- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #333.681
En güçlüsün hemdeBı rakibi eklemiş bulunmaktayiz![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güçlüsün hemdeBı rakibi eklemiş bulunmaktayiz![]()
Valla çok aradımÇok aradın mı bu hareketleri![]()
Neden moralsizsin? Mevcut durumdan dolayı dersen hepimiz aynıyız fakat bir yerden tutunmamız lazım hayata. Belirli bir süre sonra bitecek bir durum için sıkılmayı bırakıp bu süreci nasıl değerlendiririz onu bakalım. Eğer spor yaparsan ağustos tatilinde istediğin kıyafeti giyersin böyle düşün, bu birben de düzenli içmeye başladım ilacı bence çok faydalı ama karbonhidratı sıfırlamak gerek. bu arada ben çok moralsizim böyle ev üzerime geliyor şu saat oldu pijamalarımla geziyorum sabahtan beri tek yaptığım kızları doyurmak . ne zaman bitecek bu delireceğim
Ben de ampul içiyordum fakat artık günlük alıyorum. Şu nette sağlıklı yaşıyoruz sayfası var ya, onlardan çok şey öğrendim. Yanlış doğru tartışılır tabii amaÇok iyi yapıyorsun canm benim de eşim eczaneden dvit ampulumu almış şimdi çok iyi oldu 4-5 ampul almış sağolsun diğer takviyelerim evde vardı zatn çok iyi oldu 5aylık tüm vitamin minarellerim tamam![]()
tarif var mı en çok işe yarayan bir kırmızı elma ve tarçın suyu vardı aklıma geldi şimdi onu deneyeyimÖdem atmak için detoks suyu yapsana kendine canım iyi geliyo
şimdi bir müşterim aradı yarın öğleden sonra toplantı varmış sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım . dediklerin hepsi de yıldızlı doğruNeden moralsizsin? Mevcut durumdan dolayı dersen hepimiz aynıyız fakat bir yerden tutunmamız lazım hayata. Belirli bir süre sonra bitecek bir durum için sıkılmayı bırakıp bu süreci nasıl değerlendiririz onu bakalım. Eğer spor yaparsan ağustos tatilinde istediğin kıyafeti giyersin böyle düşün, bu bir
İİkincisi kilomuz boyumuz aynı. Ben diet+spor yapıyorum ve kilo vericem inşallah. Sen yapmazsan sabit kalacaksın ve diyeceksin ki ben de obez gibi spor yapaydım şimdi çoktaaan zayıflamıştım. Bence konuştuğumuz yeter artık gemiyi yürütme zamanı
Mükemmel bir şey. Gerçekten mucize bir ilaç.buna mucize ilaçlar diyorlar ama ben 29 yaşından beri kullanıyorum ilk kullnadığımda diyet ve sporda yapıyordum ve 73 e kadar düşmüştüm 87 den ama daha sonra diyet ve sporu bırakınca hiç önemi yok
Bugün zaten teyzelerime söyledim ben yürüyerekte olsa gidicem dedim. Ortanca teyzem nereye gidiyorsun gitme dur kızım bile demedi. Baban izin alsın dedi. Küçük teyzem yanıma gel benimle kal kafanı dağıt dedi. En büyük teyzem şuan yanımızda bağıra bağıra ağladım. Anneannemle atıştım. Dedemde sen onu boşver sen beni tanıyacaksın dedi.Gitmeni bekliyosalar hiç durma biri bı imada bulunursa tm o zaman ben gidiyorum kim kalicak burda kararlastirin de
sende çok işe yaradı sanırımMükemmel bir şey. Gerçekten mucize bir ilaç.
Ben kullanmadım arkadaşımız mucize ilaç yazınca onun adına sevindim.sende çok işe yaradı sanırım
Evet bnde tarçın suyu kullanıyorum öyle zamanlarda hem wc ye de cikartuyo baya etkiltarif var mı en çok işe yarayan bir kırmızı elma ve tarçın suyu vardı aklıma geldi şimdi onu deneyeyim
Kusura bakma sakın ama baya nankörlük yapiyolar şu an senin neecburiyetin vardı gittin yanlarına baktın ettin şimdi yaptıkları muaemele hiç hoş değilBugün zaten teyzelerime söyledim ben yürüyerekte olsa gidicem dedim. Ortanca teyzem nereye gidiyorsun gitme dur kızım bile demedi. Baban izin alsın dedi. Küçük teyzem yanıma gel benimle kal kafanı dağıt dedi. En büyük teyzem şuan yanımızda bağıra bağıra ağladım. Anneannemle atıştım. Dedemde sen onu boşver sen beni tanıyacaksın dedi.
Ben zaten bir şekilde gidicem. Anneannemde en büyük oğlunu çağırır o bakar. Onunla mutlu mesut yaşar. Beni hiçbiriniz yanlış anlamasın lütfen. Ben anneanneme en büyük alt bezi aldım. Onun rahatlığı için dedemin sontası elimde ben bunları dile getirmezdim ama belki niye bu kadar deliriyor demeyin ben her şeye sustum. Fakat bugün teyzemle telefonda konuşmama bile karışır oldular ben kendim hakkında konuşuyorum. Onlar sandıki onları anlatıyorum. Temizlik yapmamdan bile rahatsızlar. Herkese benden dert yanar hale geldi anneannem siz olsanız daha fazla kalırmıydınız?Kusura bakma sakın ama baya nankörlük yapiyolar şu an senin neecburiyetin vardı gittin yanlarına baktın ettin şimdi yaptıkları muaemele hiç hoş değil
Kızlar çubuk tarçınım var elmam var şimdi napıcam bunları nasıl içiyoruz.Evet bnde tarçın suyu kullanıyorum öyle zamanlarda hem wc ye de cikartuyo baya etkil
Baban gelip alamaz mi özel araçla hem dhaa iyi olur sizin için esyalarknla fln yorulmazsin yıllardaBen zaten bir şekilde gidicem. Anneannemde en büyük oğlunu çağırır o bakar. Onunla mutlu mesut yaşar. Beni hiçbiriniz yanlış anlamasın lütfen. Ben anneanneme en büyük alt bezi aldım. Onun rahatlığı için dedemin sontası elimde ben bunları dile getirmezdim ama belki niye bu kadar deliriyor demeyin ben her şeye sustum. Fakat bugün teyzemle telefonda konuşmama bile karışır oldular ben kendim hakkında konuşuyorum. Onlar sandıki onları anlatıyorum. Temizlik yapmamdan bile rahatsızlar. Herkese benden dert yanar hale geldi anneannem siz olsanız daha fazla kalırmıydınız?
Ben geçen yıl böyle konuşan arkadaşımızı dağnarken şimdi kendim yapıyorum ama beni affedin. Ben ne yapacağımı bilmiyorum gitmelimiyim kalmalımıyım. Belki yolda virüs kapıcam ölücem bilmiyorum ama çok garip duygulardayım.
Ben soğuk suya atıyorum canım bı sure bekleyince özünü saliyo zatenKızlar çubuk tarçınım var elmam var şimdi napıcam bunları nasıl içiyoruz.
Bu takviye değil yalnız, ilaç .. Sakın kendi kafanıza göre kullanmayınHmm bilgi bilgidir hmm o zaman mantıklı bir takviye.
Başkası olsa sevinirdi ama virüs yüzünden markete çıkmayan kişi için bayağı kaygı verici bir şeyşimdi bir müşterim aradı yarın öğleden sonra toplantı varmış sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım . dediklerin hepsi de yıldızlı doğru