- 4 Ocak 2020
- 2.220
- 6.007
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.201
Kocaman olmuş bileBende pek sevmezdim. Hem çalışıyordum o zamanlar o yüzden liste işini yapmak zordu. Takip vb işleri yapmakta zorundasın. Heyecanlıydı.
Büyüdü şimdi 31 aylık temmuzda 3 yaşında olacak. Oğlum var senin? Allah korusun miniklerimizi iyi ki varlar. Diyorum ki iyiki olmuş önceki hayatımız ne kadar sevimsizmiş (birde bizim evlendikten 10 yıl sonra olduğu için)
April geldi hoş geldiDünkü menüm
sabah 12
2 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 tk bal
Çay
akşam 19
5 kaşık makarna
malesef gece 1de çok acıkıp 1 çb süt 2 kaşık yulaf
1 saat dışarda hafif tempolu yürüyüş
Evettttt ama ev işleri bitmiyooooGünaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum
Bu iki günü kendimiz için avantaja çevirelim ve sporumuzu yapalım. Özellikle +90 kilo size söylüyorum bebeklerim. Hadi bakem göreyim sizi
Evet haklısın ben de onları bildiğimden biraz da işe yaramayacak gibi hissediyorum.. hiit çok yaptım zamanındaCanm o hareketlerde önemli olan ordaki kasları çalştrmak harketleri doğru yapıp kasları doğru çalştrman yeterli nefes nefese kalmana gerek yok tabikio olay da daha farklı nabız yükseltme için geçerli yani 3teknik var çok set sayı ve yavaş hareket ile uzun süre mesela 1 saat te yapılan hareketlerle yağ yakmak 2si ise kısa süre mesela 10 dakika da ip atlamak jampik jak gibi ziplamali hoplmalı yüksek tempoyu 10-15 dk yapmak bunda da yağ yakımı spor yapmazken bile gün içinde devam ediyor iki farklı teknikte etkili bünyeye göre yapmak lazm yavaş teknik için de 1-2 saat spor yapmak etkili yani bide 3.ve en etkilisi genelde profesyonel sporcuların yaptğ gibi hit yapmak yani bir hızlanıp bir yavaşladğ bir teknik var 10dakka hızlı tempo yururken 5dakika koşmak ve sonra 10 dak tekrara hızlı tempo yürüyüş tekrar 5dak koşu gibi yaplr vu teknik bisiklet ,koşu bandı,dısardaki koşular da yada cardio videolarında hit cardio olarak uygulanır en hızlı yağ yakma tekniğidir bu canm.bende bunu uyguluyorum aletlerle yaparken
Ahahha tamam ya bu hafta o ben olacağımAmin CNm amiiin ekmekte lazım insanlara haklılar bı yandan ama ben mesela sigara almaya indim bı saat camda bekledim ortalık sakinlessin öyle ineyim diye
Öyle oldu ya gerçekten bnce şu an 2 haftalık yasak uygulamaları sart
Seni bu hafta almaya niyetim vardı amaa her hafta 1 üye alma kararı aldık tek tek en çok hangimiz hakediyosa o gircek listeyerekabeett
Ben de gün de 3 kere evi süpürüyorumEvettttt ama ev işleri bitmiyoooo
Dün sildim supurdum şu an saki 1 haftadır hiç bı iş yapmamisim gibi ama bugün yaomicm çünkü gelen giden olmicak
Valla bugün balkona kilimnserip yayilcm oğlumla amaann akşamda bı çorba yeter zatenBen de gün de 3 kere evi süpürüyorumdyson eskidi yeminle..
Hava da misss bende hemen yikayayim yayılmak içinValla bugün balkona kilimnserip yayilcm oğlumla amaann akşamda bı çorba yeter zaten
Alışırız belki ya , zayıf ama zamanında çok kilolu olan bir arkadaşim var gündüz güzel yer ama akşam ya yemez ya da erkenden hafif şeyler yer yine de geçe kalmayalım obeztommBen de açııımm
Bundan sonra akşam yemeğimi biraz daha geç yiyeceğim
Akşam erken yiyorum canım ya 17:30 da yiyorum her gün bir kupa yeşil çay içiyorum spor da yaptığım için acikiyorum bu hissi eskiden severdim kilo verdiğimi anladığım için. Şimdi alışınca yine severim diye düşünüyorumCanım saatlerini bilmiyorum erken mi yapıyorsun kahvaltıyı?
Yada bazen duygusal açlık oluyor limonlu yeşil çay öneririm
Bu hafta en çok ben vercem unutmayın
April geldi hoş geldiahh bir de büşra geleydi ne iyi olurdu
Ahahha tamam ya bu hafta o ben olacağımvar mı arttıran
Valla öğlene kadar kurur ainra kahve keyfi flnHava da misss bende hemen yikayayim yayılmak için
Yasak size uğramadı mi ne yürüyüşüGelmedi mi, sınıfın devamsızı. ☺ Ona yine baskı uygulamanın zamanı geldi. Oysaki sanki ikna etmiştik.
Tabiki ben
En baştatabikiiiii. Yarışma benden sorulur. Bugün yürüyüşe de başlayacağım...
Canım bende 18.00 gibi yiyorum.Akşam erken yiyorum canım ya 17:30 da yiyorum her gün bir kupa yeşil çay içiyorum spor da yaptığım için acikiyorum bu hissi eskiden severdim kilo verdiğimi anladığım için. Şimdi alışınca yine severim diye düşünüyorum
Canım Allah kabul etsin.Eki Görüntüle 2617844
Günaydın kızlar
Sahur 4.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin Peynir tereyağ
Fındık
elma çilek
Marul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?