Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aramızda benim sevgili leslie mi beğenmeyen arkadaşlar görüyorum Lütfen arkadaşlar leslie candır, emektardır
Bencede leslie teyzem sayesinde 15 kilo vermişimdir sanırım heryeri çalıştırıyor hele fast mil serisi süper

1.takım kapandı ama

Aramızda benim sevgili leslie mi beğenmeyen arkadaşlar görüyorum Lütfen arkadaşlar leslie candır, emektardır
yok kuzum biz daha hareketli sporlara alışkınız daha tarzımız öyle diim yani kendimiz için soyledik biz genel diil bu yoksa kesinlikle faydası var onla çok kilo veren tanıdığım oldu sporsuz olmaktansa ne yapılsa büyük kâr tabiki sadece kalori yakma nabzı yükseltme etki oranları yavaş aporlarin daha az oluyor cardio grubuna dahil olanların daha etkili ama sonuç itibari hiç spor yapmamaktan sa ne yaplsa insana büyük kâr tabi

Çok aradın mı bu videoyu kız ben sana kendi videolarımı atayım seversib o zaman
Sorma ya öylece oturuyor şimdi bi hareket gelecek diye bakıyorum baktım yok yarıda bıraktım önüme çıkan ilk videolari açtım işte o kadar yabancıyım yogaya

Canım Z zipzip ve P Pinarbartu
Bu hafta listeye eklenmemiş öbür hafta % mi bölünecek???

Canım kolay gelsin mesleğin neydi?
Kilolarımız yakınmış bendede var insülin direnci ilaç kullanıyormusun?
Nasıl bir beslenme şekli uygulıycaksın?

Bende sıkılıyorum yaparken ama etkisi cidden güzel sıkılmaya değer yani
Sorma ya öylece oturuyor şimdi bi hareket gelecek diye bakıyorum baktım yok yarıda bıraktım önüme çıkan ilk videolari açtım işte o kadar yabancıyım yogaya

Yoga bir değişimdir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…