Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

En azından biraz bahçeye iniyordum evde KPSS çalışıyordum zaman geçiyordu. Şimdi sürekli geçmiş olsuna geliyor insanlar. Daha hiçbir şey eskisi olmayacak. Çok özlüyorum geçen yılımı.
insanlar bu hastaligin ciddiyetini anlayamadi. Ben de annemden dolayi kaygiliydim, komsu akraba ara ara ziyarete geliyordu. Herkesi arayip kibarca gelmeyin demek zorunda kaldim. Kusen de kussun yapabilecegim bisey yok. Boyle bir zamanda gecmis olsuna gitmek nasil bir aymazlik. Ama yayildikca insanlar da korkmaya basladi, bence yakinda gelenler azalacaktir. O zaman yine sinava, diyete fln odaklanirsin.

BİR GARİP canım
Karıştırdım mi acab kendimden şüphe ettin şu an 🤦
P Pinarbartu SchonerDuft SchonerDuft tamam o zaman kızlar hazırlıyorum birazdan listeyi o zaman kolay başlangıç diyosak İPSİZ İP ATLAMA olsun bugünün sporu

Çok gıcık oldum eşimle beraber diyetteyiz 1 haftadır 2 buçuk kilo vermiş ya atıvercem şimdi kendimi😑
Heh tm bu olur bak akşam bildiririm kaç yaptığımı 😂
Bnm esimde aynı ya diyet yapınca hemen zayifliyo Allah'tan bu ara yapmiyoda beni bunalıma sokmu😂
Aynen öyle biz acilden gelmişiz ben ne yapıcam diye salya sümük içim kan ağlıyor. Bana alınmışlar onun lafını ediyorlar birde ben gelin sıkıntıdan patlicam diye yalvardım. Bize gelme diyemedi de böyle diyor demişler. Ya ben cidden tedavilik olucam burada. Herkes istediği gibi değiştiriyor dediğimi.
Dayanıyorum iyileşsin biran önce diye dua ediyorum. Teyzemler demese anneannem der bıraktı gitti diye. Saçlarım beyazladı burada.
Bnce en yakın zaman da dön yaptığın iyiliği kimse gormuyo anladığım kadarıyla

blonde ambition blonde ambition sen naptin canim eminim cok almamissindir, spora devam mi ?
Canımm ben de malesef ilk kez 2-3 kilo aldm :( gerçi hem sağlk problemi ile ilgili aldım hemde ona rağmen aldğm kilo 3kiloyu geçmeden geçen hafta diyete başladm çok şükür 1kilosunuda geri verdim bile canm şuan net +2yim yani 60.6 ile mezundum 62.6 yım ve regleyim bu cuma regl biter artk ödemsiz net kilomu görürüm canm corona dan dolayi artk latin dans , plates ve diğer hiçbir şeye gitme şansım artk kalmadı tabi harcadığmız enerjide otomatikman yarıya düşmüş oldu böyle ama evde ki aletlerim ile yine evde sporuma devam ediyorum canm 👍

Son düzenleme:

Bnm esimde aynı ya diyet yapınca hemen zayifliyo Allah'tan bu ara yapmiyoda beni bunalıma sokmu😂

Aynen öyle canım. Kimse bana üzülmüyor nerdeyse niye hala gitmedin diyecekler diye korkuyorum. Varlığım yokluğum bir der gibi imaada bulunuyorlar. Ben kafayı iyice yiyorum burada.

P Pinarbartu SchonerDuft SchonerDuft tamam o zaman kızlar hazırlıyorum birazdan listeyi o zaman kolay başlangıç diyosak İPSİZ İP ATLAMA olsun bugünün sporu

Çok gıcık oldum eşimle beraber diyetteyiz 1 haftadır 2 buçuk kilo vermiş ya atıvercem şimdi kendimi😑
Evet ya insan çok gıcık oluyor haklısın benim eşim herşeyi yiyiyor şu an maşallah dedim kesin kilo aldın bir tartıldı kilosu aynı :KK57: nasıl sinir oldum anlatamam

8 kilo Verdi biz de o kadar cabuk gitmesini beklemiyorduk :KK70:Sonra birakti diyetisyeni 3 kilo geri aldi suan. Benimle devam ettirmeye calisiyorum ben de, hala 8 kilo fln fazlasi var bence. Ben de kiskaniorum hatta ben cok spor yaparim o tum gun oturur. Gel de sinir olma :confused:
Aman o hızla iki hafta sıksın dişini fazlalık mazlalık kalmaz biz senelerce uğraşalım adamlar 3 günde fit 😑

Tamam canım bekliyorum 🥰
Ahahah aman yapıncada arkadaşlık ediyo güzel geliyodu ama bu kadarda çok vermesinler kardeşim moral bozuyo gerçekten 😂
Evet ya insan çok gıcık oluyor haklısın benim eşim herşeyi yiyiyor şu an maşallah dedim kesin kilo aldın bir tartıldı kilosu aynı :KK57: nasıl sinir oldum anlatamam
Bizde suç az yemeye alıştrdık kendimizi 2 kilo vercez diye çatlıyoz gerçi yesek bu seferde yuvarlancaz amann lafın özü erkek olmak varmış 😂

Pazartesi İpsiz ip atlama
Salı butterfly bridges
Çarşamba Donkey kicks
Perşembe Wall sit
Cuma Kol egzersizi
Cumartesi Froggers
Pazar Narrow squats

Hareketleri günlere göre fotoğrafla belirticem
Lütfen hareketlerden önce ısınalım
Hareket bitiminde vücudumuzu, çalıştırdığımız kasımızı esnetelim!!

Ve hareketleri yapın uleyn iki kişilik liste yaptırmayın bana aaaa:sinirli:

SchonerDuft SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk magickk
Luluuu94 Luluuu94
blonde ambition blonde ambition
ucukgenclik ucukgenclik
tugbaFB tugbaFB
eso27eso eso27eso
M mochachocolate
htc71 htc71
caroline84 caroline84
nefertityy nefertityy
obezzto obezzto

Son düzenleme:
Hmm bilgi bilgidir hmm o zaman mantıklı bir takviye.
buna mucize ilaçlar diyorlar ama ben 29 yaşından beri kullanıyorum ilk kullnadığımda diyet ve sporda yapıyordum ve 73 e kadar düşmüştüm 87 den ama daha sonra diyet ve sporu bırakınca hiç önemi yok

bana da Dr vermişti ki bütün ailem damardan insilüncü :) biz de şeker genetik yani. Fakat ben ne yaptım? Hapları çöpe attım. Neden? Başlarsan hep içmek zorundasınız dedi insanlar. Ne yapsam tekrar yazdırsam mı siderolites siderolites
ben de düzenli içmeye başladım ilacı bence çok faydalı ama karbonhidratı sıfırlamak gerek. bu arada ben çok moralsizim böyle ev üzerime geliyor şu saat oldu pijamalarımla geziyorum sabahtan beri tek yaptığım kızları doyurmak . ne zaman bitecek bu delireceğim

Canım üzülecek bişey yok.
Hamilelikler, çocuklar iş hayatı stresssss uzayıp giden bi ton liste.
Benim tüp bebekle ikizlerim oldu bide büyük kızım vardı 40 aylıktı.
İkizlerde olan kızım 16.ayına kadar agladı öyle böyle degil.
Açlıktan yemedim ben çogu zaman.
Canım kilolarımız yakın hedeflerimizde biz ikili olalım.
Bide şöyle düşün işe giderken giydigim kıyafetler nasıl duruyor üstünde???
Ben daha hiç birinin içine giremedim.
Maasallah nazar değmesin işinizede
Boyun kaç?
boyun 1.64 hiçbir kıyafetim olmuyor berbat durumdayım ve bende anormal ödem var bacaklarım acıyor yüzüm hep şiş

Salı butterfly bridges
Çarşamba Donkey kicks
Perşembe Wall sit
Cuma Kol egzersizi
Cumartesi Froggers
Pazar Narrow squats

SchonerDuft SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk magickk
Luluuu94 Luluuu94
ucukgenclik ucukgenclik
tugbaFB tugbaFB
eso27eso eso27eso
M mochachocolate
htc71 htc71
caroline84 caroline84
nefertityy nefertityy
obezzto obezzto
Kız sporumu iki saat önce yaptiydim ve atladigim ipi saymadim iyimi bilseydim sayardim 😏

Yine olursun canım bu sefer dahada akillaniriz hem aynı hataya dusmeyiz inşallah bende çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok
Dün yaptıklarımı yapmasaydim bugünkü aklım olmazdı diyorlar ya hani inşallah bidaha donmeyiz aynı noktaya
inşallah canım yaa :KK43:

Canm kullananlari bir netten araştr bak çok fayda görmüşler ve asıl insülin direncini yenmez isek insülin durencini ilerisi şeker hastalığı ozman şekere çevirirse asıl mecbur kalacaksın kuzum şimdi şeker yok iken insülin durenci varken basta direnci ortadan kaldırıp kurtula bilirsin i sülin direnci bitince zaten haplar azlatılarak içmeyi bırakıyorsun canım tekrar yazdrmaya gidemesen bile reçetsiz de veriyor eczane glifor u durek de alabilirsin
şu aralar hastaneye çok zorda kalmadıkça gitmem zaten. Eczaneden alıp başlayayım o zaman.
Bu arada ben de takviyelerimi almaya çalışıyorum. B12 ve özellikle d vitamini es geçmem. Hastalıkla uğraştığımız bu dönemde daha da dikkat ediyorum hem kendim hem de çocuklar için

diet yapan bir eşiniz olduğu için şükredin bence. Bizimki kahvaltıda öğlen ne yiyeceğimizi soruyor :( yemek tarifi sitelerinde geziyor
Salı butterfly bridges
Çarşamba Donkey kicks
Perşembe Wall sit
Cuma Kol egzersizi
Cumartesi Froggers
Pazar Narrow squats

SchonerDuft SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk magickk
Luluuu94 Luluuu94
ucukgenclik ucukgenclik
tugbaFB tugbaFB
eso27eso eso27eso
M mochachocolate
htc71 htc71
caroline84 caroline84
nefertityy nefertityy
obezzto obezzto
sayın bakanım ben muafım değil mi bu listeden? Spordan değil yalnız şu alengirli sporlar dan. Lütfen ben yaşlı ve şişko bir bağyanım

Son düzenleme:
Aynen öyle canım. Kimse bana üzülmüyor nerdeyse niye hala gitmedin diyecekler diye korkuyorum. Varlığım yokluğum bir der gibi imaada bulunuyorlar. Ben kafayı iyice yiyorum burada.
Gitmeni bekliyosalar hiç durma biri bı imada bulunursa tm o zaman ben gidiyorum kim kalicak burda kararlastirin de

Salı butterfly bridges
Çarşamba Donkey kicks
Perşembe Wall sit
Cuma Kol egzersizi
Cumartesi Froggers
Pazar Narrow squats

SchonerDuft SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk magickk
Luluuu94 Luluuu94
ucukgenclik ucukgenclik
tugbaFB tugbaFB
eso27eso eso27eso
M mochachocolate
htc71 htc71
caroline84 caroline84
nefertityy nefertityy
obezzto obezzto
Çok aradın mı bu hareketleri :D

inşallah canım yaa :KK43:

şu aralar hastaneye çok zorda kalmadıkça gitmem zaten. Eczaneden alıp başlayayım o zaman.
Bu arada ben de takviyelerimi almaya çalışıyorum. B12 ve özellikle d vitamini es geçmem. Hastalıkla uğraştığımız bu dönemde daha da dikkat ediyorum hem kendim hem de çocuklar için

diet yapan bir eşiniz olduğu için şükredin bence. Bizimki kahvaltıda öğlen ne yiyeceğimizi soruyor :KK43: yemek tarifi sitelerinde geziyor
sayın bakanım ben muafım değil mi bu listeden? Spordan değil yalnız şu alengirli sporlar dan. Lütfen ben yaşlı ve şişko bir bağyanım
Çok iyi yapıyorsun canm benim de eşim eczaneden dvit ampulumu almış şimdi çok iyi oldu 4-5 ampul almış sağolsun diğer takviyelerim evde vardı zatn çok iyi oldu 5aylık tüm vitamin minarellerim tamam 👍

Back