• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün akşam yediklerim hala midemi ağırtıyor gastrıtım de çoştu gazım var şişkinlik var off offf ne ettım d eyedim o kadar

şimcikk şu çorba hakkında biraz araştırma yaptım nettee biraz bilgi verimmmm topladıklarımdann
yapanlardan tek gıda şeklinde sadece çorba ile beslenenler var sabah öğle vede akşam bir ay düzenli sporla beraber yapmışlar ve 4 kiloyu aşkın kilo verenler olmuş bir ay sonraa kio vermeleri durmuş normal olarak çünkü tek gıda besini bana göre yanlış!
sabah normal bir kahvaltı kepek ekmeği biraz peynir domates salatalıkla ,
öğlen çorba arada bir meyve
akşam tekrar çorba ve yine gece bir meyve yapanlar var spor mutlaka ve bol sıvı tüketimi onlarda 4 kilo civarında vermiş
çorbanın kilo verdirmekten çok tok tutma özeliği var arkadaşlar ona dikkat edelim kalorisi çok ta az değil bence o yüzden çok tüketmemek lazım

hazırlanışında bir püf nokta var birde haşlanan buğday ve nohut yemeden hemen önce yoğurtla hazırlanıyor yedikçe hazırlıyoruz önceden hazırlanıp bekletilmiyor yaniii daha bilgi bulursam eklerim ok şimdilik bu kadar:)

Dün akşam yediklerim hala midemi ağırtıyor gastrıtım de çoştu gazım var şişkinlik var off offf ne ettım d eyedim o kadar

cnm rezene çayı denesene gaza müthiş iyi geliyor

Begüm ne yapıcam eşimlede öğleden sonra yemeğe felan gitcez şimdi yok yemıycem dersem de çok kızar

ya aslında en iyisi çaktırmadan azar azar yemek yok ben diyetteyim dediğimizde yemem dediğimizde oluyor ben gittiğim yerlerede hiç diyetteyim ben yiyemem demiyorum zaten az az alıyorum tabağıma daha az kalorili yakılması kolay şeyleri seçiyorum genelde kimse kırılmıyorda anlamıyorda sende salata ve ızgara türü şeyleri seçebilirsin

gunaydin kizlar oncelikle gecmisi okudum takimimizi tebrik eden arkadaslara ayrica cok ock tesekkur ederim
hatice canim cok guzel olmus ohh ya verdiklerini gorelimde nesemiz yerine gelsin dimi ama dunku yediklerinede gelincee bende gecende senin gibi yaptim mide agrisindan yatamamistim bilee ama toparlarsin aksamki pisma,lik bence seni dahada cok motive edecek
akrep33 sana tesekkurler canim bana ve arkadaslarima verdigin destek icin
zeynepcimcanim bence o metabolizmai yiyerek sasirtmasa birdaha spor yaparak yada metabolizma hizlandiracak seyleri yaparak sasirtt ama yinede gec degil artik siki bir diyete girmek sart
eylulce canim sende cok guzel devam ediyorsun sakin birakma herhafta 500gr bence superr ama arada bir kiloda gitse iyi olur bee ne dersin
ayy aklim cok durgun bugun kizlar zaten cokta isim var cevap yazmadigim arkadaslar kusuruma bakmasinlar herkezi seviyorum opuldunuzz
sevgililer gununuzde ktlu olsun gerci ben pek sevmiyom bugunleri esimede diyom ne yapacaz diye biz sevgili degiliz diyoo bende yarini evliler gunu olarak ilan ettim oyuzden yarin kendi gunumuzu kutluyacagiz
hadi simdi ben kacar bayanlar hepinize iyi hafta sonlari gelemiyebilirim bugun aksamda sanirim midafirim gelecek haberiniz olsun

canım bundan daha sıkı diyet yapamam çünkü tansiyonum yerlerde dolaşıyo resmen :bbo:
geçen aksam bayılıyodum az daha
buna rağmen de veremiyorum anlamadım hiç :uhm:

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin yawww tam çıkıyordum geldin gel iki laf edelim çıkıyorumm okkk

ya aslında en iyisi çaktırmadan azar azar yemek yok ben diyetteyim dediğimizde yemem dediğimizde oluyor ben gittiğim yerlerede hiç diyetteyim ben yiyemem demiyorum zaten az az alıyorum tabağıma daha az kalorili yakılması kolay şeyleri seçiyorum genelde kimse kırılmıyorda anlamıyorda sende salata ve ızgara türü şeyleri seçebilirsin[/QUOTTAmam aynen böyle yapıcam canım.Rezene çayını bi içeyim ya belki faydasını görürüm.

Tamam canım ben bugün yapamam.Sabah yaparız.Önce güzel bir kahvaltı yaparız.Sonra bir daha bi şey yemeyiz öyle mıydı pirinç lapası bı bakıyım

slm arkadaşlar.bugün sabah sadece domates ve 3 çatal peynir yedim bol çay içtim.akşama kendime dün yaptığım ıspanktan tuzsuz ayırmıştım yoğurtla onu yiycem artık.ben lapa mapa yapmıycam şu sıra otür şeyler bana iyi gelmiyo.bu arda sevgililer günü gibi yabancı örf ve adetleri kutlamayı uygun görmüyorum.tamamne para tuzağı bu günler.

şimcikk şu çorba hakkında biraz araştırma yaptım nettee biraz bilgi verimmmm topladıklarımdann
yapanlardan tek gıda şeklinde sadece çorba ile beslenenler var sabah öğle vede akşam bir ay düzenli sporla beraber yapmışlar ve 4 kiloyu aşkın kilo verenler olmuş bir ay sonraa kio vermeleri durmuş normal olarak çünkü tek gıda besini bana göre yanlış!
sabah normal bir kahvaltı kepek ekmeği biraz peynir domates salatalıkla ,
öğlen çorba arada bir meyve
akşam tekrar çorba ve yine gece bir meyve yapanlar var spor mutlaka ve bol sıvı tüketimi onlarda 4 kilo civarında vermiş
çorbanın kilo verdirmekten çok tok tutma özeliği var arkadaşlar ona dikkat edelim kalorisi çok ta az değil bence o yüzden çok tüketmemek lazım

hazırlanışında bir püf nokta var birde haşlanan buğday ve nohut yemeden hemen önce yoğurtla hazırlanıyor yedikçe hazırlıyoruz önceden hazırlanıp bekletilmiyor yaniii daha bilgi bulursam eklerim ok şimdilik bu kadar:)

arastırdıgın ıcın cok tesekkur ederım canım
bende yarın baslıcam bu corbaya
nekadar bugday ve nohut koyacaktık 1 haftalık ıcın
ben 1 hafta yaparım fazla tek gıda beslenemem cunkı mıdem almaz ve sabah normal kahvaltı yaparım yanı 1 dılım kepek ekmegı bıraz peynır oyle
haftadamı 4 kılo yoksa aydamı 4 kılo begum orasını anlamadım-tatlicadiarzu-

ya aslında en iyisi çaktırmadan azar azar yemek yok ben diyetteyim dediğimizde yemem dediğimizde oluyor ben gittiğim yerlerede hiç diyetteyim ben yiyemem demiyorum zaten az az alıyorum tabağıma daha az kalorili yakılması kolay şeyleri seçiyorum genelde kimse kırılmıyorda anlamıyorda sende salata ve ızgara türü şeyleri seçebilirsin[/QUOTTAmam aynen böyle yapıcam canım.Rezene çayını bi içeyim ya belki faydasını görürüm.

ok cnmm dene bak mutlaka faydasını göreceksin bebeklere bile veriyorlar gaz için şişkinik için üstelik iştahıda dengeliyorr

Sevgılıler gununuz kutlu olsun kızlar
nasılsınız
ben bır gecmısı okuyayım gelırım

cnm seninde kutlu olsunn

arastırdıgın ıcın cok tesekkur ederım canım
bende yarın baslıcam bu corbaya
nekadar bugday ve nohut koyacaktık 1 haftalık ıcın
ben 1 hafta yaparım fazla tek gıda beslenemem cunkı mıdem almaz ve sabah normal kahvaltı yaparım yanı 1 dılım kepek ekmegı bıraz peynır oyle
haftadamı 4 kılo yoksa aydamı 4 kılo begum orasını anlamadım-tatlicadiarzu-

birşey değil cnm .heh bşla bakalım neslihanda başlayacaktı ama sesi soluğu yok bugünn kesin kaytardı cadı:oklava:neyse haftasonu kaytarsın p.tesi alırım ifadesini ben onun.bencede çok uzun zaman yapılacak birşey değill cnm bende normal kahvaltı yapıpıp öğlen ve akşam yiyeceğim bazı yerler ayda demiş bazıları hafta bende anlamadım ama bence aydır haftada olsa hastanelik oluruzzzdelikafadulden
walla ben göz kararı yaptım birer bardağa yakın dediğim gibi yedikçe ayrı bir kaba alıp ısıttım sonra yoğurdu naneyi kırmızı biberi kattım

nerdesiniz yawww.ben az önce sarımsaklı yoğurtlu ıspanağımı yedim.akşamada tsvuklu nohutlu bulgur pilavı yeşil mercimek yemeği salata vişne komposto ve baklava var.ben sadece haşlanmış tavuk yiycem okdar.2-3 gündür tansiyonum yine yükseliyor.

nerdesiniz yawww.ben az önce sarımsaklı yoğurtlu ıspanağımı yedim.akşamada tsvuklu nohutlu bulgur pilavı yeşil mercimek yemeği salata vişne komposto ve baklava var.ben sadece haşlanmış tavuk yiycem okdar.2-3 gündür tansiyonum yine yükseliyor.

canım bana sorarsan haşlanmış tavuk yeme akşam..
yeşil mercimek,salata ve komposto ye azar azar
yarın öğlen ye tavuk ve pilavını hatta arada bir diim baklava bile yiyebilirsin hafta sonu kaçamağı ve kendini yasaklama moduna girmemen için..
metobolizma yasaklı duruma geçince yağ depoluyor ve kilo vermek zorlaşıyor şeker.

Back