- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.541
teşekkürler güzelim.evet elma sirkeli karışım ama ben içine bal koymadan.1.5 s.b .suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyup hoooop içiyorum.
kıslar ben çıkıyorum şimdilik ufaklk sıkıldı çok biraz dışarı çıkartıcaz paşayıı havada soğuk ama ne yapalım öptüm hepinizii görüşürüzzzzzŞeniz
pirinc lapasimi yapacan bugun nasil gidiyo soyle bakim hic kacamak yapmazsan bence super olurr ertesi gun yememek sartiylaa
bende bir haftadır içiyorum ballısını bir şişeye yapıyorum her yemekten sonra yarı bardak çiyorum walla faydaısını gördüm sanki bir hafiflik hissediyorum forumda görmüştüm
:roflol::roflol:he kiz dusurdum ne yapim baktim cook yaklasmisim hedef kiloma bende dusurim dedim :roflol:
hayırlı pazarlar arkadaşlar.bende sofrada sayısız güzel nimetler bulunmasına rağmen ben sadece yarım simit peynir domates ve çay içtim.sabhtan sirkeli suyumu ,ılk bi sb.suyumu,akşamdan ıslattığım cevizli suyumu,khvaltıdan öncede 2 bardak sıcak suyumu içtim.birazdan da elmamı yerim artık.bu arda herkes iyi gidiyo maşallah.
ii akşamlar kızlarr
saabah sabah dedeğim 11 de 1 de 2 dilim beyaz ekmek
peynir
zeytin
yağsız salata ve dayanamadım 1 eti cin
saat 4 gibi ıhlamur ve bir avuç leblebi
akşam yemeği yemedim daha
muzlu rulo psata yaptım ondan 1 dilim yiyebilirmiyimmkaydirigubbakcemile3 lütfennn:Saruboceq:
sonra biraz plates yaparımm olur dime
benim çocukların ikiside hasta kızımda bütün gece kustu oğluş bugün daha iyi gibi
bu arada sanah tartıda 1 kilo eksik gördüm 1 kilo vermişm
yiyebilirsin tabi canım..hafta sonu kaçamağın olsunii akşamlar kızlarr
saabah sabah dedeğim 11 de 1 de 2 dilim beyaz ekmek
peynir
zeytin
yağsız salata ve dayanamadım 1 eti cin
saat 4 gibi ıhlamur ve bir avuç leblebi
akşam yemeği yemedim daha
muzlu rulo psata yaptım ondan 1 dilim yiyebilirmiyimmkaydirigubbakcemile3 lütfennn:Saruboceq:
sonra biraz plates yaparımm olur dime
benim çocukların ikiside hasta kızımda bütün gece kustu oğluş bugün daha iyi gibi
bu arada sanah tartıda 1 kilo eksik gördüm 1 kilo vermişm
çok geçmiş olsun nuraycım.ortalıkta salgın varmış.çocuklar ishal olunca mutlaka getirin demişlerdi tvde.allah şifa versin yavrularına.inşallah çabuk iyileşirler.kilo vermende çok sevindim.darısı benim başıma .bi 70lere inseydim.bende bugün ikindiye kadar iyiydim kızım kısr istedi.yapınca dayanamadım bende aldım 4-5 kaşık.ardından da yarım çokoprens yedim.ama bi pişmanım.o yüzden akşam bişey yemiycem.hatta sabhta sadece 1 elma yiycem.yarın geceye kadar giremem malum kurs var. haberiniz ola.
slm kızlar ben geldim
közlenmiş kırmızı biberim var onu yeşil biberle soganla bi kavurdum yogurtladım galeteyle onu yiyorum şuan geçmişi okuyamadım
kızzz akrep bak yeme dersen yemem he hafif yag ile kavurdum ya
vaz geçtim kızlar kavurdugumu yemekten 2 çatal aldım 1 galeteyle kalorisi yüksekmiş şimdi bol bi salata yapıyım kendimede galeteyle onu yiyim
birazdan gelirim
yiyebilirsin tabi canım..hafta sonu kaçamağın olsun
Şenizcanım benim gönül rahatlığı ile yedim
başka kaçamak yok bu hafta kendimi şartlndırdım inşallah
geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim canımŞenizçok geçmiş olsun nuraycım.ortalıkta salgın varmış.çocuklar ishal olunca mutlaka getirin demişlerdi tvde.allah şifa versin yavrularına.inşallah çabuk iyileşirler.kilo vermende çok sevindim.darısı benim başıma .bi 70lere inseydim.bende bugün ikindiye kadar iyiydim kızım kısr istedi.yapınca dayanamadım bende aldım 4-5 kaşık.ardından da yarım çokoprens yedim.ama bi pişmanım.o yüzden akşam bişey yemiycem.hatta sabhta sadece 1 elma yiycem.yarın geceye kadar giremem malum kurs var. haberiniz ola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?