- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.041
gülçini ekledim seniii
gördüm canım fotolarına bakıyodum. sende kızında pek güzelsiniz maşalalh. sen gayet iyisin ya sadece karın kısmında azcık var onuda verdinmi süper.
iyi akşamlar hatınlar................
oğluşla bir banyoya giremedik banyo yapıcaz ama üşeniyorum ayşegül,gülçin ve aslı kızlar fıstık gibisiniz ayşegül kızına bayıldım aynı sana benziyor allah nazarlardan esirgesin çok bakamadım daha sonra detaylı bakıcam resimlere yusufta şu an cüzdanımı karıştırıyor kredi kartları heryerde çook yaramaz benim bu kuzum ha gayret şimdi banyoya giriyoruz görüşürüz kızlar.........
iyi akşamlar hatınlar................
oğluşla bir banyoya giremedik banyo yapıcaz ama üşeniyorum ayşegül,gülçin ve aslı kızlar fıstık gibisiniz ayşegül kızına bayıldım aynı sana benziyor allah nazarlardan esirgesin çok bakamadım daha sonra detaylı bakıcam resimlere yusufta şu an cüzdanımı karıştırıyor kredi kartları heryerde çook yaramaz benim bu kuzum ha gayret şimdi banyoya giriyoruz görüşürüz kızlar.........
dur annem o resimlerde 95 kilo falandım 10 kilo fark var şuan...
anşacım nasıl?canını acıtıyor mu ya ben korkağım biraz. gittim konuştum bugün hastaneyle.tüm bacak +gntal+kol altı 500
yrım bck+gentl+kolaltı 300
yarım kol 100
tüm kol 200
kullandıkları alet alexandrite candela ve belirsiz tüyler içinde nd yag kullanıyorlarmış. nasıl sence? taksit yapıp yapmadığını sormayı unuttum ama sence ne yapim kararsız kaldım. yüzümü de yaptırmak istiyorum dudak üstü ve yanak. olur ama biraz uzun sürer dedi.
bu hafta devamsızlığı kim hazırlıyordu. geçen hafta ben yapmıştım benden sonra kimdi ki? hatırlayamadım. niden kimse yok. ben bugün aylardan sonra tavuk dürüm yedim. 1 lavaşa.1 lavaş kaç ekmeğe eşittir acaba?
geldiiim. 1 saat yürüdüm. açlıktan elim ayağım titriyor ya gün içinde dengesiz yeyince bu saatte aç kaldım vee sirkeli suyu sıcak sıcak üstüme döktüm birden ne oldu anlamadım. elim tutmadı galiba halsizlikten. sağ bacağım sızlıyo şimdi. allahtan hemen soğuk suya tuuttum. kocamda yok .olsa öptürürdüm geçerdi.neyse iyi yürüdüm .yüzüm gözüm ter içinde kaldı ya çok sevindim attım toksinleri. koşu bandını 5.5 la başladım hiç yavaşlatmadan 1 saat yürüdüm.ESRACIM soruyodun bende tam tamına değerleri yazıyorum. yani 1 dakika ilk başta yavaş yavaş hızlandırdım sonra hep 5.5 ta devam ettim.283 kalori yakılmış ve 5.44 km yürümüşüm. yarın sende aynısını yaparsan anlarız aynı değerleri gösteriyor mu? aynıdır büyük ihtimalle yaklaşık olarak.
ekledim canım....resimler çok hoşşşşşşşbeni kabul ettin mi? ay şimdi açmiyim. hemen yatmam lazım açlıktan ölüyorum. durursam bişeler yiycem. spordan sonra zaten asla yemek yenmemeli. onu kilo almak isteyenler yapıyomuş.iyi geceler kızlar.
95 mi. demekki boyun uzun yada kilon dengeli dağılmış.
ttnet te problem çıktı bu saate kadar bağlanamdım.
kahvaltım 1 poğaça 200 ml süt
öğle kuzu haşlama, 2 pors pilav ,1 ayran
ara 2 elma
akşam köfteliçorba 2 pors
mantar var evde onunla bişe yaparım.
markette doğru düzgün sebze bulamadım. mantarla hafif ne yapılabiliri kızlar?
ttnet te problem çıktı bu saate kadar bağlanamdım.
kahvaltım 1 poğaça 200 ml süt
öğle kuzu haşlama, 2 pors pilav ,1 ayran
ara 2 elma
akşam köfteliçorba 2 pors
mantar var evde onunla bişe yaparım.
markette doğru düzgün sebze bulamadım. mantarla hafif ne yapılabiliri kızlar?
evet şu anda közleniyor mantarlar. kaşar rendelemeyecem. sadece karabiber belki. evet kalori hesabı doğru yöntem. mesela benim listem 1300 kalorilik.onu geçmediğim sürece az da olsa veriyoruz. yeterki bunalıp bırakmayalım. insan bir an önce süper olmak istiyor ama herşeyde olduğu gibi bunda da sabır.:13:
Öğle yemeğini çok beğendimMantartın en hafif ve en az kalorili ve bence en lezzetli şekli közlenmesi diye düşünüyorum Gülçin.Ben yağsız tavaya koyuyorum,yıkayıp limonlayıp tuzlayıp.O közlene közlene et pişirir gibi pişiyor teflon tavada.Lezzeti de çok hoş oluyor,üzerine de kızardıktan sonra azar azar kaşar rendelersen gerçekten çok hoş ve az kalorili oluyor.[/B]
Hanımlar bu arada kalori sayımı diyeti sayfasında diyet konusunda çok bilinçli ve başarılı bir arkadaştan listelerim ile ilgili tavsiye geldi geçen akşam.1200 civarı alınan kalorilerde benim kilomda biri,bir zamandan sonra insülin direnci gösterebiliyormuş.Biraz araştırdım,benim kilom 95 olduğu için 95.20=1900 kalori almam beni kilomda sabit tutuyormuş.Ben zayıflamak istediğim için bu miktarı 400-500 geriye çekmem uzun vadeli hedefimi daha ulaşılabilir kılıyormuş.Herkesin alması gereken kalori miktarı kilosu ile 20'nin çarpımı kadarmış ve bunu 200-300-400 azaltmak zayıflatıyormuş.Kalori sepeti sitesinde de hedefim olan 35 kilo verimini 1 yılda gerçekleştirebilmem için günde 1388 almamı söylüyor bilgisayar,arkadaşın da söylediği gibi.Bundan sonra listelerimi 1400'e yakın tutucam yani 1300-1400-1500 şeklinde.Acelem yok,önemli olan sağlıklı ve kalıcı bir zayıflama.2 gündür bu şekilde besleniyorum,yaklaşık 2 aydır 1200 civarı aldığım için bu hafta kilo verememe riskim olur mu bilmiyorum ama,denemeden anlamam mümkün değil.Bu geçiş döneminde sporumu arttırarak geçişi zararsız atlatmayı umuyorum.Ve bugünkü menüm:
2011-03-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 0.6 porsiyon 90.6
[2] pınar beyaz light 0.2 100 gr 40.2
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
ARA ÖĞÜN-1:
[6] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[7] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 32 GRAM 116.16
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] zeytinyağlı bamya 1 1 porsiyon 139
[9] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
ARA ÖĞÜN-2:
[10] Elma 2 ADET 120
[11] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
AKŞAM YEMEĞİ:
[12] Zeytinyağlı kabak 1 PORSİYON 147
[13] Şeker (küp) 8 ADET 160 (4 fincan çayla alındı)
[14] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1300.68 kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?