• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sahur gece 4.30
2 haş. Yumurta, 3 ceviz ve zeytin bi parça peynir biraz çilek

Akşam iftar
1kase yeşil mer. Çor, 1 karnıyarık, 1 pogaça, cacık, (hurma, badem, fındık)

Çay, 1.5 litre su soda içtim.
Spor yapamadım başım çok kötü agrıyor.

Allah ım bizi öncelikle şu virüsten sonra kilolarımızdan kurtar.
Rabbim gönlünüzdekileri versin.
Allah kabul etsin canım amin kurtulalım bitsin gitsin inş şu virüs🤲🙏🤗

Hadi mayayi anladik da irmikle ne yapiyorlar bu kadar, cok enteresan. Bence zaten bu karantinadan insanlarin cogu daha sisman cogu da daha zayif cikacak. Bakalim biz hangi tarafta olacaz :KK48:
Aynen canım irmikle düşünüyom düşünüyom taş çatlasa 5 10 tarif var herhalde yapılan ya da benim bilmedigim çeşit çeşit tarif varda ben mi bilmiyorum öyleyse cahil kalmışım :KK64: bu kadar satılması çok garip aynen bakalım biz nasıl çıkacaz 😅🤤

:KK68: Günün Finali :KK68:
1. Mochachocolate 250
1. Diyetlikadn 250

2. Fit blonde 200
3. Luluuu94 100
4. Obezzto 10

Yarın DONKEY KİCKS yapıyoruz IMG_20200408_003946.jpg

Bacağımızın şeklini bozmadan resimdeki gibi dik şekilde kaldırıyoruz ayak tabanı düz olacak

seveeer sever yemek yemeyi. Eşim oraya da almıştı zaten ama bizdekileri de yolladım. İçim acıdı ama n'apim o kadar spor yapıyorum boşa mı gitsin :KK43:

ben kesinlikle zayıflayan grupta olucam:KK49:
Afiyet olsun o zaman kayınvalidene canım bende çok severdim ama artık yememek lazım🤤😋🙂😆

Aynen canım irmikle düşünüyom düşünüyom taş çatlasa 5 10 tarif var herhalde yapılan ya da benim bilmedigim çeşit çeşit tarif varda ben mi bilmiyorum öyleyse cahil kalmışım :KK64: bu kadar satılması çok garip aynen bakalım biz nasıl çıkacaz 😅🤤
Dimi ya çok saçma, biz zayiflicaz bence ama ne kadar olduğu da önemli. Evde istediğin kadar hareketli ol, dışardaki gibi olmuyor. Baya az yemek lazım :KK43:

Bugünkü menüm
Sabsh: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, havuç, roka, bir dilim ekmek
Akşam :etli nohut, üç tane mücver, iki kaşık yoğurt
Su:2.5 litre
Spor:3 mil leslie +bugünkü spor (10 adet) +30 mekik
etli noohut miktarı ne kadar ? peynir zeytin de miktar yazmamışsın canım.
genel anlamda vitaminli güzel bir menü
Kızlar ben çok su içiyorum fakat fazla wc ye gitmiyorum. Nereye gidiyor bu kadar su bilmiyorum:KK43:
vücut ödem tutuyordur canım.
mydonozlu su iç suyuna limon damlat

Sahur gece 4.30
2 haş. Yumurta, 3 ceviz ve zeytin bi parça peynir biraz çilek

Akşam iftar
1kase yeşil mer. Çor, 1 karnıyarık, 1 pogaça, cacık, (hurma, badem, fındık)

Çay, 1.5 litre su soda içtim.
Spor yapamadım başım çok kötü agrıyor.

Allah ım bizi öncelikle şu virüsten sonra kilolarımızdan kurtar.
Rabbim gönlünüzdekileri versin.
allah kabul etsin canım

bugün çok güzel kahvaltı yaptım gerçi peynirimi bitiremedim belediyeyi kaçırmayım dedim şöfer insiyatif kullandı da durdu. yoksa tabanlara kuvvet olacaktım :D :D
P Pinarbartu valla 2 gündür ne yesem aklıma sen geliyorsun :D :D
bugün çok sağlam başladım eğer kilo vermezsemde cezamı kes :D

Dün siteye gidermiyordum bir türlü dünkü hareketi 210 adet yaptım. 30 dk pump it up su 2 lt
Sabah iki dilim ekmek bol yeşillik salata, haşlanmış yumurta TK tahinpekmez peynirkk, zeytin
Öğlen special k
Akşam 1 dolma 6 sarma
Ve gece maalesef çocuklara poğaça yaptım b
İki adet yedim :(

:KK68: Günün Finali :KK68:
1. Mochachocolate 250
1. Diyetlikadn 250

2. Fit blonde 200
3. Luluuu94 100
4. Obezzto 10

Yarın DONKEY KİCKS yapıyoruz Eki Görüntüle 2616109

Bacağımızın şeklini bozmadan resimdeki gibi dik şekilde kaldırıyoruz ayak tabanı düz olacak
Siteye girebilseydim ikinci benmişim ;)

etli noohut miktarı ne kadar ? peynir zeytin de miktar yazmamışsın canım.
genel anlamda vitaminli güzel bir menü

vücut ödem tutuyordur canım.
mydonozlu su iç suyuna limon damlat
Nohut susuz 7 kaşık
Zeytin 5 tane
Bu miktarlar diyetisyene giderken bana belirlediği miktarlar. Elimde listem var ona bakıp yiyorum

Suya limon katmayı deneyeyim

bugün çok güzel kahvaltı yaptım gerçi peynirimi bitiremedim belediyeyi kaçırmayım dedim şöfer insiyatif kullandı da durdu. yoksa tabanlara kuvvet olacaktım :KK70: :KK70:
P Pinarbartu valla 2 gündür ne yesem aklıma sen geliyorsun :KK70: :KK70:
bugün çok sağlam başladım eğer kilo vermezsemde cezamı kes :KK70:
:D:D ben akşam yemelerini kestim şükür ama veremiyom niyeyse sabah 57.8 çıktım 2 gün kaldı cumaya 😫
Az ye :D bb hafta vermen lazım :D

Back