Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım hangi takımdan ayrıldınız mezun musunuz yoksa izinli mi izinliyseniz izine ayrildiginiz kilonuz bide nick değişikliği var mı sonra sorunncikiyo eksik bilgi yazinca

Ne diyosun bacım :KK70:
10. Takımdan kaptan ben kilo vermeyince kendi ayırdı beni. İzne ayırdı herhalde o zamanlar. Gerisi yok bende :KK12:

melisa- melisa-
1 tur 6 dk 44 sn güneşi selamlama
Ardından 33 dk 26 sn seviye 1.ders
Ardından 29 dk seviye 2.ders
Ardından 15 dk 47 sn meditasyon
Toplam 84 dk 17 sn
:KK57:
Bravo canım ya bana sıkıcı geldi bana hoplamali ziplamali falan olacak :KK70:

Sabah iki dilim ekmek omlet kk peynir, bir 🍅 TK bal
Ara türk kahvesi
Öğlen special k ve sütlaç
Akşam yarımşar porsiyon pilav nohut sulusu
Su arttı neyse ki 2.5 lt spor henüz yapmadım halı koltuklar sildim yemek iki küçük çocuk belki yine akşam yaparım
Special k ve sütlaç ikiside şeker içeriyor diye biliyorum specikal nın şeker oranı çok düşüktür ondan süt ile tek başına diyete uyar yine ama bide yanına sütlaç olması diyete uygun olamamış birde Aynı gün hem sütlaç hem pilav iki defa pirinç yemişsin ki pirinç diyette hiç olmaması lazım canım ondan bugün ki menünü malesef beğenmedim 👎

Leslie falan da acaip sıkıcı geliyor vakit kaybı gibi geliyor ip atlamayı tercih ediyorum 😂
Bende hiç leslie yapmadım canm bana spor deyince koşu bandı,kondisyon bisikleti ,dambil ,tranbolin zıplama gibi efor gerektiren şeyler aklima geliyor bide eliptik de öyle eliptik dışında diger saydığım aletlerin hepsi bende mevcut zaten onlarla yapiyorum bide bölgeleri kasları zorlayan mekik,şınav vs. Plates cardio gibi olamalı yoksa hiçbir işe yaramayacak gibi geliyor bana da aynını düşünüyorum 😂 bence de yoga diyette vakit kaybı onun yerine bende dans etmeyi tercih ederim heryerim çalışır yüksek kalori yakarak ter atar hemde eylenirim diye düşünüyorum😂

Bende hiç leslie yapmadım canm bana spor deyince koşu bandı,kondisyon bisikleti ,dambil ,tranbolin zıplama gibi efor gerektiren şeyler aklima geliyor bide eliptik de öyle eliptik dışında diger saydığım aletlerin hepsi bende mevcut zaten onlarla yapiyorum bide bölgeleri kasları zorlayan mekik,şınav vs. Plates cardio gibi olamalı yoksa hiçbir işe yaramayacak gibi geliyor bana da aynını düşünüyorum 😂 bence de yoga diyette vakit kaybı onun yerine bende dans etmeyi tercih ederim heryerim çalışır yüksek kalori yakarak ter atar hemde eylenirim diye düşünüyorum😂
Aynen ya hele şu eliptik bisikletlere bitiyorum inşallah bı gün alırım 🙂

Back