• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar, akşam yemegimi yedim. Yemekten önce de sporumu da yapmıştım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, yeşil zeytin, salata, çok az ekmek (370 kal)
Ara
1 elma ( 50 kal)
Öğle
1 bardak süt, 2 tane küçük diyet kurabiye, 2 kuru incir (330 kal)
Akşam
100 gr köfte, az yağlı arpa şehriye salata (490 kal)
Toplam 1240 kalori
1 saat de pilates

Aa her kafadan başka ses çıkıyor canım ben daraldım yapmak istiyorsan işine hangisi kolay geliyorsa 1 tane yap geç onca iş arasında fazla uğraşma 🤤
yemek istemiyordum. Allah da dualarımı kabul etti ne diyeyim :)

Helva iyiymis🥺🥺🥺

Bizimde annemlerin orda yapar dagitirdik bütün mahalleye eskiden güzeldi herşey
Benimkilerde irmik helvası istiyor :işsiz:
İrmik yook :KK57:eşimi markete yolladım iki markete gitmiş ikisinde de irmik yok.reyon görevlisi irmik karaborsa oldu demiş. Ayy bir üzüldüm bir üzüldüm sormayın:cool:

İrmik yook :KK57:eşimi markete yolladım iki markete gitmiş ikisinde de irmik yok.reyon görevlisi irmik karaborsa oldu demiş. Ayy bir üzüldüm bir üzüldüm sormayın:cool:
Çok güzel olmuş 😂 ben de diyette iken eşim böyle yasak bir şey isteyip bulamayınca çok seviniyorum 😂 oh ortada ne risk kalıyor ne can çekmesi 😂

Neyse iyi olmuş canım uğraşmamış oldun irmik bile kalmadıysa pes millet ne yapacagını şaşırdı artık🤔🙀

20200407_193941(0).jpg

Akşam 19.32
3 kepçe mercimek çorbası
Yoğurtlu morlahana
Salata
Turp

Hadi mayayi anladik da irmikle ne yapiyorlar bu kadar, cok enteresan. Bence zaten bu karantinadan insanlarin cogu daha sisman cogu da daha zayif cikacak. Bakalim biz hangi tarafta olacaz :KK48:

😅😅iyi yapmışsın obezzto obezzto kayınvaliden hem yesin hem dua etsin🤗😅
seveeer sever yemek yemeyi. Eşim oraya da almıştı zaten ama bizdekileri de yolladım. İçim acıdı ama n'apim o kadar spor yapıyorum boşa mı gitsin :(

Hadi mayayi anladik da irmikle ne yapiyorlar bu kadar, cok enteresan. Bence zaten bu karantinadan insanlarin cogu daha sisman cogu da daha zayif cikacak. Bakalim biz hangi tarafta olacaz :KK48:
ben kesinlikle zayıflayan grupta olucam:KK49:

Sahur gece 4.30
2 haş. Yumurta, 3 ceviz ve zeytin bi parça peynir biraz çilek

Akşam iftar
1kase yeşil mer. Çor, 1 karnıyarık, 1 pogaça, cacık, (hurma, badem, fındık)

Çay, 1.5 litre su soda içtim.
Spor yapamadım başım çok kötü agrıyor.

Allah ım bizi öncelikle şu virüsten sonra kilolarımızdan kurtar.
Rabbim gönlünüzdekileri versin.

Back