Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aferim kiz eeee sen n ediyo ozaman uzuluyon off layip puffffluyon anlamadim 30kilo vermissin zaten onceden simdide verirsin sen devam et fazlada kafayi bozma kalori isleriyle az ye sik ye benim gini kurabiye yeme yeter

anam bu kiz usenmeden gitmiste resim aramis yerabbim git kiz kocanin yanina yuru dalgani gec sen sen kilona bak benden ilerdesin yaa ohh canima degsin

kıs üşenirmiyim ben hiç aşk olsunnn

ohhh begüm sagol mis gibide kakao kokuyo bunlar neskafede yaptım yanına pek yakıştı be ohh mis gibi daha yenide çıkmış heralde fırından

afiyet olsun cnmmm senin gerçek eticinlerin gibi olmaz ama idare et :))

ayyyyy yesinler seniii hayatimmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

yaa göstermeyin bana kurabiye falan canım istiyo:çok üzgünüm:

cnmm görüpte yememek en güzeliii sadece bakıcazzz yemiycezz sakınnn haaahihoyyyt

y abana bak yuru git simdi kocisin yanina gelecek sonra benim yuzumden kavga etmeyin sevgili kocisinle giciksinnnnnnnn hicte guzel degilmis

hadi ya bende duserim senin tuagina yemiyom sekerim sen bitir kalmasin arkandan aglar sonraa:roflol:

kısss edermiyizz hiççç senle uğraşmak hoşuma gidiyor ne yapimmmmmm:teytey:

cnm ya arada oluyor kaçamaklar ama hayatın sonu değil tabi biraz kaçırdık diye devamını getirmek yanlış olann kaldığın yerden devam et sadece

sabahtan beri misafirim vardı kahvaltıyla başladık şimdi misafir kapıdan ben bacadan geldim wallaaaa

cnm yaa geçmiş olsun salgınn var sanırım umarım şimdi daha iyidirr

cnm daha önce büyük bir başarı sergilemişsin bir daha neden olmasınn inş. hep beraberr kurtulucaz bu kilolardann

h.g canim ya ne yaptin abkim corba isi nasil gidiyo bende oglani okula biraktimda simdi tekarar almaya gidecem on dakka sonra

hoşbuldum cnm ya bugün çorbayı göremedim bileeeeee yaaaa

walllaa bugün yediklerimi yazsam bir dert yazmasam ayrı dertt çorbamı yiyemedimm kahvaltıya misafirim vardı 2 dilim kızarmış ekmek birazcıkta omlet yedimm
öğlense mısırunlu kaçamak yedim anlayacağınızz
akşamaa sadece meyve yemeyi planlıyorumm wallaa yarında tartı günü bu hafta hiç istediğim gibi olmadı ne yazıkkiii haftaya inş.

iyi akşamlar arkadaşlar.ayy maşalllah ne çok yazmışsınız ama okuyanıycam vallahi.ben sabah normal klasik maydonozlu kahvaltımı yaptım.bugün nedense su içemedim yine.az önce kızım krep istedi ona babama krap yaptım ama tadına bile bakmadım.çay domats peynr yedim çay içtim.akşama patates saltası yapıp ve dünden yemekler var onlarıda yanına koycam artık.ayy sabhı sabırsızlıkla bekliyorum.geçen hafta84.5tum buhafta inaşşallah vermişmdir hatta vermişizdir.
haa bide evde 3kilo baklava 1 kiloda kadayıf var.yanından geçip geçip gidiyorum.

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum kızlar, kızım bıraz daha ıyı ınsallah gecede bır sorun cıkarmazda guzelce uyur yavrucak..
oglen 1 tabak kellogs yedım
arada 1 portakal
bıraz oncede lapamı yedım yanına meksıka salatası yaptım guzel oldu cok sıstım
sonra belkı meyve yerım boylelıkle bugunu kaparım...-tatlicadiarzu-

oh canima degsin dalga gecermisin sen benim kurabiyelerlee oh olsun sana yarin bir kilo vermede gorim seni

kiz ne baklavasi sen yeme bana gonder dermisim hahaahhaa
yok anam canim istedi ama ben almiyim bosverr
bugun birsey yok bana akrepcigim bana yeme dedii bende yemiyommmm:enbuyukkk:

msj ayarlarını düzeltirmisin şeker
sana çizelge yaptım ama msj yazamadım kapalı

yaaa ben geldimm herkess gittiii şansa bakkkk

ay kiyamam yavrum sana ben gelecetim ama senn ereye gittin neyse sen git yediklerini erit be guzelim yandin yandin elimden yarini iple cekiyorum sabah erkenden gelin bak karismam sende yarin bir kilo verme borclanacan haberin olsun haftaya iki kilo olacak demedi deme

ben geldim ama kimse yok yine yaa
aksam bi tek meyve yedim bide azıcık ucudan patlamıs mısır
öglende çorba içtim sadece aralarda da bişey yemedim hatırladıgım kadarıyla..

günaydın herkese
bugun pek zamanım yok o yüzden hemen yazıp cıkmalıyım
bu hafta tahminlerim dogruymus 500 gr verebilmişim sadece
üzgünüm:1no2:senağlama
hoscakalın :a015:

günaydınnnnnn
bende tatilde aldığım 500 grmı vermişim sadece

yani bu hafta kilomda değişiklik yok
oğluş kusuyo benimde başım ağrıyo kendimi iyi hissedersem uğrarım

Günaydın kızlar.ben 64 kiloyum.Dijital tartım evde evde de tartınmayı unuttum.eczaneye gittim ama tartı dijital değildi.64 görünüyorum.

hayırlı sabhöar.ve herkesin cuması mübarek olsun.bugün çook mutluyum çünküü.sonunda 83e düşmüşüm.ynlışmı görüyorum diye indim indim bidaha tartıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…