Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum ben kaçırdım sanırım ne oldu
Anneannemlere bakıyordumya canım ben. Gelen gidene benden dert yanmaya başladı. Temizlik çok yapıyormuşum. Her şeyi teyzeme anlatıyormuşum. Sonuçta bir şey olunca hepsinin haberi olsun istiyorum bunun neresi kötü anlamıyorum. Bu tarz saçma sapan şeyler ama benimde sabrım kalmadı.

inşallah canım yaa :KK43:

şu aralar hastaneye çok zorda kalmadıkça gitmem zaten. Eczaneden alıp başlayayım o zaman.
Bu arada ben de takviyelerimi almaya çalışıyorum. B12 ve özellikle d vitamini es geçmem. Hastalıkla uğraştığımız bu dönemde daha da dikkat ediyorum hem kendim hem de çocuklar için

diet yapan bir eşiniz olduğu için şükredin bence. Bizimki kahvaltıda öğlen ne yiyeceğimizi soruyor :KK43: yemek tarifi sitelerinde geziyor
sayın bakanım ben muafım değil mi bu listeden? Spordan değil yalnız şu alengirli sporlar dan. Lütfen ben yaşlı ve şişko bir bağyanım
😂 İsimleri alengerli dursa da çok karışık hareketler değil tabi zorlucaksa asla yapma ben grubun genelini bilgilendirmek için aklıma gelen herkesi etiketledim yapmak istediğin olursa diye mesela bugün çok ağır bi hareket değildi 50 tane bile olsa yapılabilir
melisa- melisa- eğer sayaçlı ipimi bulursam bende atlarım zira TV izlemeden spor yapamıyorum sayamam yani 🤣
Madem sayaçlı ipin var bi 2000 bekliyoruz sonn 1 buçuk saat 😍
Öncelikle hepinize merhaba.
Diyetime elimden geldiğince dikkat ettim.
35 dk tempolu yürüdüm.
100 İpsiz atladım melisa- melisa-
Suyumu içtim.
İyi geceler...
magickk magickk harikasınız kızlar katılım için sağolun 🥰
Bnm bir ipin bile yok sayacini gectim😂😂
İşte o yüzden ipsiz atlıyoruz çünkü benimde yok 😂

😂 İsimleri alengerli dursa da çok karışık hareketler değil tabi zorlucaksa asla yapma ben grubun genelini bilgilendirmek için aklıma gelen herkesi etiketledim yapmak istediğin olursa diye mesela bugün çok ağır bi hareket değildi 50 tane bile olsa yapılabilir

:D:D mantıklı

Anneannemlere bakıyordumya canım ben. Gelen gidene benden dert yanmaya başladı. Temizlik çok yapıyormuşum. Her şeyi teyzeme anlatıyormuşum. Sonuçta bir şey olunca hepsinin haberi olsun istiyorum bunun neresi kötü anlamıyorum. Bu tarz saçma sapan şeyler ama benimde sabrım kalmadı.
En iyisi bulduğun ilk fırsatta evine dönmen canım sen elinden geleni yapmışsın gerisini yapamayanlar düşünsün

Olur mu canım asıl sen sağol kilo veriyorsak sayende normalde tek sporla kalıyordum ayrıca hareket eklemiyordum senin verdiğin listeyle disiplin sağlıyoruz ama hergün yapamıyorum bende yapabildiğim kadar 😊

Anladım canım lafı bir yerden bir yere aktarırken bazılarının işine gelmez.
Biraz kalacaksın mecburen bu durum da ailenin gelio alması da riskli canım.
Sen otobüs ile ancak gidebilirsen .
Zaten kalmaya kaldın .
Nenende yaşlı şimdi çocuk gibidir huyu suyu takılma.
Elinden gelen yardımı da yap yine sevaptır canım

Ahu ah eskiden ne pilates ip atlama zumba peş peşe yapardım şimdi birini yapana alkış iki çocukla . Ben ipini maalesef bulamadım :( ve çocukla oyun oynadım gündüz zumba yaptım içim rahat :)

Back