciklamanin sonradan gelmesi de cabası oldu. Bu kadarını beklememis olabilirler. Bence doğru yöntem, gece yarısı getirip herkesin telefonuna mesaj atmakti. Biraz acımasız gibi gelebilir ama bu insanların hiçbiri açlıktan olmicekti ama şimdi bir sürü insan bu olanlar yuzunden hastaneler cokecegi için ölecek.
Ne desek boş şu anda. Olan tedbirini alıp ayağını kırıp oturana oldu. Şimdi daha da uzun bir süre KARANTİNA da kalacağızÇekirdek almaya çıkan var ya birde resim atmışlar 2 gün evde ne varsa yenir .
Kör cahil insanlarımız babamda komşuya ekmek almak için fırına inmiş allahtan kalabalık yokmuş almış çıkmış maske ile çok kızdım 65 yas üstü olunca hep babam alıyormuş. Insallah birşey olmaz diyorum. Kardeşimde engelli bağışıklığı çok düşük zor iyileşiyor
Bende aynısını dedim gece 12 de söyleyeceklerdi zaten sokak yasaklarında fırınlar açık olur . Tupculer eczane hastane vs ler .
14 gün sonra çıkacak acısı 1 ayda atlatmamız hayal oldu haziran temmuza sarkacak şimdi. Bu kadar olmaz yaaa
Saol amin canım cümlemizin kabul etsinCanım Allah kabul etsin.
Ayrıca maasallah nazar değmesin.