Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kocaman olmuş bile bnm hemen oldu önceki hayatımız pek olmadı yani bizim ama evet iyiki olmuşlar iyiki varlar rabbim sağlıklı omur versin aldığımız kilolar feda olsun

April geldi hoş geldi ahh bir de büşra geleydi ne iyi olurdu

Günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum

Bu iki günü kendimiz için avantaja çevirelim ve sporumuzu yapalım. Özellikle +90 kilo size söylüyorum bebeklerim. Hadi bakem göreyim sizi
Evettttt ama ev işleri bitmiyoooo
Dün sildim supurdum şu an saki 1 haftadır hiç bı iş yapmamisim gibi ama bugün yaomicm çünkü gelen giden olmicak

Evet haklısın ben de onları bildiğimden biraz da işe yaramayacak gibi hissediyorum.. hiit çok yaptım zamanında Şimdi bunlar az geliyor ama, yapacak birşey de yok.. zaman ayıramıyorum.. bu arada 2,5 dakika plank yapabilen biriyken bu hale geldim ya, bak yine moralim bozuldu

Ahahha tamam ya bu hafta o ben olacağım var mı arttıran

Ben de açııımm

Bundan sonra akşam yemeğimi biraz daha geç yiyeceğim
Alışırız belki ya , zayıf ama zamanında çok kilolu olan bir arkadaşim var gündüz güzel yer ama akşam ya yemez ya da erkenden hafif şeyler yer yine de geçe kalmayalım obeztomm

Canım saatlerini bilmiyorum erken mi yapıyorsun kahvaltıyı?
Yada bazen duygusal açlık oluyor limonlu yeşil çay öneririm
Akşam erken yiyorum canım ya 17:30 da yiyorum her gün bir kupa yeşil çay içiyorum spor da yaptığım için acikiyorum bu hissi eskiden severdim kilo verdiğimi anladığım için. Şimdi alışınca yine severim diye düşünüyorum

Canım bende 18.00 gibi yiyorum.
Ayşegül Çoruh lu diye bi doktor var saat 17.00 ten sonra kesinlikle yemeyin diyor vucudunuzda olanları görseniz yemezsiniz diyor. Ama bende erken yiyince acıkıyorum.
Akşam ara ögün yapıyordum bıraktım.
Aşama aşama gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…