- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #333.321
tamam canım ben hallederimtugbaFB kuzum müsait misin ben çarşıya gidicem ordan da sağlık ocağına gidicem yetişemez sen listeye bakabilir misin
sen mesajıma cevap verde
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![Rapci :rapci: :rapci:](/images/smiley/rapci.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım ben hallederimtugbaFB kuzum müsait misin ben çarşıya gidicem ordan da sağlık ocağına gidicem yetişemez sen listeye bakabilir misin
Tam benlik şeyler meditasyonda kalmak tecrübe ister ama yoga yı yaparım eve geçinceKızlar bugün Yoga yada meditasyon yapıcaz dakika olarak bildirirsiniz
tam bugğn spora başladım ve yogaDünün Finali
1. Eso27eso 200
2. Mochachocolate 150
3. Diyetlikadn 50
4. Luluuu94 30
Bugün YOGA ya da MEDİTASYON yapıyoruz. Kötü enerjileri atıyoruz umut doluyoruz. Skorlarımızı dakika cinsinden bildiriyoruz![]()
Evet ya bende çok zorlandım ama kollarımız sımsıkı olcak yaza kadar
Bu hafta silkelenelimm en az yarım kilo verelimmYalniz değilsin canım![]()
Sakinleşelim kendimizi dinleyelim esneyelim bi güzelTam benlik şeyler meditasyonda kalmak tecrübe ister ama yoga yı yaparım eve geçince
Ne güzel denk gelmiş işte birden zorlamazsın kendini
Bugünün birincisi belli ikinci kimmelisa- beni düşünmüş
Valla 16 gibi evde olurum.
Yogamı yaparım nefes egzersizi yaparım çetintaş eşliğinde meditasyonda yaptım mı tamamdır.
iyi oldum canım ve spora başlıyorum eliptik bisikletimi indirdim her gün 45 dakika ile başlıyorum.Evet ya bende çok zorlandım ama kollarımız sımsıkı olcak yaza kadar
Bu hafta silkelenelimm en az yarım kilo verelimm
Sakinleşelim kendimizi dinleyelim esneyelim bi güzel
özlettin kendini nasıl oldun daha iyi misin
Vuhuu bi eliptik bisikletim olsa dünyayı yerinden oynatabilirdimiyi oldum canım ve spora başlıyorum eliptik bisikletimi indirdim her gün 45 dakika ile başlıyorum.
sen nasılsın senin yakışıklı oğlusun ne yaptı merak ettim![]()
Ay inş canım bide sarkma çıkmasın başımızaEvet ya bende çok zorlandım ama kollarımız sımsıkı olcak yaza kadar
Bu hafta silkelenelimm en az yarım kilo verelimm
Sakinleşelim kendimizi dinleyelim esneyelim bi güzel
özlettin kendini nasıl oldun daha iyi misin
8 sene önce almıştım özlemişim vallaVuhuu bi eliptik bisikletim olsa dünyayı yerinden oynatabilirdimçok büyük bi atılım gelcek o zaman sendenn
İyi ya karantina halleri işte bi daha denize gidebilcem mi bida gezmeğe gidebilcem mi acaba diye düşünüyorum
Emin misinuyandı seslendi ben gidene kadar kaçak yapmış ama çiş değil
midesi bozuktu bikaç gündür dövsem sövsem sevsem mi bilemedim öyle işte
![]()
bir şey vermedim kibildirim yapmışmıydın
canım ben gelene kadar sen bulmuşsun zatenobezzto CNm senin mezun olduğum kilo kacti
mezun olamadım ben maalesef. İzinli ayrılmıştımobezzto hangi takımdan mezundun bide bunları bildirir misin
liste çok önemli değil minnoşum. Haftaya girersin ne olacak sanki. Sen girmiş gibi devam etHaydaa benim ekürüm listeye girmiş ben girememişim ☹obezzto
Canım senin durum biraz karıştı haftaya alalım listeye ben bı arastirayim ondan sonraKaptanım benim kilo tam tamına 93. Geldiğimde 93.4 gösteriyordu terazi. Salı günü başladım spora, ancak bu kadar oldu
Yeni uye degil ki canim***14.Takım 668.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30/63,50/+0,20/-0,32%)
Luluuu94 ( 57/56.5/0.5/0.88%)
Pinarbartu ( 58/57.8/0.2/0.34%)
tgb1907 (68.1/67.8/0.3/%0.44)
magickk ( 61.4/61.2/0.2/% 0.33)
diyetlikadn (61.9/61.8/0.1/%0.16)
fit blone (63.6/62.7/0.9/%1.41)
mochachocolate(59.3/58,70/0,60,/1,01%)yeni üye basl.t:17mart basl.k:60.1hedef:54.9
caroline84 (92/90/2,00/%2.17) basl.t:12mart basl.k:90,4hedef:68
14.takim ortalaması:0.713
Zipzip- CNm bişey sorcam Caroline geldiğinde 90 kiloydu geçen hafts kilo aldı yani şu an başlangıç kilosu geçen haftadan daha az sorun olur mu