- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.341
slm akrep meyveye yer kalmiyor ondan yemedim simdi ikindin bizde 140 kalori kellogs k ve ozel rejim biscuiti yedim toplami 140 kalori (ya ben bu kalori isine iyce taktim kafayi meger ne cok kalorili madeler varmsi haberim yokmus) aksam yine bizim restorana gidecez yine izgara ve salata yicem baska bisey yemem artik .... birde vucutaki odemleri atmak icin ilac kulaniyom bol bol wc gidiyorum super oluyo daha onceki senelrde kulanmistim (30 kilodan fazla vermistim) benim rekor kilom en fazla 105 civariydi en az 72 inmistim simdi 86 70 bi insem baska bisey istemiyom ama sizin yardimlarinizla oluyo yaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
slmm kıslarrrrr ben geldim nabersinizz geçmişi okuyorumm bir yandan buradayım ok
anam bu kiz usenmeden gitmiste resim aramis yerabbim git kiz kocanin yanina yuru dalgani gec sen sen kilona bak benden ilerdesin yaa ohh canima degsin
ohhh begüm sagol mis gibide kakao kokuyo bunlar neskafede yaptım yanına pek yakıştı be ohh mis gibi daha yenide çıkmış heralde fırından
valla aynen oyle be guzelim zaten bu konudada tescilliyim sanirim
anam ne guzel bu aksam herkez burda ama ben kacar kocisim benide cagiriyo ay begum kiz senin kocis cagirida benimki cagirmazmi hiiihh
geliyorummmmmmm haytimmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
yaa göstermeyin bana kurabiye falan canım istiyo:çok üzgünüm:
y abana bak yuru git simdi kocisin yanina gelecek sonra benim yuzumden kavga etmeyin sevgili kocisinle giciksinnnnnnnn hicte guzel degilmis
hadi ya bende duserim senin tuagina yemiyom sekerim sen bitir kalmasin arkandan aglar sonraa:roflol:
Günaydın kızlar dün akşam spor yapamadım teyzeme gittik bir sürü pasta-börek yapmıştı.Mecburen yedim.Bir dilim kakaolu üstü krem şantili kek yedim bir tane de açma yedim.Kusura bakmayın ama daha bir sürü şey vardı dokunmadım onlara.
gercekten bugun herkez nerde be neden kimse yok
nerelerdesiniz
yaa baksaniza haysem yok neden acaba o boyle yapmazdi ya ne oldu acaba
simdi normalde kurallar geregi uyarmam gerekiyor ama kendisi yok nasil uyaracam
kesin birsey var ya hayirlisi
gunaydın fıstıklar
bende sabah 1 galeta ve 1 bardak kahve ıctım
bırazdan lapa yapcam onu yıcem yarına kadar lapa yapmak ıstıyorum ınsallah bozmam...
sabah spor yapamadım kızım bıraz ateslı, huzursuz durmuyor-tatlicadiarzu-
slm akrep meyveye yer kalmiyor ondan yemedim simdi ikindin bizde 140 kalori kellogs k ve ozel rejim biscuiti yedim toplami 140 kalori (ya ben bu kalori isine iyce taktim kafayi meger ne cok kalorili madeler varmsi haberim yokmus) aksam yine bizim restorana gidecez yine izgara ve salata yicem baska bisey yemem artik .... birde vucutaki odemleri atmak icin ilac kulaniyom bol bol wc gidiyorum super oluyo daha onceki senelrde kulanmistim (30 kilodan fazla vermistim) benim rekor kilom en fazla 105 civariydi en az 72 inmistim simdi 86 70 bi insem baska bisey istemiyom ama sizin yardimlarinizla oluyo yaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
h.g canim ya ne yaptin abkim corba isi nasil gidiyo bende oglani okula biraktimda simdi tekarar almaya gidecem on dakka sonra
ben gittim kizlar gelirim bir onbes yirmmi dakka sonra oglani alacam opuldunuzzz
oh canima degsin dalga gecermisin sen benim kurabiyelerlee oh olsun sana yarin bir kilo vermede gorim seniwalllaa bugün yediklerimi yazsam bir dert yazmasam ayrı dertt çorbamı yiyemedimm kahvaltıya misafirim vardı 2 dilim kızarmış ekmek birazcıkta omlet yedimm
öğlense mısırunlu kaçamak yedim anlayacağınızz
akşamaa sadece meyve yemeyi planlıyorumm wallaa yarında tartı günü bu hafta hiç istediğim gibi olmadı ne yazıkkiii haftaya inş.
iyi akşamlar arkadaşlar.ayy maşalllah ne çok yazmışsınız ama okuyanıycam vallahi.ben sabah normal klasik maydonozlu kahvaltımı yaptım.bugün nedense su içemedim yine.az önce kızım krep istedi ona babama krap yaptım ama tadına bile bakmadım.çay domats peynr yedim çay içtim.akşama patates saltası yapıp ve dünden yemekler var onlarıda yanına koycam artık.ayy sabhı sabırsızlıkla bekliyorum.geçen hafta84.5tum buhafta inaşşallah vermişmdir hatta vermişizdir.
haa bide evde 3kilo baklava 1 kiloda kadayıf var.yanından geçip geçip gidiyorum.
yaaa ben geldimm herkess gittiii şansa bakkkk
msj ayarlarını düzeltirmisin şeker
sana çizelge yaptım ama msj yazamadım kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?