- 4 Ocak 2020
- 2.221
- 6.008
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #333.881
Bn cikamiyorum dışarı ya Bartu var diye sessiz sakin yerlerde yürüyebilir son hiç durmadan oturmadanbugün gözüm keserse biraz yürücem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn cikamiyorum dışarı ya Bartu var diye sessiz sakin yerlerde yürüyebilir son hiç durmadan oturmadanbugün gözüm keserse biraz yürücem
Grip soğuk algınlığı ilacı eczaneden alms eşim canm akşam gelirken getiricek şimdilik bitki çayı içtimYat dinlen boşver sporu zaten ilaç falan aldınmı aman dikkat et kendine canım benim
Yarın DONKEY KİCKS yapıyoruz Eki Görüntüle 2616109Günün Finali
1. Mochachocolate 250
1. Diyetlikadn 250
2. Fit blonde 200
3. Luluuu94 100
4. Obezzto 10
Bacağımızın şeklini bozmadan resimdeki gibi dik şekilde kaldırıyoruz ayak tabanı düz olacak
Kozmik bakımdan takip ediyorum ben deBende bunu bir sayfada gördüm ve rahatladım dolunayın etkisi çok
Polyanna mod: inDünün Finali
1. Mochachocolate 250
1. Diyetlikadn 250
2. Pamukprncess 210
3. Fit blonde 200
4. Luluuu94 100
5. Obezzto 10
Geçmiş olsun canım bende dün hep yattım spor falan yapamadim acayip halsizlik üşüme vardı bugün biraz iyiyim bakalımKolay gelsin canm yansın yağlar
Ben bugün spor yapamıycam malesef çok hastayımboğazlarm çok kotü üşüme titreme halsizlik var yatıyorum
neyseki hastalık ile iştah iyice gittiği için diyet sorunsuz gidiyor yarına 61 i görürüm sanırım
Geçmiş olsun. Sağlık olsun da spor her daim yapılır. Kendinize dikkat edinKolay gelsin canm yansın yağlar
Ben bugün spor yapamıycam malesef çok hastayımboğazlarm çok kotü üşüme titreme halsizlik var yatıyorum
neyseki hastalık ile iştah iyice gittiği için diyet sorunsuz gidiyor yarına 61 i görürüm sanırım
Geçmiş olsun canım , ateşini kontrol ettiniz mi ?Kolay gelsin canm yansın yağlar
Geçmiş olsun canım bende dün hep yattım spor falan yapamadim acayip halsizlik üşüme vardı bugün biraz iyiyim bakalım
Sağolun kızlarGeçmiş olsun. Sağlık olsun da spor her daim yapılır. Kendinize dikkat edin
Sağol canm ateşim yokGeçmiş olsun canım , ateşini kontrol ettiniz mi ?
Bazen bende giremiyorum site kasıyor buradada havalar baya güzel ama dışarı çıkamıyoruz malesef şu günler bitsin çıkıp evin yolunu unutasım varAkşam kk ya giremedim rabbim izin vermedi galiba kandil diyenaoiyosunuz kizlar bugün hava çok güzel açtım cami kapıyı frahlik geldi valla
Güzelce dinlenmeyle geçer inş canım bu zamanda hastaneye bile gitmek riskGrip soğuk algınlığı ilacı eczaneden alms eşim canm akşam gelirken getiricek şimdilik bitki çayı içtim
Sağol canm geçen haftada hasta gibi olduk evdeki ilaçlarla bide bitki çayı meyve vs. ile destek vererek atlattık canm şimdide eczaneden eşim ilaç aldı getirdi sağolsun hakikaten artk doktora gidemiyoruz kendi başımızım çaresine bakamak zorundayiz çok çok acil bir durum olmadikça hastaneye gidilmez artkGüzelce dinlenmeyle geçer inş canım bu zamanda hastaneye bile gitmek risk![]()
2 öğüne geçtim bugün tam anlamı ile bitki çayı içmeye de başlasam iyi olacak aslındaKızlar tartıya 2gün kaldıneler yapıyorsunuz bakalım
Yürürken oturursam bir daha kalkamam kiBn cikamiyorum dışarı ya Bartu var diye sessiz sakin yerlerde yürüyebilir son hiç durmadan oturmadan
Bu hafta takımda miyiz kaptancimAkşam kk ya giremedim rabbim izin vermedi galiba kandil diyenaoiyosunuz kizlar bugün hava çok güzel açtım cami kapıyı frahlik geldi valla
Meyve çok geldi muzun büyüklüğü ne kadar.bugün ki menüm
sabah: omlet domates 1 dilim ekme 1 minik kaşar
öğlen: domates salatalık
akşam mantar sote 4 kaşık pilav
2-3 bardak sütlü kahva 2 elma 1 muz
normalde ne kadar çok yiyormuşum şimdi de yiyorum ama karnım indi resmen sayarak yemek harika