- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.841
Allah kabul etsin canım amin kurtulalım bitsin gitsin inş şu virüsSahur gece 4.30
2 haş. Yumurta, 3 ceviz ve zeytin bi parça peynir biraz çilek
Akşam iftar
1kase yeşil mer. Çor, 1 karnıyarık, 1 pogaça, cacık, (hurma, badem, fındık)
Çay, 1.5 litre su soda içtim.
Spor yapamadım başım çok kötü agrıyor.
Allah ım bizi öncelikle şu virüsten sonra kilolarımızdan kurtar.
Rabbim gönlünüzdekileri versin.
Aynen canım irmikle düşünüyom düşünüyom taş çatlasa 5 10 tarif var herhalde yapılan ya da benim bilmedigim çeşit çeşit tarif varda ben mi bilmiyorum öyleyse cahil kalmışımHadi mayayi anladik da irmikle ne yapiyorlar bu kadar, cok enteresan. Bence zaten bu karantinadan insanlarin cogu daha sisman cogu da daha zayif cikacak. Bakalim biz hangi tarafta olacaz
Afiyet olsun o zaman kayınvalidene canım bende çok severdim ama artık yememek lazımseveeer sever yemek yemeyi. Eşim oraya da almıştı zaten ama bizdekileri de yolladım. İçim acıdı ama n'apim o kadar spor yapıyorum boşa mı gitsin
ben kesinlikle zayıflayan grupta olucam
Dimi ya çok saçma, biz zayiflicaz bence ama ne kadar olduğu da önemli. Evde istediğin kadar hareketli ol, dışardaki gibi olmuyor. Baya az yemek lazımAynen canım irmikle düşünüyom düşünüyom taş çatlasa 5 10 tarif var herhalde yapılan ya da benim bilmedigim çeşit çeşit tarif varda ben mi bilmiyorum öyleyse cahil kalmışımbu kadar satılması çok garip aynen bakalım biz nasıl çıkacaz
etli noohut miktarı ne kadar ? peynir zeytin de miktar yazmamışsın canım.Bugünkü menüm
Sabsh: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, havuç, roka, bir dilim ekmek
Akşam :etli nohut, üç tane mücver, iki kaşık yoğurt
Su:2.5 litre
Spor:3 mil leslie +bugünkü spor (10 adet) +30 mekik
vücut ödem tutuyordur canım.Kızlar ben çok su içiyorum fakat fazla wc ye gitmiyorum. Nereye gidiyor bu kadar su bilmiyorum
allah kabul etsin canımSahur gece 4.30
2 haş. Yumurta, 3 ceviz ve zeytin bi parça peynir biraz çilek
Akşam iftar
1kase yeşil mer. Çor, 1 karnıyarık, 1 pogaça, cacık, (hurma, badem, fındık)
Çay, 1.5 litre su soda içtim.
Spor yapamadım başım çok kötü agrıyor.
Allah ım bizi öncelikle şu virüsten sonra kilolarımızdan kurtar.
Rabbim gönlünüzdekileri versin.
sen de oruç tuttun sanırım afiyet olsun canım
Siteye girebilseydim ikinci benmişimYarın DONKEY KİCKS yapıyoruz Eki Görüntüle 2616109Günün Finali
1. Mochachocolate 250
1. Diyetlikadn 250
2. Fit blonde 200
3. Luluuu94 100
4. Obezzto 10
Bacağımızın şeklini bozmadan resimdeki gibi dik şekilde kaldırıyoruz ayak tabanı düz olacak
Spor yaparken evetÇokmu terliyosun??
Nohut susuz 7 kaşıketli noohut miktarı ne kadar ? peynir zeytin de miktar yazmamışsın canım.
genel anlamda vitaminli güzel bir menü
vücut ödem tutuyordur canım.
mydonozlu su iç suyuna limon damlat
Benim rakamım nedir öyleYarın DONKEY KİCKS yapıyoruz Eki Görüntüle 2616109Günün Finali
1. Mochachocolate 250
1. Diyetlikadn 250
2. Fit blonde 200
3. Luluuu94 100
4. Obezzto 10
Bacağımızın şeklini bozmadan resimdeki gibi dik şekilde kaldırıyoruz ayak tabanı düz olacak
Hemde çok ya apartmanda kimseyle karşılaşmıyorum bile evden çıkarken onlar çıkçaksa çıkmayıp bekliyolarDime mahalle ortamını özlüyor insan iyi yönlerini tabii
İlk katılışın hatrına listeyi güncellerimSiteye girebilseydim ikinci benmişim
Olsun bi başlangıç oldu bu gün daha çok yaparsınBenim rakamım nedir öyle
bugün çok güzel kahvaltı yaptım gerçi peynirimi bitiremedim belediyeyi kaçırmayım dedim şöfer insiyatif kullandı da durdu. yoksa tabanlara kuvvet olacaktım
P Pinarbartu valla 2 gündür ne yesem aklıma sen geliyorsun
bugün çok sağlam başladım eğer kilo vermezsemde cezamı kes
Sagol canım benim Allah razı olsun.allah kabul etsin canım
Ondan olabilir canım benim eşimde oturduğu yerden terler.Spor yaparken evet
bugün gözüm keserse biraz yürücemben akşam yemelerini kestim şükür ama veremiyom niyeyse sabah 57.8 çıktım 2 gün kaldı cumaya
Az yebb hafta vermen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?