Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sokağa çıkma yasağı kimleri vurdu kizlar biz zaten cikmiyoduk farketmiyo bize de şu an dışarısı ana baba günü herkes sokakta yasak olck duye
Bana vurdu zaten 2 gün evde kalacaktım pek birşey değişmedi ama dünün acısı kötü olacak virüs daha hızlı yayıldı insanlar çok sorumsuz.
2 saat kala açıklandı böyle oldu sabahtan açıklansa daha beter olurdu .2 gün ya 2 günde kimse açlıktan ölmez.
2 gündür çok kötü rüyalar görüyorum dünden sonra ne mesaji aldım allah hepimizi korusun diyorum ama akıl fikir vermiş bize biz bunu kullanmıyorsak ..

Ben bile isteye marketler kapanınca açıklandığını düşünüyorum ki insanlar markete hücum etmesin diye. Atıyorum bir gün önce açıklansaydı da markete hücum edilecekti iki günn önce açıklansaydı da aynısı olacaktı. Burada insanlar inisiyatif kullanıp luppo yemesek ölmeyiz diyeceklerdi ama olmadı. En gerekli şey ekmek de dağıtılıyor zaten..

Her zaman April kuşum

Sofra beziyle ekmek mi aldı?? yaa bu aç kalma korkusu gerçekten berbat bir şey
. Allahım sınamasın

Ben de senin gibi dusunuyorum, marketler kapalı olduğu için insanların dışarı cikacagini düşünmediler bence. Aciklamanin sonradan gelmesi de cabası oldu. Bu kadarını beklememis olabilirler. Bence doğru yöntem, gece yarısı getirip herkesin telefonuna mesaj atmakti. Biraz acımasız gibi gelebilir ama bu insanların hiçbiri açlıktan olmicekti ama şimdi bir sürü insan bu olanlar yuzunden hastaneler cokecegi için ölecek.

Çekirdek almaya çıkan var ya birde resim atmışlar 2 gün evde ne varsa yenir .
Kör cahil insanlarımız babamda komşuya ekmek almak için fırına inmiş allahtan kalabalık yokmuş almış çıkmış maske ile çok kızdım 65 yas üstü olunca hep babam alıyormuş. Insallah birşey olmaz diyorum. Kardeşimde engelli bağışıklığı çok düşük zor iyileşiyor
Bende aynısını dedim gece 12 de söyleyeceklerdi zaten sokak yasaklarında fırınlar açık olur . Tupculer eczane hastane vs ler .
14 gün sonra çıkacak acısı 1 ayda atlatmamız hayal oldu haziran temmuza sarkacak şimdi. Bu kadar olmaz yaaa

Ne desek boş şu anda. Olan tedbirini alıp ayağını kırıp oturana oldu. Şimdi daha da uzun bir süre KARANTİNA da kalacağız

Kahvaltı Soganlı 2 yumurta, 5 zeytin, 2 ceviz, teneke peyniri, yeşillk domates 2 dilim portakal (11.30)

Sade Türk kahvesi

Akşam 1 kase ezogelin, 1 parça et, salata, yogurt

20 dk Ergin Kırbaç ın yag yakma videosunu yaptım.
30 dk tempolu yürüyüş
10 bardak su
1 kupa yeşil limonlu çay
İyi geceler dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…