• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi günler canım herkese hayırlı kandiller aa ben ilk defa duydum kaderimizin bugün yazıldıgını bol bol dua edeyim o zaman 🤩🙏🤲😘
Evet canım çok fazla yapılacak şey var bugün için evini temiz tut kendini temiz tut evine erzak al pişi türü bişey yapıp komşuya dagiitabilirsin ama bu virüs olayialesef yapamicaz bunu bol bol tövbe edip dua edelim hayırlı geçsin dememiz 🥰
İhihihi çaktırma 😂😂

Oh oh bugün meşgulsün baya kolay gelsin canım

Ben instagramdan takipteyim ama bişeyde paylaşmıyo uzun zamandır
Evet ya işlerimi bitirdim yemeğimi yapcam şimdi aksam için sonra spor 🤸

Süperizz 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Dünde öyle dedin küstüm sana inanmıyom banane 😂😂

Burdan cakılınannesine selam olsun 😂😂 aklıma geldikçe yemek yaparken bile zıpladım 😂😂
Evett en begenmediğim yerlerim iç bacak ve popo o yüzden mutlaka oralar için bi hareket koyuyorm size kızarken kendim yapmazsam ayıp o yüzden iddalıyım artık 😂

:KK5:

Ahahaahah çünkü onu geçmeyi kafaya koymuştm dün:ıslık::KK45:
sadece on tane yapabildim :( zormuş yahu :(

Bu arada emektarı eksik etmedim tabii. Leslieyi de yaptım :halay:

anladım canım . umarım iyidir

inşallah benim düzen mahfoldu erken çıkıyoprum diye büroya yemek getirmiyorum. 2 öğün gibi yapıyorum ama olmuyor yine yarın kalkıp güzel bir kahvaltı yapayım en iyisi öğlende meyve getiririm yanımda kahve ile güzel olur .
sen güel başladın bu sefer 5 leri görürsün
kuruyemiş de kahve ile birlikte çok güzel tok tutuyor canım bulundur yanında 👍 inşlh ya bakalm çok istikrarlı gidiyorum bu kez hiç kaçamaksız sıkı bir başlangç oldu sonuçları da iyi oldu böyle devam edersem ellileri kesin görürüm canm listede olmanın sorumluluğu çok iyi geldi bana bide uzun süre sıkı diyet yapmayıp da şimdi birden kesince vucutta güzel veriyor dinlendirmekte etkili oldu sanırım 👍

Evet canım çok fazla yapılacak şey var bugün için evini temiz tut kendini temiz tut evine erzak al pişi türü bişey yapıp komşuya dagiitabilirsin ama bu virüs olayialesef yapamicaz bunu bol bol tövbe edip dua edelim hayırlı geçsin dememiz 🥰

Evet ya işlerimi bitirdim yemeğimi yapcam şimdi aksam için sonra spor 🤸
Bende kandilde helva pişi falan yapıp dagıtırdık ama bu sefer yapamayacaz gelecek sene nasip olursa yaparız yine

inşallah benim düzen mahfoldu erken çıkıyoprum diye büroya yemek getirmiyorum. 2 öğün gibi yapıyorum ama olmuyor yine yarın kalkıp güzel bir kahvaltı yapayım en iyisi öğlende meyve getiririm yanımda kahve ile güzel olur .
kuruyemiş de kahve ile birlikte güzel tok tutuyor canım bulundur yanında 👍 inşlh bakalm çok istikrarlı gidiyorum bu kez hiç kaçamaksız sıkı başlangç oldu böyle devam edersem ellileri kesin görürüm aynen listede olmanın sorumluluğu çok iyi geldi bana bide uzun süre sıkı diyet yapmayıp şimdi birden kesince vucutta güzel veriyor dinlendirmekte etkili oldu 👍

kuruyemiş de kahve ile birlikte güzel tok tutuyor canım bulundur yanında 👍 inşlh bakalm çok istikrarlı gidiyorum bu kez hiç kaçamaksız sıkı başlangç oldu böyle devam edersem ellileri kesin görürüm aynen listede olmanın sorumluluğu çok iyi geldi bana bide uzun süre sıkı diyet yapmayıp şimdi birden kesince vucutta güzel veriyor dinlendirmekte etkili oldu 👍

Evdekiler irmik helvası istiyor. Un helvası istiyor. Biri kandil simidi yapalım anne diyor. İmdaaat kurtarın beni :mad:
Aa her kafadan başka ses çıkıyor canım ben daraldım yapmak istiyorsan işine hangisi kolay geliyorsa 1 tane yap geç onca iş arasında fazla uğraşma 🤤

sadece on tane yapabildim :KK43: zormuş yahu :KK43:

Bu arada emektarı eksik etmedim tabii. Leslieyi de yaptım :halay:
Azı çoğu yok kaslarına sağlık ablacm akşam listedesin 🥳
Bende kandilde helva pişi falan yapıp dagıtırdık ama bu sefer yapamayacaz gelecek sene nasip olursa yaparız yine
Off evet yaa bizim eski mahallede hep onu dağıtırlardı unutmuşum nasıl canım çekti 🤤

Kuruyemis var evimde ama canım hiç istemiyor çok açım yemeye gelince iyk oluyorum adet olcam ya hem koku hassasiyetim var hemde canım birşey istemiyor .
Evet senin kilo tam oturmuş hemde vücut eski düzene dönmüş oldu .

Back