Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah kabul etsin canım amin kurtulalım bitsin gitsin inş şu virüs

Hadi mayayi anladik da irmikle ne yapiyorlar bu kadar, cok enteresan. Bence zaten bu karantinadan insanlarin cogu daha sisman cogu da daha zayif cikacak. Bakalim biz hangi tarafta olacaz
Aynen canım irmikle düşünüyom düşünüyom taş çatlasa 5 10 tarif var herhalde yapılan ya da benim bilmedigim çeşit çeşit tarif varda ben mi bilmiyorum öyleyse cahil kalmışım bu kadar satılması çok garip aynen bakalım biz nasıl çıkacaz

seveeer sever yemek yemeyi. Eşim oraya da almıştı zaten ama bizdekileri de yolladım. İçim acıdı ama n'apim o kadar spor yapıyorum boşa mı gitsin

ben kesinlikle zayıflayan grupta olucam
Afiyet olsun o zaman kayınvalidene canım bende çok severdim ama artık yememek lazım

Dimi ya çok saçma, biz zayiflicaz bence ama ne kadar olduğu da önemli. Evde istediğin kadar hareketli ol, dışardaki gibi olmuyor. Baya az yemek lazım

etli noohut miktarı ne kadar ? peynir zeytin de miktar yazmamışsın canım.
genel anlamda vitaminli güzel bir menü
Kızlar ben çok su içiyorum fakat fazla wc ye gitmiyorum. Nereye gidiyor bu kadar su bilmiyorum
vücut ödem tutuyordur canım.
mydonozlu su iç suyuna limon damlat

allah kabul etsin canım

bugün çok güzel kahvaltı yaptım gerçi peynirimi bitiremedim belediyeyi kaçırmayım dedim şöfer insiyatif kullandı da durdu. yoksa tabanlara kuvvet olacaktım
P Pinarbartu valla 2 gündür ne yesem aklıma sen geliyorsun
bugün çok sağlam başladım eğer kilo vermezsemde cezamı kes

Dün siteye gidermiyordum bir türlü dünkü hareketi 210 adet yaptım. 30 dk pump it up su 2 lt
Sabah iki dilim ekmek bol yeşillik salata, haşlanmış yumurta TK tahinpekmez peynirkk, zeytin
Öğlen special k
Akşam 1 dolma 6 sarma
Ve gece maalesef çocuklara poğaça yaptım b
İki adet yedim

Siteye girebilseydim ikinci benmişim

etli noohut miktarı ne kadar ? peynir zeytin de miktar yazmamışsın canım.
genel anlamda vitaminli güzel bir menü

vücut ödem tutuyordur canım.
mydonozlu su iç suyuna limon damlat
Nohut susuz 7 kaşık
Zeytin 5 tane
Bu miktarlar diyetisyene giderken bana belirlediği miktarlar. Elimde listem var ona bakıp yiyorum

Suya limon katmayı deneyeyim

ben akşam yemelerini kestim şükür ama veremiyom niyeyse sabah 57.8 çıktım 2 gün kaldı cumaya
Az ye bb hafta vermen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…