Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım hangi takımdan ayrıldınız mezun musunuz yoksa izinli mi izinliyseniz izine ayrildiginiz kilonuz bide nick değişikliği var mı sonra sorunncikiyo eksik bilgi yazinca

Ne diyosun bacım :KK70:
Tatlı kaptanım, geriye dönük baktım. 19 ocak 2018 de 13. Takımdan 72.5 kiloyla izne ayrılmışım 😞

Yarın CRUNCHY FROG yapıyoruz hanımlaarr karın kası çıkmayan kalmasııınn :KK8: adet olarak skorlarınızı bekliyorum🥳
Bu arada yeni liste için bana hareket önerebilirsinizz :KK36:

IMG_20200404_020145.jpg

Iyi bari meditasyonda güzel ama şuan lesli yaparsam dua edecem 😅😅
Ne yaparsan kardır canım.
Yok kuzum dedim ya ben lulu ve benim için kas ettik biz onu zaten bende aynını yazdm spor yapmamaktansa yapmak daha faydalı ondan yüksek efor yapamayanlar ve uzun süreli spor yapmış olmayanlar zaten daha normal efor gerektirenleri yapmalı yoksa zararlı zaten bazı spor yaş ve yüksek kiloda yasak oluyor zaten tehlikeli yürüyüş her zaman candr lesle de bir bevi yürüyüş sonuşta ama bana sıkıcı geliyor yoksa faydalı tabiki ben vakit kaybı diye meditasyona yazdm bu arada orda da yanlış anlaşılma olmasin diyette yoga meditasyon vakit kaybı diye düşünüyorum çünki mesela akşam ona ayırılacak vakite nabız yükselten spor yapılırsa gecw boyu sabaha kadar yağ yakımı devam ediyor bunu ünlü bir spor hocası söylemişti ama ideal kiloda olsak ozman meditasyon ve yoğa diger faydalar için yapilmali diye düşünüyorm canm benim kastetdigim o idi lesliyi öyle diil tabiki o da cardio grubu zayıflatan bir spor türü ben sadece lesle yi sıkıcı geldiği için yapmadm oda beni biliyosun ben zumbadır fitnes hareketleridir tranbolindir dansdr hep o tarz çok severek yapıyorum ya ondan eğlenceli gelen şeyler ilgimi çekiyor bu tamamen kişisel bişi yani
Araya girecem eğer amaç yağ yakımı ve fit olmak ise kesinlikle dediğin.
Ama yoga ve meditasyonun yolu çok farklı yoga demek az hareket demek değil onda da ciddi anlam da efor harcıyorsun iki ders yaptım mesela 2.ders iç bacak omuz kol çalıştı.
Vee yoga yapmak değişimin ilk adımı her başlayıp uzun süre yaptığım da farkındanlığım arttı özellikle öfke kontrolüm oldu .
Tabi şuan hepimizin amacı yağ yakımı olduğu için eliptik ağırlıklı sporlar daha verimli olacaktır
Bende yürüyüş bandı var Pkos için doktor önerdi yerim olsa bide eliptik bisiklet alcam.
Sende kızlara uy hergün çık üstüne keşke bende zamanında alsaydım eşim çok hevesliydi ama yer sıkıntısı olur diye almamıştım
:21: Günün Finali :21:
1. SchonerDuft 84:17 :sampiyon: :sampiyon:
2. Mochachocolate 33:00
3. Eso27eso 30:00
3. Diyetlikadn 30:00

4. Luluuu94 Luluuu94 15:00

Ay birşey de birinci oldum sinunda 💪🏻

Kızlar dün protein yemediğimden mi yoksa başka sebepten mi bilinmez akşam üstü çok acıktım. Yemek yememek için erkenden yattım.yatakta resmen karnım gurul guruldu :KK43:o vakit yesem dünyayı yerdim
Ondandır bende kahvaltıda yumurta yemezsem öğlene kadar gurul oluyor karnım yumurta yersem rahat oluyorum öğlene kadar

Ne yaparsan kardır canım.

Araya girecem eğer amaç yağ yakımı ve fit olmak ise kesinlikle dediğin.
Ama yoga ve meditasyonun yolu çok farklı yoga demek az hareket demek değil onda da ciddi anlam da efor harcıyorsun iki ders yaptım mesela 2.ders iç bacak omuz kol çalıştı.
Vee yoga yapmak değişimin ilk adımı her başlayıp uzun süre yaptığım da farkındanlığım arttı özellikle öfke kontrolüm oldu .
Tabi şuan hepimizin amacı yağ yakımı olduğu için eliptik ağırlıklı sporlar daha verimli olacaktır

Sende kızlara uy hergün çık üstüne keşke bende zamanında alsaydım eşim çok hevesliydi ama yer sıkıntısı olur diye almamıştım

Ay birşey de birinci oldum sinunda 💪🏻
Öyle canım hiç yapmamaktan iyidir😆

Back