• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neden vermedi. Ben doktora hiç sormadım, direk eczaneden aldım
Benim hep değerlerim düşük birde hipertansiyon, vertigo, preferik nöropati ilaçlarım var. O yüzden doktoruma sordum. Sana önermiyorum içme dedi. Bende bir daha neden niçin sormadım. O sırada söylediysede şuan hatırlamıyorum.

Benim hep değerlerim düşük birde hipertansiyon, vertigo, preferik nöropati ilaçlarım var. O yüzden doktoruma sordum. Sana önermiyorum içme dedi. Bende bir daha neden niçin sormadım. O sırada söylediysede şuan hatırlamıyorum.
Öyleyse kullanma canım, sinameki otunu sorabilirsin, salataların yada çorbaların üstüne.
Zeytinyağında beklemiş incir yiyebilirsen( bana meyva yasak)
Ve hergun 1 kupa kahveye 1 çay kaşığı kadar hindistancevizi yağı koyuyorum.
Kuru kayisive kuru erikde faydalı

Öyleyse kullanma canım, sinameki otunu sorabilirsin, salataların yada çorbaların üstüne.
Zeytinyağında beklemiş incir yiyebilirsen( bana meyva yasak)
Ve hergun 1 kupa kahveye 1 çay kaşığı kadar hindistancevizi yağı koyuyorum.
Kuru kayisive kuru erikde faydalı
Zeytinyağında beklemiş incir bilmiyordum. Diğerlerini biliyorum da. İlk fırsatta inciri denicem. Sağolsun köyün bakkalı haftaya getiricem senin için dedi. Yalan demediyse tabi. :110:

14.Takım 669.Etap ***

SchonerDuft ( 63,5/63,30/0,20/%0.31)

Luluuu94 ( 56.5/56.2/0.3/%0.53)
Pinarbartu ( 57.8///%)
sabit
tgb1907 (67.8///%) sabit
magickk (61.2/61.1/0.1/%0.16)
diyetlikadn (61.8/61.4/0.4/%0.65)
fit blone (62.7/61.9/0.8/%1.28)

mochachocolate(58,7/58.4/0.3/%0.51)
caroline84 (90/88.8/1.2/%1.33)
obezzto (76.9/91.8/+14.9/-%0.36)615.etapta izne ayrilan uye yuzdesi 54 e bolundu ,ekstrem durum A/2
Hedef kilosu 75

14.takim ortalaması:0,441
kaptan obezzto obezzto 91,8 kg şuan ,başilangıç 93

Tebrikler canm hem 400grm iyi verdiğin için hemde 60a geçmeyip beni beklediğin için çifte tebrik ediyorum 😂😂😂 ayyy kızlar yine üçümüzde birlikte aynı rakam da sadece küsart farkıyla yarışma geri mi döndük 😂😂
Fitblone = 61.9
Diyli kdn=61.4
magickk magickk =61.1
:nazar: tekrar yanınıza ulaştm çoookk mutluyum😊
Haftaya da çok iyi performans yapmam lazım 😂 sizin 60a geçeceğiniz garanti bende zorlayp sizle bir 60 olmam lazm yine 3lü 60olucaz kızlar dejavu :KK70:
Ay evet ya çok sıkı kanka oldu kilolarımız birbirmizi hiç bırakmıyoz inşallah bi an önce hep beraber bi 5lere insek kına yakçam artık fenalık geldi 60lardan :KK53:
melisa- melisa- canım geçen sumo squat ve kick yaptiydik ya ondan sonra sanki bacaklarım bı değişik oldu ya ben hareketi yalnis yaptım yada bana öyle geliyor Allah'ım cildiriciimm:KK70:
Nasıl bişey oldu ki canım çok mu zorlamıştın

Ay evet ya çok sıkı kanka oldu kilolarımız birbirmizi hiç bırakmıyoz inşallah bi an önce hep beraber bi 5lere insek kına yakçam artık fenalık geldi 60lardan :KK53:

Gram gram veriyoruz işte daha ne isteyelim 😂😂 kimse beceremez bunu ama biz başardık :KK70:

Dış bacak iyice kaslandi gibi bişey oldu baya bildiğin sert eşimde kaslanmis işte dedi inanmıyorum kas olduğuna ama bilemedim 😂

Nerdeee, ya hep ya hiç diyenlerdenim, aç kal yeme deseler yemem, örneğin keke bayılırım, 1 çatal al tadına bak deseler mümkün deyil, en az 1 günde 3 dilim yerim.
Sürekli aldım, verdim derken en yüksek 83,300 kilo ile 23 aralıkta ahmet apanin seviyelerine başladım. 13 martta yeni başlayan grupla başa döndüm.
Bu arada bugün cevizli, tarçınlı kek yaptım, miss gibi koktu ama yiyemiyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Oyy kıyamam gezginimm:KK19:

Ahh bu kadın kadar yemek yapan olmasın. Ben ilk başta onu bir yerde ahçı olarak çalışıyor zannediyordum :) meğer hobi olarak yemek yapıyormuş. O kadar yemek içinde sen kilo veriyorsun ya alnından öpüyorum seni :KK60:

Kizlar bu hafta aday listesinde hiç kimse bildirim yapmadı mı ? Baktım ama listede bildirim göremedim lütfen listeye bildirim yapın tek tek gerçekten çok zamanımı aliyo
Bildirim konusu bu hafta biraz karıştı kaptanım. Ben de listeye bildirim yapacaktım herhalde ama bilmiyordum. Sorry :(

Dış bacak iyice kaslandi gibi bişey oldu baya bildiğin sert eşimde kaslanmis işte dedi inanmıyorum kas olduğuna ama bilemedim 😂
O kadar çabuk kas çıkarıyosa sabah akşam yaparm bende kız bidaki listeye tekrar koyayım bari 😂😂 ama kasların gerilmiştir o yüzden öyle geliyodur bence yada devamlı aynı kasları çalıştrıyosan kasta olabilir ağrı filan yapıyorsa esnetme hareketleri yap

O kadar çabuk kas çıkarıyosa sabah akşam yaparm bende kız bidaki listeye tekrar koyayım bari 😂😂 ama kasların gerilmiştir o yüzden öyle geliyodur bence yada devamlı aynı kasları çalıştrıyosan kasta olabilir ağrı filan yapıyorsa esnetme hareketleri yap
İlk gün zaten 500 yaptım ondan sonra çok ağrıdı bacaklar zaten ve yine 5 gün kadar hergun azar azar devam ettim baya sert sert geliyor elime bilmiyorum kas yapmak o kadar kolay değil diye biliyorum ama 😂

20200410_195436.jpg

Akşam 18.30
Fırında tavuk
Domates
Salata
Cacık

Ahahhaa sesli güldüm :KK70: gerçekten fenalık geldi ve gerçekten kına yakalım melisa- melisa- magickk magickk 😂 gerçekten kına yakcaz bak unutmayın bu sözü:KK70:

İlk gün zaten 500 yaptım ondan sonra çok ağrıdı bacaklar zaten ve yine 5 gün kadar hergun azar azar devam ettim baya sert sert geliyor elime bilmiyorum kas yapmak o kadar kolay değil diye biliyorum ama 😂
Canm kas da süreç önemlidir yani mesela bir bölgeyi 200 er tane düzenli şekilde 1 yıl çalıştırırsan yada en az 8 ay filan ara vermeden hiç bırakmadan ozman gerçekten kaslar yavaş yavaş eline geliyor ve taş gibi olmaya da başlıyor o bölgen ama bir kaç hafta içinde 500 de 800 de yapsan olmaz hatta gereginden fazla kası yorar isen tam tersine kas erimesine sebep oluyor canm makul şekilde yapıp kasları dinlendirmeyi unutmadan ve beslenme ile de destekleyince ve yağ oranın da uygun ise kaslar aylar sonra kendini göstermeye başlıyor kolunda yumurtada oluyor baldırında bacağında da kas bölgen net belli oluyor 👍

Back