- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.221
eso27eso
canım yazmadın hayırdır bişeymi oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam benim kafaEvettttt ama ev işleri bitmiyoooo
Dün sildim supurdum şu an saki 1 haftadır hiç bı iş yapmamisim gibi ama bugün yaomicm çünkü gelen giden olmicak
Evet bnde sorcam araya biseyler giriyo dün bildirim yapmadı böyle yapmazdı baktm önceki gün girmiş amaeso27eso canım yazmadın hayırdır bişeymi oldu?
Çünkü ne kadar temizlik sevsekte dinlenmek bizimde hakkımızTam benim kafa
çekirdeğimi kolamı hazırladım bekliyorumBu hafta en çok ben vercem unutmayın
Aynen canım bizimkilerde kalabalığı görünce inmediler bulamayız zaten diye fırınlarda açık olucakmış tvden görünce sabah gidip almışlar 80'ler 90'lara döndük resmenAmin CNm amiiin ekmekte lazım insanlara haklılar bı yandan ama ben mesela sigara almaya indim bı saat camda bekledim ortalık sakinlessin öyle ineyim diye
Öyle oldu ya gerçekten bnce şu an 2 haftalık yasak uygulamaları sart
Seni bu hafta almaya niyetim vardı amaa her hafta 1 üye alma kararı aldık tek tek en çok hangimiz hakediyosa o gircek listeye rekabeett
Valla bı tuhaf cidden bnde sırf sigara için indim bakkallar kapaili olursa diye yoksa ekmeksiz de yaparız nolcak bugün ekmek yogurcaktm ama fırınlar acikmis aliriž artikAynen canım bizimkilerde kalabalığı görünce inmediler bulamayız zaten diye fırınlarda açık olucakmış tvden görünce sabah gidip almışlar 80'ler 90'lara döndük resmen
ah sigara sen ne kötü illetsin sigara alamayanları vurmuştur bu karantina kesin aynen fırınlar açık canım unun dursun köşede lazım olurValla bı tuhaf cidden bnde sırf sigara için indim bakkallar kapaili olursa diye yoksa ekmeksiz de yaparız nolcak bugün ekmek yogurcaktm ama fırınlar acikmis aliriž artik
Canm morelini sakın düşürme hem önemli olan zatn başlamak başladktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor bir bakyrsun kilolar gitmeye vucut şekillenmeye başlamş biyandan kondisyonun vucut direncin enerjin artms sporlar eski haline gelmiş alt yapı olunca vucut kolay adapte oluyor merak etme bir kaç haftada eskisi gibi spor yapmaya başlarsnEvet haklısın ben de onları bildiğimden biraz da işe yaramayacak gibi hissediyorum.. hiit çok yaptım zamanında ☹ Şimdi bunlar az geliyor ama, yapacak birşey de yok.. zaman ayıramıyorum.. bu arada 2,5 dakika plank yapabilen biriyken bu hale geldim ya, bak yine moralim bozuldu
Yasak size uğramadı mi ne yürüyüşü
Canım bende 18.00 gibi yiyorum.
Ayşegül Çoruh lu diye bi doktor var saat 17.00 ten sonra kesinlikle yemeyin diyor vucudunuzda olanları görseniz yemezsiniz diyor. Ama bende erken yiyince acıkıyorum.
Akşam ara ögün yapıyordum bıraktım.
Aşama aşama gidiyorum.
çekirdeğimi kolamı hazırladım bekliyorum
Pamukprncess ApriL_2007 nefertityy siderolites
Gazınız da benden.hemi de bedava:))
Bu hafta 4. Olmusuzzzz haftaya dereceye girelim artık ❤
Valla bı tuhaf cidden bnde sırf sigara için indim bakkallar kapaili olursa diye yoksa ekmeksiz de yaparız nolcak bugün ekmek yogurcaktm ama fırınlar acikmis aliriž artik
Akşam bı video gördüm adam rahat 10 paket almışah sigara sen ne kötü illetsin sigara alamayanları vurmuştur bu karantina kesin aynen fırınlar açık canım unun dursun köşede lazım olur
Ya 2 gün içinde ne eksilebilir ki evde çok acil mama süt ve bez hariç tabi bebeği olanlar için bunlar önemli şeylerDündü canım o . Bir işimiz vardı mecburen dışarıda kimseye temas etmeden yürüdük...
Doğru diyor. Başarsak eğer tam sağlıklı olma biçimi. Bende takipteyim. Hatta bizim kızlar da takipte onu. Benden önce biliyorlardı. Onların tavsiyesi ile bende ilgileniyorum...
Seyret seyret heyecanlı haftalar olacak. Ama çekirdeği fazla kaçırma sonra senlede yarışırız...
Yinede tebrikler canım güzel bir sonuç. Haftaya daha iyisi olması dileğiyle...
Aynen açık her yer boşuna oldu o kalabalıklar. Biraz önce Migros hemen ile market alışverişini de yaptık. Herşeyin kolayı var. İlk önce sakin olmak ve süreci takip etmek lazım. Biz sigara içmiyoruz içseydik ama napardik onu bilmiyorum orasıda ayrı tabi
Aynen canım sigara bide lupposuz olmazAkşam bı video gördüm adam rahat 10 paket almış
Ya 2 gün içinde ne eksilebilir ki evde çok acil mama süt ve bez hariç tabi bebeği olanlar için bunlar önemli şeyler
Akşam bı video gördüm adam rahat 10 paket almış
Ya 2 gün içinde ne eksilebilir ki evde çok acil mama süt ve bez hariç tabi bebeği olanlar için bunlar önemli şeyler
Aynen canım sigara bide lupposuz olmaz
Yavaş yavaş daha sağlam veririz dicemde gene alıyoz ki ahahhaaGram gram veriyoruz işte daha ne isteyelim kimse beceremez bunu ama biz başardık
Baya da yapmışsın orası gerilmiştir canım esnet sen normale dönerİlk gün zaten 500 yaptım ondan sonra çok ağrıdı bacaklar zaten ve yine 5 gün kadar hergun azar azar devam ettim baya sert sert geliyor elime bilmiyorum kas yapmak o kadar kolay değil diye biliyorum ama
Ahahaha elimize 57 yazalım öyle yakalm bence hahahahaha
Ya tam karşımızda bakkal var izdiham çıktı inanmazsınız bi kadın sofra beziyle geldi ekmekleri topladı bohça yaptı gitti yaAynen canım sigara bide lupposuz olmaz
Bizim aşagıdaki markette sigara su kuyruğu vardı 2 tanede fırın var karşılıklı doldu taştı caddesofra beziyle gelen favorim keşke ekmeğede sınırlama getirselerdir 10 20 tane almanın anlami neYavaş yavaş daha sağlam veririz dicemde gene alıyoz ki ahahhaa
Baya da yapmışsın orası gerilmiştir canım esnet sen normale döner
Ahahaha elimize 57 yazalım öyle yakalm bence hahahahaha
Ya tam karşımızda bakkal var izdiham çıktı inanmazsınız bi kadın sofra beziyle geldi ekmekleri topladı bohça yaptı gitti ya
Bunu dedikten sonra bütün evi süpürüp sildimÇünkü ne kadar temizlik sevsekte dinlenmek bizimde hakkımız
Ay dur bunu yapayım bugünEvet dün bende dahil kimse sporumuzu yapmamış ahahhahah bugün herkes kendini affettirsinn
Sırada Froggers varrr!! Karın kaslarınıza ve iç bacaklarınıza söyleyin bana küfür etmesin ahaahha
Eki Görüntüle 2617890 Eki Görüntüle 2617892
Yapsak olmuyor yapmasak hiç olmuyorBunu dedikten sonra bütün evi süpürüp sildim