- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.261
Menü sabah bir orta boy poğaça, omlet, zeytin 5 kkpeynir, TK bal
Öğlen ot kavurma TK yağda, üstüne yoğurt
Akşam special k
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
Gel benim eski kaptanim kalbimin daimi kaptanı sen iste kilo alırım ben yeter ki sende gitme buralardan, neyse serenad bitti yarışa kapışa devam
10 tane yaptımEvet dün bende dahil kimse sporumuzu yapmamış ahahhahah bugün herkes kendini affettirsinn
Sırada Froggers varrr!! Karın kaslarınıza ve iç bacaklarınıza söyleyin bana küfür etmesin ahaahha
Eki Görüntüle 2617890 Eki Görüntüle 2617892
Birlikte başaracağızMenü süpergözüm korkmaya başladı. Bu hatun aldı başını gidiyor maşallah pamuğuma...
Gitmem gitmem İnşallahyine uzun yollar başladı. Bakalım başarabilirsek süper olacak. Hepimiz için...
Ben de dün sabah ekmek yaptım. Akşamdan mayalamıştım, sabaha ekmek yoktu çünkü. Küçük kızım hamurla oynama işini sevdiği için öğleden sonra tekrar mayaladım, pide yaptık. Pidenin tadına bakmadım, ekmekten bir dilim yedimGünaydın kizlar dün yazamadım sabah ekmek yapanlar kervanına katildik ayıptır söylemesi
Sabah
2 dilim siyez ekmegi, 40 Gr kadar peynir, 6 zeytin , 5 Gr tereyağı
Akşam da hızımızı alamadık lahmacun yaptik
Benimkiler baya küçük avuç içi kadar ve içi boldu.
2 lahmacun, 1 bardak ayran
Spor: 1 saat pilates, bu hareket de 20 tane ama ağırlıkla yaptim
Günaydın herkese kızlarGünaydın
En Güzel Takım
Kızına katılıyorum yapması çok eğlenceli de yemesi sorunBen de dün sabah ekmek yaptım. Akşamdan mayalamıştım, sabaha ekmek yoktu çünkü. Küçük kızım hamurla oynama işini sevdiği için öğleden sonra tekrar mayaladım, pide yaptık. Pidenin tadına bakmadım, ekmekten bir dilim yedim
Kızım biraz önce uyandı. Uyanır uyanmaz anne hadi hamur yapalım yine diyor. E dünküleri yersiniz dedim yok illa yapalım. Bugün hamur yok dedim küstü gitti
O da neymiş bi bakiim hiç yapmadım sanırımGeç oldu kızlar ama bugün NARROW SQUAT yapıyoruz ayaklar kapalı şekilde squat yapıyoruzDünün Finali
1. Nefertityy 250
2. Mochachocolate 150
3. Diyetlikadn 100
4 .Ucukgenclik 30
5. Pamukprncess 20
6. Pinarbartu 10
Eki Görüntüle 2618532
Güzellik spora baslarsan çok hizli gidecek bebeğin uyuduğu vakit yapsanO da neymiş bi bakiim hiç yapmadım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?