- Konu Sahibi Pinarbartu
- #333.821
Benimkilerde irmik helvası istiyorEvdekiler irmik helvası istiyor. Un helvası istiyor. Biri kandil simidi yapalım anne diyor. İmdaaat kurtarın beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkilerde irmik helvası istiyorEvdekiler irmik helvası istiyor. Un helvası istiyor. Biri kandil simidi yapalım anne diyor. İmdaaat kurtarın beni
Hep aynı hep bitmiyo o işler
Kaptanım dün çok kötüydüm evde olmaktanmı neyse, bide evin işlerini bitiremiyorum bi türlü.
Yorgunluktanmı neyse yürüyemedim.
Dikkat ediyorum.
Bugün niyetliyim yatıyorum.
Hepinizin kandili mübarek olsun.
yemek istemiyordum. Allah da dualarımı kabul etti ne diyeyim :)Aa her kafadan başka ses çıkıyor canım ben daraldım yapmak istiyorsan işine hangisi kolay geliyorsa 1 tane yap geç onca iş arasında fazla uğraşma
Helva iyiymis
Bizimde annemlerin orda yapar dagitirdik bütün mahalleye eskiden güzeldi herşey
İrmik yook eşimi markete yolladım iki markete gitmiş ikisinde de irmik yok.reyon görevlisi irmik karaborsa oldu demiş. Ayy bir üzüldüm bir üzüldüm sormayınBenimkilerde irmik helvası istiyor
Çok güzel olmuş ben de diyette iken eşim böyle yasak bir şey isteyip bulamayınca çok seviniyorum oh ortada ne risk kalıyor ne can çekmesiyemek istemiyordum. Allah da dualarımı kabul etti ne diyeyim :)
İrmik yook eşimi markete yolladım iki markete gitmiş ikisinde de irmik yok.reyon görevlisi irmik karaborsa oldu demiş. Ayy bir üzüldüm bir üzüldüm sormayın
Neyse iyi olmuş canım uğraşmamış oldun irmik bile kalmadıysa pes millet ne yapacagını şaşırdı artıkyemek istemiyordum. Allah da dualarımı kabul etti ne diyeyim :)
İrmik yook eşimi markete yolladım iki markete gitmiş ikisinde de irmik yok.reyon görevlisi irmik karaborsa oldu demiş. Ayy bir üzüldüm bir üzüldüm sormayın
İrmik bulamayınca kandil simiti almış onu da kv ye yolladım :) fazla fazla yesin banane:)Neyse iyi olmuş canım uğraşmamış oldun irmik bile kalmadıysa pes millet ne yapacagını şaşırdı artık
iyi yapmışsın obezzto kayınvaliden hem yesin hem dua etsinİrmik bulamayınca kandil simiti almış onu da kv ye yolladım :) fazla fazla yesin banane:)
Hadi mayayi anladik da irmikle ne yapiyorlar bu kadar, cok enteresan. Bence zaten bu karantinadan insanlarin cogu daha sisman cogu da daha zayif cikacak. Bakalim biz hangi tarafta olacazyemek istemiyordum. Allah da dualarımı kabul etti ne diyeyim :)
seveeer sever yemek yemeyi. Eşim oraya da almıştı zaten ama bizdekileri de yolladım. İçim acıdı ama n'apim o kadar spor yapıyorum boşa mı gitsiniyi yapmışsın obezzto kayınvaliden hem yesin hem dua etsin
ben kesinlikle zayıflayan grupta olucamHadi mayayi anladik da irmikle ne yapiyorlar bu kadar, cok enteresan. Bence zaten bu karantinadan insanlarin cogu daha sisman cogu da daha zayif cikacak. Bakalim biz hangi tarafta olacaz
İş yapmadanmı sporu yapsam diye düşünüyorum.Hep aynı hep bitmiyo o işler
Çokmu terliyosun??Kızlar ben çok su içiyorum fakat fazla wc ye gitmiyorum. Nereye gidiyor bu kadar su bilmiyorum