- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.181
Kaptanım hoşgeldin çok sevindim ben sana özelden yazdım baya oldu.
Yeniden 1.takım açılsın diye seaBahAR yeterince takımımız olduğunu söyledi.
Canm o hareketlerde önemli olan ordaki kasları çalştrmak harketleri doğru yapıp kasları doğru çalştrman yeterli nefes nefese kalmana gerek yok tabikiArkadaşlar sabah kalktım mesai yok nasılsa, squat yaptım, mekik çektim, kol çalıştım, plank de deneyeceğim.. gerçi ter içinde kalmadım, bir kızla ilgilendim bir hareketi yaptım ama hiç yoktan iyidir dimi.. ama nefes nefese kalmayınca etkisi oluyor mu bilmiyorum
Merhaba canm önceden kaptan yardımcı bendim ama takımı kapatp açında kaptan ve yardmclr değişti canm ❤ şuan yeni kaptanımızDün sabahı kaçırmışım. Ama haftalık bildirimi yapayım 97.7 . Bu hafta daha iyi olacak hissediyorumblonde ambition kaptanım.
Merhaba canm önceden kaptan yardımcı bendim ama takımı kapatp açında kaptan ve yardmclr değişti canm ❤ şuan yeni kaptanımızkaptinn inslh bu hafta hep birlikte daha iyi olalım yansın yağlar
Amin CNm amiiin ekmekte lazım insanlara haklılar bı yandan ama ben mesela sigara almaya indim bı saat camda bekledim ortalık sakinlessin öyle ineyim diyeBizde çıkmıyorduk işe gidenler hariç haftasonu zaten işe gitmiyorlardı bizimkiler burdada hala fırınlarda bekleyenler var duyulur duyulmaz bomboş cadde doldu taştı allah'ım olmayanlara yardım etsin yarabbim
Öyle oldu ya gerçekten bnce şu an 2 haftalık yasak uygulamaları sart1 ay çöp oldu canım millet hurra marketlere akin etmiş
Seni bu hafta almaya niyetim vardı amaa her hafta 1 üye alma kararı aldık tek tek en çok hangimiz hakediyosa o gircek listeyeKaptancım, beni ne zaman alacaksın listeye? Almayacak mısın
Amin CNm amiiin ekmekte lazım insanlara haklılar bı yandan ama ben mesela sigara almaya indim bı saat camda bekledim ortalık sakinlessin öyle ineyim diye
Öyle oldu ya gerçekten bnce şu an 2 haftalık yasak uygulamaları sart
Seni bu hafta almaya niyetim vardı amaa her hafta 1 üye alma kararı aldık tek tek en çok hangimiz hakediyosa o gircek listeyerekabeett
Kilo verme durumuna göre sırayla alcazNeeee her hafta bir üye mi ama bu haksızlık. Ama ama biz 1.takımdan gelenler ne olacağız. O zaman 1 ayı bulur listeye girmek
Kilo verme durumuna göre sırayla alcazzaten 3 kişi kaldınız bildirim yapmayanlari direk eliyoruz önümüzdeki hafta hepiniz güzel kilo verirseniz belki bı istisna yapabiliriz
Bncede en önemlisi kilo vermek listeye girmeden devam edenlerde var takımda ama listenin kaçamaklar da bı caydırıcılıgi var tabi o kesinTamamdır. Bu iş bizde o zaman. Zamanla herkesi tanıdıkça daha iyi olacak bizler için. Liste hem önemli hem değil aslında. Kilo vermek öncelik...
Bncede en önemlisi kilo vermek listeye girmeden devam edenlerde var takımda ama listenin kaçamaklar da bı caydırıcılıgi var tabi o kesin
Cnm valla aktiflik takimdakilerle konuşmak önemli motivasyon için bunu en iyisi sen bilirsin kaptanlık zamanlarından
Kesinlikle güzel ama yorucu yani kafa yoruyo bn cuma günlerini sevmiyorum meselaEvet ne uğraşırdım herkesle tek tek. Güzeldi ama bazen de yorucu. Çok güzel arkadaşlıklar da edindim. Bunun için yapılır herşeyi geçtim
Bende pek sevmezdim. Hem çalışıyordum o zamanlar o yüzden liste işini yapmak zordu. Takip vb işleri yapmakta zorundasın. Heyecanlıydı.Kesinlikle güzel ama yorucu yani kafa yoruyo bn cuma günlerini sevmiyorum meselabebeğin ne kadarlık oldu bnde hamile kalınca ayrılmıştım takımdan sonra geri geldim fln derken takım kapandı 19 aylik oldu şimdi zmn çabuk geciyo ❤
HarikasınArkadaşlar sabah kalktım mesai yok nasılsa, squat yaptım, mekik çektim, kol çalıştım, plank de deneyeceğim.. gerçi ter içinde kalmadım, bir kızla ilgilendim bir hareketi yaptım ama hiç yoktan iyidir dimi.. ama nefes nefese kalmayınca etkisi oluyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?