- 4 Ocak 2020
- 2.220
- 6.007
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.161
Yok CNm ne kusuru:)) Valla kusurumuza bakma. Hoş tecrübeli yarışmacıyız ama listeye girmediğimiz için oraya yazacağımızı bilmiyorduk
Hele bugün bide lahmacun yaptım, 4 aydır yemiyorum yahu.Oyy kıyamam gezginimm
Ahh bu kadın kadar yemek yapan olmasın. Ben ilk başta onu bir yerde ahçı olarak çalışıyor zannediyordum :) meğer hobi olarak yemek yapıyormuş. O kadar yemek içinde sen kilo veriyorsun ya alnından öpüyorum seni
İnşallah canım teşekkür ederim.Afiyet olsun canım bol eksi getirsin inşallah
yakın zamanda bir bandım vardı error verdi, geri verdim. Şu an adını bilmediğim bir spor aletim var ama ben leslie yapmakla yetiniyorum. Bayağı da terletiyor. Diğer dediğin sporları inan ilk defa duyuyorum. Ne olduğuna netten bakıcam şimdiEn hızlı yağ yakan spor hiit , yani nabzı yükseltip indirerek yapılan sporlar. Bu tarz cardio dinlenirken de yağ yakmaya devam ediyor. Evde yürüyüş bandı veya eliptik varsa onlarla hiit yapabilirsin. Yoksa bence Leslie yap jumping Jack, burpee gibi hareketlerle kombinlenerek de hiit yapiliyor ama sakatlanma riski var
Duy bunlarıYok CNm ne kusuruYeni üyeler için de liste oluşturduk ki takip etmesi kolay olsun yoksa zor oluyo listeye alcamiz zaman tarih gün vs toplaması
Ay kızlar haftasonu sokaga çıkma yasağı geldi burada bomboş caddeler araba insan kaynıyor hazırlığınız yoksa almaya çalışın
AMan sormayın hiçSokağa çıkma yasağı kimleri vurdu kizlar biz zaten cikmiyoduk farketmiyo bize de şu an dışarısı ana baba günü herkes sokakta yasak olck duye
Ahh canııımm tam adamına yolladınHele bugün bide lahmacun yaptım, 4 aydır yemiyorum yahu.
Biyerde dediğin bizim evin yanında cami var, her cuma lahmacun, her pazartesi etli mantı yapardık.
Hele kermeslerde neler neler olurdu.
Instada sana tarif yolladım. Bu ara yiyemiyorumda seviyeler bitince seçmece yaparım arada
Kesinlikle ya 2 gün aç susuz kalsak yine olmeyiz. Ama erken aciklasalardi bu sefer de marketlerde kuyruk olurdu. Şimdi süre az diye sadece ekmek,şu, sigara aliyorlar. Marketler açık olsaydı cümbüş başka olurdu. Olan oldu 14 gün sonra sonuçları ortaya çıkar bugünkü saçmalığınAMan sormayın hiçinsanlar çıldırmış gibi alış veriş yapıyor. Son dakika söylemeselerdi belki böyle yoğunluk olmazdı ama biz de ekmek yoktu mesela yine de çıkmadık biz. Evde maya var yaparım dedim. İki gün de açlıktan ölmeyiz ya
Canm şuan ki kilonda en iyi yürüyüş den destek alman olur yani evde lesli yapabilirsin sana en çok zumba tavsiye ederim çok yağ yakan bir cardio oda ve onun gibi hareketli cardio videoları var otarz yapman en doğrusu olur bölgeselleri en son kilolarda eklemen lazım şuan pek bölgesel yapma canm daha çok cardio yani yağ yakıcı sporlara ağırlık ver ve karın bölgesi de en çok cardio ile gidiyor yağlar nereye depolanırsa ordan gider yani mekik orda yağ yakmaz orayı kaslandırır kasda yağları öne itip dahada belirgin yapar ondan karındaki yağlar erimeden alttaki kasları çok gelistirici çalşmak zaten hatadır ama bisiklet hareketi gibi alt karın toparlayıcı hareketleri çok yap pedal çevirme hareketini yere yatarak da yapabilirsin alt karnı çok güzel eritiyor ben hamilelik dışında yüksek kilo görmedim hamilelik öncesi de evlenirkende 58-60 civarı idim canm ama erken doğum riski sorunlu ve yatarak hareketsiz bir hamilelik geçirimek zorunda kalınca 60Kilo ile kalp 80 ile doğuma gittim 20kilo almşdm ozman hayatmn en yüksek kilosu o ve doğum sonrası zumba gitmiş zba ile 72 ye 72den sonra da fitness plates salonuna giderek 68e inmişdim canm sonra çocukla baktm salonlara girmem çok zor oluyor çocuksuzken ki gibi olmuyor düzenli gidemiyorum bende eve spor odası yaptm ve bu takıma girdim zaten 14.takma geldiğm den beri de hep aşşağı doğru gitti kilom mezuniyet sonrası 6-7 da sadece spor ile kilomu korudum canmOo harikasın. Bizim gibi büyük rakamlı kiloların olmamıştır hiç ne güzel
O zaman size şunu sormak istiyorum. Bana maksimum fayda sağlayacak spor nedir acaba? Bu sene 45 yaşına gireceğim ve kilom da 91. Kilom ekstra karın bölgemde toplanmış gibi. Karnım bayağı göze çarpıyor yani
Aynen baya terletiyor biz de yaptık bugun guzeldi. Daha ziyade ziplamali video var nabzı yükseltme odaklı olduğu icin. Daha başlangıç seviyesinde böyle bir video buldum.yakın zamanda bir bandım vardı error verdi, geri verdim. Şu an adını bilmediğim bir spor aletim var ama ben leslie yapmakla yetiniyorum. Bayağı da terletiyor. Diğer dediğin sporları inan ilk defa duyuyorum. Ne olduğuna netten bakıcam şimdi
Off ben yanlış yapıyormuşum deseneCanm şuan ki kilonda en iyi yürüyüş den destek alman olur yani evde lesli yapabilirsin sana en çok zumba tavsiye ederim çok yağ yakan bir cardio oda ve onun gibi hareketli cardio videoları var otarz yapman en doğrusu olur bölgeselleri en son kilolarda eklemen lazım şuan pek bölgesel yapma canm daha çok cardio yani yağ yakıcı sporlara ağırlık ver ve karın bölgesi de en çok cardio ile gidiyor yağlar nereye depolanırsa ordan gider yani mekik orda yağ yakmaz orayı kaslandırır kasda yağları öne itip dahada belirgin yapar ondan karındaki yağlar erimeden alttaki kasları çok gelistirici çalşmak zaten hatadır ama bisiklet hareketi gibi alt karın toparlayıcı hareketleri çok yap pedal çevirme hareketini yere yatarak da yapabilirsin alt karnı çok güzel eritiyor ben hamilelik dışında yüksek kilo görmedim hamilelik öncesi de evlenirkende 58-60 civarı idim canm ama erken doğum riski sorunlu ve yatarak hareketsiz bir hamilelik geçirimek zorunda kalınca 60Kilo ile kalp 80 ile doğuma gittim 20kilo almşdm ozman hayatmn en yüksek kilosu o ve doğum sonrası zumba gitmiş zba ile 72 ye 72den sonra da fitness plates salonuna giderek 68e inmişdim canm sonra çocukla baktm salonlara girmem çok zor oluyor çocuksuzken ki gibi olmuyor düzenli gidemiyorum bende eve spor odası yaptm ve bu takıma girdim zaten 14.takma geldiğm den beri de hep aşşağı doğru gitti kilom mezuniyet sonrası 6-7 da sadece spor ile kilomu korudum canm
Videoyu ilerleterek baktım yapılabilir gibi gözüküyor. Daha doğrusu benim için yapılabilir gibi :)Aynen baya terletiyor biz de yaptık bugun guzeldi. Daha ziyade ziplamali video var nabzı yükseltme odaklı olduğu icin. Daha başlangıç seviyesinde böyle bir video buldum.
Saol canım biraz dikkatle yapılır aslında canım alışıyor insan bideHarika özenli ve sağlıklı menüler. Keşke hepimiz bunu yapabilsek
Saol canım suya cok dikkat ederim sürahiye limon tarçınlı su yapar gelir gider içerim normal suda tüketiyorum 10 15 bardak buluyor niyetliysem sahura kadar içerim yok estağfurullah sor tabii canım önceden daha hareketliydim 20000 adım attığım oluyordu günlük lesli falanda vardı evde o kadar olmuyor spor dışında bide oruç tuttuğumda sahuru kaçırmayım diye 4 5 kadar uyumuyorum yemek yiyip yatıncada haliyle 12 1 gibi geç kalkıyom biraz uyku düzeni birazda sahur etkiliyor gibi ama bahane değil tabii birazda gereğinden daha çok hareket istiyor vücüd duraksamalarında çok oldu o yüzden yadırgamıyorum normal benim için canımM mochachocolate canım senin menüler çok güzel ekmek yok karbonhidrat oldukça az ama suyu azmi içiyorsun acaba spor da yapıyorsun hafta da 700 gram 1kg arası giderdi ben böyle istikrarlı yapabilseydim eğer ondan soruyorum canım k.bakma
Gerçi herkesin metabolizmasi farklı ama yine sormak istedim senin gözden kaçırdığin bişey varsa diy
Bizde çıkmıyorduk işe gidenler hariç haftasonu zaten işe gitmiyorlardı bizimkiler burdada hala fırınlarda bekleyenler var duyulur duyulmaz bomboş cadde doldu taştı allah'ım olmayanlara yardım etsin yarabbimSokağa çıkma yasağı kimleri vurdu kizlar biz zaten cikmiyoduk farketmiyo bize de şu an dışarısı ana baba günü herkes sokakta yasak olck duye
1 ay çöp oldu canım millet hurra marketlere akin etmişSokağa çıkma yasağı kimleri vurdu kizlar biz zaten cikmiyoduk farketmiyo bize de şu an dışarısı ana baba günü herkes sokakta yasak olck duye
Inan bana bizim türk milletine 1 hafta önceden açıklasan son güne bırakırlar tabi iki saat kala açıklamaları ayrı bir sıkıntı tüm dünyaya nasıl rezil olunur gösterdik iki ayda bulaşmayacak gribi iki saatte bulastirmisizdir kesinKesinlikle ya 2 gün aç susuz kalsak yine olmeyiz. Ama erken aciklasalardi bu sefer de marketlerde kuyruk olurdu. Şimdi süre az diye sadece ekmek,şu, sigara aliyorlar. Marketler açık olsaydı cümbüş başka olurdu. Olan oldu 14 gün sonra sonuçları ortaya çıkar bugünkü saçmalığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?