Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Akşam yemeği yapmaya usenenlerde bugün 😁 nerde akşam yemeği :kahve:
Vallahi sizin listeleri görünce benimkisi kara liste gibi geliyor ama benim için müthiş level atlama inşallah benim menülerde fevkalade olacak yakındır hissediyorum :) bu arada yemeği 5 te yedim şimdi karnım gurul gürül ama yemicem ;)

Bakalım bu iki hafta ne olacak virüs yüzünden en fazla hastalık haftasıymış. Yarın hayırlı bir güne uyanmamızı diliyorum. Bugünkü yaşadığım her şeyi unutmayı. Sizler iyiki varsınız ve beni bırakmadınız. Sizden teşekkür ederim kızlar.
Amin Inş canım yarın kandil bol bol dua edelim inş biter geçer bu günler sende iyi ki varsın rica ederiz ne demek🤗🤲🙏

Amin Inş canım yarın kandil bol bol dua edelim inş biter geçer bu günler sende iyi ki varsın rica ederiz ne demek🤗🤲🙏
Doğru diyorsun ben bugün ağlamaktan unuttum. Yarın bol bol dua edelim. Hem kilolarımız gitsin. Hem sağlıklı olalım virüsler kapımızı çalmasın. Dertlerimiz bir dakika içinde yok olsun. Maddi sıkıntı yaşayanlarımızın rızkı artsın, evi bereketlensin. Hastalarımızda şifa bulsun.

Ahu ah eskiden ne pilates ip atlama zumba peş peşe yapardım şimdi birini yapana alkış iki çocukla . Ben ipini maalesef bulamadım :KK43: ve çocukla oyun oynadım gündüz zumba yaptım içim rahat :)
Hareket etmen önemli canım zumbada maşallah her kası çalıştırıyor zaten 💃💃

Doğru diyorsun ben bugün ağlamaktan unuttum. Yarın bol bol dua edelim. Hem kilolarımız gitsin. Hem sağlıklı olalım virüsler kapımızı çalmasın. Dertlerimiz bir dakika içinde yok olsun. Maddi sıkıntı yaşayanlarımızın rızkı artsın, evi bereketlensin. Hastalarımızda şifa bulsun.
Amin canım allah'ım darda koymasın kimseyi 🤲🙏

:KK68:Günün Finali :KK68:
1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200

6. Magickk 100
6. Caroline 100

Ayy çok mutluyum şu listenin güzelliğine bak aferim bize kızlar yarında aynı katılımı istiyorum yoksa paa paa sopaa :sinirli:

Neyse şekerliğimi bozmayım yarın BUTTERFLY BRİDGES yapıyoruz
IMG_20200407_010724.jpg IMG_20200407_010658.jpg
Ayak tabanlarını birleştirip popoyu indirip kaldırıyoruzzz :KK15:

Olur mu canım asıl sen sağol kilo veriyorsak sayende normalde tek sporla kalıyordum ayrıca hareket eklemiyordum senin verdiğin listeyle disiplin sağlıyoruz ama hergün yapamıyorum bende yapabildiğim kadar 😊
Ay sağol canım ama o kadarda değil diyete uyulmasa iki hareketle nasıl kilo verilcek liste motive ediyo sadece bizi yoksa iş hepimizin iradesinde 😘
Ahu ah eskiden ne pilates ip atlama zumba peş peşe yapardım şimdi birini yapana alkış iki çocukla . Ben ipini maalesef bulamadım :KK43: ve çocukla oyun oynadım gündüz zumba yaptım içim rahat :)
Zaten oturamıyosundur işlerden bi de zumba yapmışsın daha nolsun ipte olmayıversin bugünlük napalım 😊

1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200

6. Magickk 100
6. Caroline 100

Ayy çok mutluyum şu listenin güzelliğine bak aferim bize kızlar yarında aynı katılımı istiyorum yoksa paa paa sopaa :sinirli:

Eki Görüntüle 2615630 Eki Görüntüle 2615631
Tebrik ederim melisa- melisa- :sampiyon: Kızlar süpersiniz hepiniz maşallah:nazar::nazar:

Evet haklısın sabah son meyveleri yedim yarın alışveriş yapicam
Ben artık alışverişe de çıkamıyorum bebe var diye eşim hallediyo herşeyi 😁 maskemde yok zaten devletten istedikbakam 😂
Vallahi sizin listeleri görünce benimkisi kara liste gibi geliyor ama benim için müthiş level atlama inşallah benim menülerde fevkalade olacak yakındır hissediyorum :) bu arada yemeği 5 te yedim şimdi karnım gurul gürül ama yemicem :KK66:
Yavaş yavaş düzelir zaten bı anda değiştirip soka uğratma midemi :D
Benimki de 10 kere taşınınca kaybolmuş bir vakit :)
Bnde aldiydim bı zamanlar yeğenim el koyduydu :D
Aklıma pişama lastiği geldi. :KK70:
o neysi giizz
1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200

6. Magickk 100
6. Caroline 100

Bu sefer söz veriyoeum yapicam :D ama yarında kandil su bakam bı sabah ola hayrola :D

1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200

6. Magickk 100
6. Caroline 100

1300 ne yaa ohhaaaaa ayrıca maşallah :nazar:
eşim eve geşene kadar spor yaparım bugün canım bu iç bacak vee popoya çok iyi gelir

günaydın kızlar dün ki menüm
kahvaltı bir minik börek damates salatalık
öğlen 4 tane lahana sarması yoğurt
akşam kereviz zeytinyağlı yoğurt
gün içinde sütlü kahve içtim ve 2 adet elma yedim spor yapmadım kısmet bugün
güzel menü afiyt olsun canım

Back