• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kolay gelsin canm yansın yağlar :temizlik:
Ben bugün spor yapamıycam malesef çok hastayım :KK1: boğazlarm çok kotü üşüme titreme halsizlik var yatıyorum :KK1: neyseki hastalık ile iştah iyice gittiği için diyet sorunsuz gidiyor yarına 61 i görürüm sanırım
Geçmiş olsun canım bende dün hep yattım spor falan yapamadim acayip halsizlik üşüme vardı bugün biraz iyiyim bakalım

Ben bugün spor yapamıycam malesef çok hastayım :KK1: boğazlarm çok kotü üşüme titreme halsizlik var yatıyorum :KK1: neyseki hastalık ile iştah iyice gittiği için diyet sorunsuz gidiyor yarına 61 i görürüm sanırım
Geçmiş olsun. Sağlık olsun da spor her daim yapılır. Kendinize dikkat edin

Geçmiş olsun canım , ateşini kontrol ettiniz mi ?

Akşam kk ya giremedim rabbim izin vermedi galiba kandil diye :KK70: naoiyosunuz kizlar bugün hava çok güzel açtım cami kapıyı frahlik geldi valla
Bazen bende giremiyorum site kasıyor buradada havalar baya güzel ama dışarı çıkamıyoruz malesef şu günler bitsin çıkıp evin yolunu unutasım var :KK70: :KK70:

Güzelce dinlenmeyle geçer inş canım bu zamanda hastaneye bile gitmek risk 😔
Sağol canm geçen haftada hasta gibi olduk evdeki ilaçlarla bide bitki çayı meyve vs. ile destek vererek atlattık canm şimdide eczaneden eşim ilaç aldı getirdi sağolsun hakikaten artk doktora gidemiyoruz kendi başımızım çaresine bakamak zorundayiz çok çok acil bir durum olmadikça hastaneye gidilmez artk 😣

bugün ki menüm

sabah: omlet domates 1 dilim ekme 1 minik kaşar
öğlen: domates salatalık
akşam mantar sote 4 kaşık pilav
2-3 bardak sütlü kahva 2 elma 1 muz

normalde ne kadar çok yiyormuşum şimdi de yiyorum ama karnım indi resmen sayarak yemek harika
Meyve çok geldi muzun büyüklüğü ne kadar.
Birde diyetin ilk başlarında pilav yememek daha iyi hızlı verirsin . Pirinç olduğu için diyorum bulgur haftada 1 yenebilir bence

20200408_193618.jpg

İftar 19.33
Mercimek çorbası
Tavuk güveç
Yoğurt
Salata

Back