Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum
Sabah: 2 yumurta, yeşillik, peynir
Ara: yarım ayva, 2 kuru incir
Öğle: sütlü yulaf ezmesi içinde 2 hurma
Ara: domates, salatalik
Akşam: karabugdayli ıspanak kavurma, yoğurt ile
Hepsi toplam 1100 kalori
Temizlik yaptım, şimdi kahve içip biraz dinlenip spora baslicam. 1 saat pilates yaparim

M mochachocolate ne güzel hazirlamissiin eline sağlık, bu şekilde insan daha motive olur. Zaten iki gidim yiyoruz, umursamadiginda bikiyorsun çabucak
Teşekkür ederim canım sofrayı hazırlarken yapıyoz bişeyler hoşumada gidiyor yapmak stres atıyom gibi bişey bu aralar evdeyiz zaten iyi geliyor

Sen biraz daralmış gibisin teyzenler gelse biraz canım?
Nihayetinde sende gençsin bide corana var inan ben bile evimde daralıyorum.

Baban gelip alamaz mi özel araçla hem dhaa iyi olur sizin için esyalarknla fln yorulmazsin yıllarda

Ben soğuk suya atıyorum canım bı sure bekleyince özünü saliyo zaten
Babamda öyle dedi izin alabilirse almaya gelicek. Fakat ben burada daha fazla kalmasam daha iyi olacak gibi.

Canım ellerine saglık elimden geleni yapayım.

Bekle biraz daha işlerini hallet sakince otur odanda umarım sen eve dönmeden ananem hatasını anlar
İki defa özür diledi. Sonra ağladı. Kusuruma bakma dedi. Ama ben bugünkü davranışından sonra öyle bir soğudumki karşımda ağlarken bir gram canım yanmadı. Daha bu sabaha kadar onun için canım yanıyordu ne yapıcam nasıl iyileşecek diye ama şimdi oğlu gelsin baksın diyorum.

Yaşlılar yaş geçtikçe cocuklasiyo işte onlar bizi idare etcegi yerde biz onları idare etmek zorunda kalıyoruz

Kuzum ben kaçırdım sanırım ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…