Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım bizimkilerde kalabalığı görünce inmediler bulamayız zaten diye fırınlarda açık olucakmış tvden görünce sabah gidip almışlar 80'ler 90'lara döndük resmen

Aynen canım bizimkilerde kalabalığı görünce inmediler bulamayız zaten diye fırınlarda açık olucakmış tvden görünce sabah gidip almışlar 80'ler 90'lara döndük resmen
Valla bı tuhaf cidden bnde sırf sigara için indim bakkallar kapaili olursa diye yoksa ekmeksiz de yaparız nolcak bugün ekmek yogurcaktm ama fırınlar acikmis aliriž artik

Valla bı tuhaf cidden bnde sırf sigara için indim bakkallar kapaili olursa diye yoksa ekmeksiz de yaparız nolcak bugün ekmek yogurcaktm ama fırınlar acikmis aliriž artik
ah sigara sen ne kötü illetsin sigara alamayanları vurmuştur bu karantina kesin aynen fırınlar açık canım unun dursun köşede lazım olur

Canm morelini sakın düşürme hem önemli olan zatn başlamak başladktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor bir bakyrsun kilolar gitmeye vucut şekillenmeye başlamş biyandan kondisyonun vucut direncin enerjin artms sporlar eski haline gelmiş alt yapı olunca vucut kolay adapte oluyor merak etme bir kaç haftada eskisi gibi spor yapmaya başlarsn

Yasak size uğramadı mi ne yürüyüşü

Dündü canım o . Bir işimiz vardı mecburen dışarıda kimseye temas etmeden yürüdük...

Doğru diyor. Başarsak eğer tam sağlıklı olma biçimi. Bende takipteyim. Hatta bizim kızlar da takipte onu. Benden önce biliyorlardı. Onların tavsiyesi ile bende ilgileniyorum...

çekirdeğimi kolamı hazırladım bekliyorum
Pamukprncess ApriL_2007 nefertityy siderolites

Gazınız da benden.hemi de bedava:))

Seyret seyret heyecanlı haftalar olacak. Ama çekirdeği fazla kaçırma sonra senlede yarışırız...

Bu hafta 4. Olmusuzzzz haftaya dereceye girelim artık ❤

Yinede tebrikler canım güzel bir sonuç. Haftaya daha iyisi olması dileğiyle...

Aynen açık her yer boşuna oldu o kalabalıklar. Biraz önce Migros hemen ile market alışverişini de yaptık. Herşeyin kolayı var. İlk önce sakin olmak ve süreci takip etmek lazım. Biz sigara içmiyoruz içseydik ama napardik onu bilmiyorum orasıda ayrı tabi

ah sigara sen ne kötü illetsin sigara alamayanları vurmuştur bu karantina kesin aynen fırınlar açık canım unun dursun köşede lazım olur
Akşam bı video gördüm adam rahat 10 paket almış
Ya 2 gün içinde ne eksilebilir ki evde çok acil mama süt ve bez hariç tabi bebeği olanlar için bunlar önemli şeyler

Akşam bı video gördüm adam rahat 10 paket almış

Ya 2 gün içinde ne eksilebilir ki evde çok acil mama süt ve bez hariç tabi bebeği olanlar için bunlar önemli şeyler

İstisnai durumlar hariç tabikide kimse aç kalmaz. Annem kalabalıkları görünce dedi ki bu millet de ne beceriksiz ve hazırcıymış. Ekmeğide poğaçayıda evde yap . Hadi evde un yok diyelim iki günde neler var herkesin evinde yeterde artar dedi.

Aynen canım sigara bide lupposuz olmaz

Aaaaa lupposuz aslaaa! İyiki bizde var önceden almışız

Gram gram veriyoruz işte daha ne isteyelim kimse beceremez bunu ama biz başardık
Yavaş yavaş daha sağlam veririz dicemde gene alıyoz ki ahahhaa
İlk gün zaten 500 yaptım ondan sonra çok ağrıdı bacaklar zaten ve yine 5 gün kadar hergun azar azar devam ettim baya sert sert geliyor elime bilmiyorum kas yapmak o kadar kolay değil diye biliyorum ama
Baya da yapmışsın orası gerilmiştir canım esnet sen normale döner
Ahahhaa sesli güldüm gerçekten fenalık geldi ve gerçekten kına yakalım melisa- @magickk gerçekten kına yakcaz bak unutmayın bu sözü
Ahahaha elimize 57 yazalım öyle yakalm bence hahahahaha
Aynen canım sigara bide lupposuz olmaz
Ya tam karşımızda bakkal var izdiham çıktı inanmazsınız bi kadın sofra beziyle geldi ekmekleri topladı bohça yaptı gitti ya

Bizim aşagıdaki markette sigara su kuyruğu vardı 2 tanede fırın var karşılıklı doldu taştı caddesofra beziyle gelen favorim keşke ekmeğede sınırlama getirselerdir 10 20 tane almanın anlami ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…