- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.701
Dünün Finali
1. Mochachocolate 100
Listeyi yazmaktan ellerim ağrıdı
Yeni liste istiyo musunuz
Aynen en azındanne yapacagımızı biliyoruz iyi oluyoryap canım bence yapan olur dün pazardı ondan kimse yapmamıştır. en azından kendi adıma
Teşekkür ederim canım sofrayı hazırlarken yapıyoz bişeyler hoşumada gidiyor yapmak stres atıyom gibi bişey bu aralar evdeyiz zaten iyi geliyorM mochachocolate ne güzel hazirlamissiin eline sağlık, bu şekilde insan daha motive olur. Zaten iki gidim yiyoruz, umursamadiginda bikiyorsun çabucak
Sen biraz daralmış gibisin teyzenler gelse biraz canım?Sen en büyük duayı hak ediyorsun. Dedem bir şekilde benim varlığımdan mutsuz değil ama bazen anneannem benim varlığımdan mutsuz gibi davranıyor. Ben temizliği çok severim. Her gelene sürekli temizlikten dert yanıyor. Artık dedem bile onu yıkadın mı kızım diyor oysaki örtüyü çırpıyorum. Bunlarda beni burada çok yıprattı. Evimde anne babamla olmayı çok özledim. Kedimi çok özledim. Bana dua etcekler diye hiç bakma amacım olmadı zaten. Onlar sürekli ömrün uzun olsun diyor. Ben ömür istemiyorumki.
Babamda öyle dedi izin alabilirse almaya gelicek. Fakat ben burada daha fazla kalmasam daha iyi olacak gibi.Baban gelip alamaz mi özel araçla hem dhaa iyi olur sizin için esyalarknla fln yorulmazsin yıllarda
Ben soğuk suya atıyorum canım bı sure bekleyince özünü saliyo zaten
Canım ellerine saglık elimden geleni yapayım.
Pazartesi İpsiz ip atlama Salı butterfly bridges Çarşamba Donkey kicks Perşembe Wall sit Cuma Kol egzersizi Cumartesi Froggers Pazar Narrow squats
Hareketleri günlere göre fotoğrafla belirticem
Lütfen hareketlerden önce ısınalım
Hareket bitiminde vücudumuzu, çalıştırdığımız kasımızı esnetelim!!
Ve hareketleri yapın uleyn iki kişilik liste yaptırmayın bana aaaa
SchonerDuft
P Pinarbartu
@magickk
@Luluuu94
blonde ambition
ucukgenclik
@tgb1907
@eso27eso
M mochachocolate
@htc71
caroline84
@nefertityy
@obezzto
Yok canım ben zaten her ilacı kullanamıyorum. Doktora sormadan alamıyorum.Bu takviye değil yalnız, ilaç .. Sakın kendi kafanıza göre kullanmayın
Minimal menüKızlar bugünkü menüm
Sabah:3 sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, havuç
Akşam:etli nohut, salata
Su:2,5 litre
Spor:3 mil leslie +30 mekik +minder hareketleri
Bekle biraz daha işlerini hallet sakince otur odanda umarım sen eve dönmeden ananem hatasını anlarBabamda öyle dedi izin alabilirse almaya gelicek. Fakat ben burada daha fazla kalmasam daha iyi olacak gibi.
İki defa özür diledi. Sonra ağladı. Kusuruma bakma dedi. Ama ben bugünkü davranışından sonra öyle bir soğudumki karşımda ağlarken bir gram canım yanmadı. Daha bu sabaha kadar onun için canım yanıyordu ne yapıcam nasıl iyileşecek diye ama şimdi oğlu gelsin baksın diyorum.Bekle biraz daha işlerini hallet sakince otur odanda umarım sen eve dönmeden ananem hatasını anlar
Yaşlılar yaş geçtikçe cocuklasiyo işte onlar bizi idare etcegi yerde biz onları idare etmek zorunda kalıyoruzİki defa özür diledi. Sonra ağladı. Kusuruma bakma dedi. Ama ben bugünkü davranışından sonra öyle bir soğudumki karşımda ağlarken bir gram canım yanmadı. Daha bu sabaha kadar onun için canım yanıyordu ne yapıcam nasıl iyileşecek diye ama şimdi oğlu gelsin baksın diyorum.
Kuzum ben kaçırdım sanırım ne olduİki defa özür diledi. Sonra ağladı. Kusuruma bakma dedi. Ama ben bugünkü davranışından sonra öyle bir soğudumki karşımda ağlarken bir gram canım yanmadı. Daha bu sabaha kadar onun için canım yanıyordu ne yapıcam nasıl iyileşecek diye ama şimdi oğlu gelsin baksın diyorum.
Bnm bir ipin bile yok sayacini gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?