• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptanım hoşgeldin çok sevindim ben sana özelden yazdım baya oldu.
Yeniden 1.takım açılsın diye seaBahAR yeterince takımımız olduğunu söyledi.

Canım hoşbuldum. Geçen hafta malesef pek giremedim. Ama bu hafta tam anlamıyla başlayacağım inşaallah. Evet evet yazmışsın ben onu şimdi gördüm. Malum bebek ile uğraşmaktan kk ya giremiyordim o zamanlar . Sen nasılsın canım nasıl gidiyor. ?

**** MİNNAK ADAYLAR ****

eso27eso (66.1///%) basl.t:16mart basl.k:68,70 hedef:50

Pamukprncess (65,70///%)basl.t:29mart basl.k:66,60hedef:57

nefertityy (98,00///%)basl.t:29mart basl.k99.1:hedef:74

ApriL_2007 (97.5///%)basl.t:29mart basl.k97.5:hedef:75

obezzto (93,40///%)basl.t:29mart basl.k93,40:hedef:75,00

siderolites (93///%)basl.t:29mart basl.k93:hedef:65

derinsu06 (115///%)basl.t:29mart basl.k115:hedef:90

Arkadaşlar sabah kalktım mesai yok nasılsa, squat yaptım, mekik çektim, kol çalıştım, plank de deneyeceğim.. gerçi ter içinde kalmadım, bir kızla ilgilendim bir hareketi yaptım ama hiç yoktan iyidir dimi.. ama nefes nefese kalmayınca etkisi oluyor mu bilmiyorum 🤪
Canm o hareketlerde önemli olan ordaki kasları çalştrmak harketleri doğru yapıp kasları doğru çalştrman yeterli nefes nefese kalmana gerek yok tabiki :KK66: o olay da daha farklı nabız yükseltme için geçerli yani 3teknik var çok set sayı ve yavaş hareket ile uzun süre mesela 1 saat te yapılan hareketlerle yağ yakmak 2si ise kısa süre mesela 10 dakika da ip atlamak jampik jak gibi ziplamali hoplmalı yüksek tempoyu 10-15 dk yapmak bunda da yağ yakımı spor yapmazken bile gün içinde devam ediyor iki farklı teknikte etkili bünyeye göre yapmak lazm yavaş teknik için de 1-2 saat spor yapmak etkili yani bide 3.ve en etkilisi genelde profesyonel sporcuların yaptğ gibi hit yapmak yani bir hızlanıp bir yavaşladğ bir teknik var 10dakka hızlı tempo yururken 5dakika koşmak ve sonra 10 dak tekrara hızlı tempo yürüyüş tekrar 5dak koşu gibi yaplr vu teknik bisiklet ,koşu bandı,dısardaki koşular da yada cardio videolarında hit cardio olarak uygulanır en hızlı yağ yakma tekniğidir bu canm.bende bunu uyguluyorum aletlerle yaparken 👍

Dün sabahı kaçırmışım. Ama haftalık bildirimi yapayım 97.7 . Bu hafta daha iyi olacak hissediyorum:halay: blonde ambition blonde ambition kaptanım.
Merhaba canm önceden kaptan yardımcı bendim ama takımı kapatp açında kaptan ve yardmclr değişti canm ❤ şuan yeni kaptanımız kaptinn kaptinn 😊 inslh bu hafta hep birlikte daha iyi olalım yansın yağlar 🏋️‍♀️

Merhaba canm önceden kaptan yardımcı bendim ama takımı kapatp açında kaptan ve yardmclr değişti canm ❤ şuan yeni kaptanımız kaptinn kaptinn 😊 inslh bu hafta hep birlikte daha iyi olalım yansın yağlar 🏋️‍♀️

Aaa pardon:KK64: karar defterinde öyle gördüm . Kesinlikle yanacak o yağlar. Yaz geliyor ! :rolleyes:

Bizde çıkmıyorduk işe gidenler hariç haftasonu zaten işe gitmiyorlardı bizimkiler burdada hala fırınlarda bekleyenler var duyulur duyulmaz bomboş cadde doldu taştı allah'ım olmayanlara yardım etsin yarabbim😢😔
Amin CNm amiiin ekmekte lazım insanlara haklılar bı yandan ama ben mesela sigara almaya indim bı saat camda bekledim ortalık sakinlessin öyle ineyim diye
1 ay çöp oldu canım millet hurra marketlere akin etmiş 🙄
Öyle oldu ya gerçekten bnce şu an 2 haftalık yasak uygulamaları sart
Kaptancım, beni ne zaman alacaksın listeye? Almayacak mısın 😂
Seni bu hafta almaya niyetim vardı amaa her hafta 1 üye alma kararı aldık tek tek en çok hangimiz hakediyosa o gircek listeye :D rekabeett 😂

Amin CNm amiiin ekmekte lazım insanlara haklılar bı yandan ama ben mesela sigara almaya indim bı saat camda bekledim ortalık sakinlessin öyle ineyim diye

Öyle oldu ya gerçekten bnce şu an 2 haftalık yasak uygulamaları sart

Seni bu hafta almaya niyetim vardı amaa her hafta 1 üye alma kararı aldık tek tek en çok hangimiz hakediyosa o gircek listeye :KK70: rekabeett 😂

Neeee her hafta bir üye mi ama bu haksızlık. Ama ama biz 1.takımdan gelenler ne olacağız. O zaman 1 ayı bulur listeye girmek o_O

Neeee her hafta bir üye mi ama bu haksızlık. Ama ama biz 1.takımdan gelenler ne olacağız. O zaman 1 ayı bulur listeye girmek o_O
Kilo verme durumuna göre sırayla alcaz 🥳 zaten 3 kişi kaldınız bildirim yapmayanlari direk eliyoruz önümüzdeki hafta hepiniz güzel kilo verirseniz belki bı istisna yapabiliriz :KK8::KK8:

Kilo verme durumuna göre sırayla alcaz 🥳 zaten 3 kişi kaldınız bildirim yapmayanlari direk eliyoruz önümüzdeki hafta hepiniz güzel kilo verirseniz belki bı istisna yapabiliriz :KK8::KK8:

Tamamdır. Bu iş bizde o zaman. Zamanla herkesi tanıdıkça daha iyi olacak bizler için. Liste hem önemli hem değil aslında. Kilo vermek öncelik...

Tamamdır. Bu iş bizde o zaman. Zamanla herkesi tanıdıkça daha iyi olacak bizler için. Liste hem önemli hem değil aslında. Kilo vermek öncelik...
Bncede en önemlisi kilo vermek listeye girmeden devam edenlerde var takımda ama listenin kaçamaklar da bı caydırıcılıgi var tabi o kesin 😁
Cnm valla aktiflik takimdakilerle konuşmak önemli motivasyon için bunu en iyisi sen bilirsin kaptanlık zamanlarından 🥰

Bncede en önemlisi kilo vermek listeye girmeden devam edenlerde var takımda ama listenin kaçamaklar da bı caydırıcılıgi var tabi o kesin 😁
Cnm valla aktiflik takimdakilerle konuşmak önemli motivasyon için bunu en iyisi sen bilirsin kaptanlık zamanlarından 🥰

Evet ne uğraşırdım herkesle tek tek. Güzeldi ama bazen de yorucu. Çok güzel arkadaşlıklar da edindim. Bunun için yapılır herşeyi geçtim 🤩

Evet ne uğraşırdım herkesle tek tek. Güzeldi ama bazen de yorucu. Çok güzel arkadaşlıklar da edindim. Bunun için yapılır herşeyi geçtim 🤩
Kesinlikle güzel ama yorucu yani kafa yoruyo bn cuma günlerini sevmiyorum mesela :D bebeğin ne kadarlık oldu bnde hamile kalınca ayrılmıştım takımdan sonra geri geldim fln derken takım kapandı 19 aylik oldu şimdi zmn çabuk geciyo ❤️

Kesinlikle güzel ama yorucu yani kafa yoruyo bn cuma günlerini sevmiyorum mesela :KK70: bebeğin ne kadarlık oldu bnde hamile kalınca ayrılmıştım takımdan sonra geri geldim fln derken takım kapandı 19 aylik oldu şimdi zmn çabuk geciyo ❤
Bende pek sevmezdim. Hem çalışıyordum o zamanlar o yüzden liste işini yapmak zordu. Takip vb işleri yapmakta zorundasın. Heyecanlıydı.

Büyüdü şimdi 31 aylık temmuzda 3 yaşında olacak. Oğlum var senin? Allah korusun miniklerimizi iyi ki varlar. Diyorum ki iyiki olmuş önceki hayatımız ne kadar sevimsizmiş (birde bizim evlendikten 10 yıl sonra olduğu için)

Arkadaşlar sabah kalktım mesai yok nasılsa, squat yaptım, mekik çektim, kol çalıştım, plank de deneyeceğim.. gerçi ter içinde kalmadım, bir kızla ilgilendim bir hareketi yaptım ama hiç yoktan iyidir dimi.. ama nefes nefese kalmayınca etkisi oluyor mu bilmiyorum 🤪
Harikasın :KK9: çabalıyorsun ya devamı da gelecektir merak etme. Gün içinde tekrar yapmaya çalış, sakın bırakma

Back