Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın yürüyüşe başlıyorum bide 1 günlük detoks yapcam yarın çiğ meyve ve sebze sularıyla...sonrada mızaffer kuşkanın bi diyetini buldum onu yapıcam çok güzel bi dyet çok da dengeli bu hafta vermem lazımm yaa

herkse ii akşamlar kızlar.. valla bugün ne yediğimi hiç bilmiyorum.. eşimin köyünde herşeyi yedim iki gün boyunca.. yufka ekmekler peynirli çörekler tatlılar felan filan.. şimdi acayip şişim çatlıcam galiba

iyi akşamlar hatınlar................

oğluşla bir banyoya giremedik banyo yapıcaz ama üşeniyorum ayşegül,gülçin ve aslı kızlar fıstık gibisiniz ayşegül kızına bayıldım aynı sana benziyor allah nazarlardan esirgesin çok bakamadım daha sonra detaylı bakıcam resimlere yusufta şu an cüzdanımı karıştırıyor kredi kartları heryerde çook yaramaz benim bu kuzum ha gayret şimdi banyoya giriyoruz görüşürüz kızlar.........

geldiiim. 1 saat yürüdüm. açlıktan elim ayağım titriyor ya gün içinde dengesiz yeyince bu saatte aç kaldım vee sirkeli suyu sıcak sıcak üstüme döktüm birden ne oldu anlamadım. elim tutmadı galiba halsizlikten. sağ bacağım sızlıyo şimdi. allahtan hemen soğuk suya tuuttum. kocamda yok .olsa öptürürdüm geçerdi.neyse iyi yürüdüm .yüzüm gözüm ter içinde kaldı ya çok sevindim attım toksinleri. koşu bandını 5.5 la başladım hiç yavaşlatmadan 1 saat yürüdüm.ESRACIM soruyodun bende tam tamına değerleri yazıyorum. yani 1 dakika ilk başta yavaş yavaş hızlandırdım sonra hep 5.5 ta devam ettim.283 kalori yakılmış ve 5.44 km yürümüşüm. yarın sende aynısını yaparsan anlarız aynı değerleri gösteriyor mu? aynıdır büyük ihtimalle yaklaşık olarak.

beni kabul ettin mi? ay şimdi açmiyim. hemen yatmam lazım açlıktan ölüyorum. durursam bişeler yiycem. spordan sonra zaten asla yemek yenmemeli. onu kilo almak isteyenler yapıyomuş.iyi geceler kızlar.

eğer ücretin tamamı ise süper bu fiyatlar ben maviış...diye bi yerden yaptırdım malesef parasını ödedikten sonra öğrendim ki İPL yapıyorlarmış o sıralar tanışmıştım kk forum ile keşke daha önce tanışsaydım, bi güzel anlatmışlar bu işin sahtekarlığını yapanların nasıl davrandığını benim gittiğim yer de aynen öyle davrandı parayı peşin aldılar peşin almasalar bile en baştan kredi kartı ile çekiyorlardı ki sonra vazgeçemeyesin. yarım bacak bıyık koltık altı çene 8 sean 1350 dediler aslında kredi kartına taksitli 1900 falan fiyat çıkarttılar peşin ödeyecektim falan diye 1350 ye düştüler, bir güzel kazık yedim anlayacağınız. o bahsettiğiniz yöntemlerin iyi olduğunu ve sonuç verdiğini biliyorum bizim burada gidenler gerçek lazere (kandırıkçı olmayan) 1 seansın parasını verip tekrar kıllar geldiğine bi daha gidiyorlar...eğer bu yazdığıkların tek seans fiyatı değilse süper bence kaçırma

lavaşların büyüklüğü çok değişiyor en küçüğü 4 dilim ekmek...

kızlar bu hafta 2. olduk ama esranın verdiği kiloyı ekleyemeden. eklesek de baktım 1. olamıyormuşuz...
hepimizi tebrik ediyorum.yola devam

riptofan canım hafta sonu bana bişeyler yazmışsın topiğe ama yeni gördüm canım malum köyde olunca giremedim.. gelince de ütü felan filan geçti gitti zaman. valla dediğin gibi yufkaları götürdüm... bakalıj sonum ne olacak.. ama yinede insan kendini kısıtlıyor kız.. akşam yemeğinde peynirli börek vardı dikkat ettim az yedim... ama uzun süredir böyle çok yemeyince midem çatlama seviyesine gelmişti

kızlar dün leslie ile 2 mil yaptım.. yaptım ama öldüm sadece 25 dakika dayanabildim. karar verdim.. en kötü ihtimalle 2 günde bir yapıcam

herkese iyi haftalar ........

bu istanbulun havasında ne var bilmiyorum sabah yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum oysa didimde ne kadar dinç uyanıyordum veya başka şehirlerde mesela karadeniz de az uyku ama yataktan dinç uyanmak, maalesef istanbulda yorgunluk hat safhada .........

sabah öğünüm

beyaz peyir 1 kk
4 zeytin
2 dilim eti formun kızarmış ekmeği
kıvırcık,dere otu
2 bardak şekersiz açık çay

öğlen yemek yapmam lazım ama kendimi yorgun hissediyorum ton balığı ve salata yiyebilirim

bugün aslında işim çok arabamı muayeneye götürcem keendi evime gidicem oğlanı kontrole götürcem..

gülçincim bende 5,5 km hızla yürüdüm yürüdüğüm yol 5,5 km yaktığım kalori 180 kalori dediğin gibi kan ter içinde kaldım bazen hızı 6 km çıkardım sanırım marka farkı olabilir en azından yürüyüş yapmış olmak önemli......
beni kabul ettin mi? ay şimdi açmiyim. hemen yatmam lazım açlıktan ölüyorum. durursam bişeler yiycem. spordan sonra zaten asla yemek yenmemeli. onu kilo almak isteyenler yapıyomuş.iyi geceler kızlar.
ekledim canım....resimler çok hoşşşşşşş

95 mi. demekki boyun uzun yada kilon dengeli dağılmış.

evet sanırım boyu uzun 95 kiloda gayet fit duruyor mesela ben 160 boyundayım ama şu anki kilom bile beni çok tombul gösteriyor çünkü derim çok yumuşak ve yuvarlak tipliyim kahretsin

selammmm kızlarrrrrrrrrr
sabah üç bardak su
kahvaltı yarım dilim k.ekmeği azcık helva bir bardak ça y bir adet domates ve peynir....

selam kızlar:) güneşli bir günden selam hepinize...selam kuşlar selam böcükler...
haftasonu da hava böyle güzeldi ve cumartesi biraz arabayla dolaştık akşam üstü de sahilde yürüdük...oğlum taş çakılla oynarken eşimle bi yere oturup lafladık...gezmek dolaşmak ayrı güzel bişey ya...pazar günü de pikniğe gittik. dönüşte oğluşu parka getirdik, ama cumartesi günü yaptığımız gibi yürüyüş yapmak istedim. şükür ki saatler alındı ve iş çıkışı daha hava kararmamış olacak, oğlumu da alıp yanıma yürümeyi düşünüyorum...
öğle aralarında 2 dilim ekmek arasına azcık sucuk (1 serçe parmak kalınlığında) ve 20 gram kaşar peynri koyarak yağsız tost yapmaya ve yemeye devam ediyorum yanında salatalık ve ayran oluyor...
aralarda süt içiyorum kuru siyah üzüm yiyorum...her şey iyi gidiyor inşallah...son zamanlarda iş yoğunluğum sebebiyle kafam biraz bozuktu hatta haftasonu da kafamı baya meşgul etti bu olay ama halloldu inşallah...
hayat güzel yaşamak güzel....
......
fox'ta ömer çelakılın bir programı var sabahları da tekrarı oluyor konuk olarak R. Şanal ile Işık Elçi'i almışlar duymuşsunuzdur bir quantum düşünce diğeri de rüya tabiri uzmanı...bu düşünce ve rüya ile ilgili şeylere ne kadar inanırsınız ve güvenirsiniz bilmiyorum ki bana da bazen insanların duygu ve düşünceleri istismar ediyorlar gibi geliyor (son zamanlarda ipe sapa gelmez o kadar çok kişisel gelişimci türedi ki!)...neyse programdan şöyle bir ders çıkarttım,
- görülen rüyalar önemli insanlar dönüp rüyalarına baktığında kendi korkularını hayallerini vs. görebilir (tıplı bir ayna gibi), rüyaları kendisine rehber olabilir
- tabi bunun için gece yatmadan önce dingin olmak yatmadan önce geçirdiğimiz son 5-10 dk ve uyurken kafamızdaki düşünceler önemli
-sabah uyandığımızdaki ilk 10 dk. da çok önemli...
-mutlu bir şekilde uyumaya sabah dinlenmiş olarak kalkmay aniyet etmel, sabah da aynı şekilde mutlu bir gün geçirmeye niyetlenmeliyiz...

Bu sabah bunu yaptım belki ondan bu kadar pozitifimdir:) size de tavsiye ederim...genelde hayatın koşturmacası içinde yatağa kendimizi atuyor günün stresini düşüneek uykuya dalıyoruz ve ' kahre... gene stresli bir gün başlıyor ' diye uyanıyoruz.... Azıcık kendimizi dinlemeye ne dersiniz, sabah ilk 10 dk polyanna olmaktan kim ne kaybeder?

herkese tekrar merhabalar kızlar...

bugünüm
sabah
1 bardak süt+diyet kahvaltı+ küçük bir parça börek

ara
1 elma

öğle
salata+yarım bardak ayran+1 pors. erişte (yağsız)+ 1 ince dilim beyaz ekmek (ekmek fazla biliyorum ama kıtır kıtırdı)

ara
1 elma

akşam
1 pors. etli kuru fasülye+ayran+salata+turşu

yatmadan önce süt ve meyve

akşam yine leslie ile çalışcam kızlar bence harika bi programm.. yapmayan varsa tavsiye ederim

temizlik yapmaktan öldüm annemdeyim tatil dönüşü ev kirlenmiş annemin evide büyük yusufla çok zor oluyor süpürmek ama bitti şükür,beni temizlik sonrası şöyle mis gibi bir evde oturmak acaip mutlu ediyor öğle yemeğini yarım saat rötarlı yedim bugün..

4 yemek kaşığı ıspanak
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye

ve bool su
oğlan uyuyor saat 4 te çıkmam lazım yusuf uyanır o zamana akşamda kendi evime gidicem ordada yemek telaşı aman böyle bir orda bir burda zor oluyor........

ttnet te problem çıktı bu saate kadar bağlanamdım.

kahvaltım 1 poğaça 200 ml süt

öğle kuzu haşlama, 2 pors pilav ,1 ayran

ara 2 elma

akşam köfteliçorba 2 pors
mantar var evde onunla bişe yaparım.
markette doğru düzgün sebze bulamadım. mantarla hafif ne yapılabiliri kızlar?

ya aslında pilavım 1 porsiyon da olabilir. porsiyon kavramı kafamı karıştırıyor. lokantalarda verdikleri kadar pilav mı 1 porsiyon oluyor. yoksa diyet listemizdeki 2-3 kaşık mı 1 porsiyon bu kalorisepetindeke hangisi.

:13:
Öğle yemeğini çok beğendim Mantartın en hafif ve en az kalorili ve bence en lezzetli şekli közlenmesi diye düşünüyorum Gülçin.Ben yağsız tavaya koyuyorum,yıkayıp limonlayıp tuzlayıp.O közlene közlene et pişirir gibi pişiyor teflon tavada.Lezzeti de çok hoş oluyor,üzerine de kızardıktan sonra azar azar kaşar rendelersen gerçekten çok hoş ve az kalorili oluyor.

Hanımlar bu arada kalori sayımı diyeti sayfasında diyet konusunda çok bilinçli ve başarılı bir arkadaştan listelerim ile ilgili tavsiye geldi geçen akşam.1200 civarı alınan kalorilerde benim kilomda biri,bir zamandan sonra insülin direnci gösterebiliyormuş.Biraz araştırdım,benim kilom 95 olduğu için 95.20=1900 kalori almam beni kilomda sabit tutuyormuş.Ben zayıflamak istediğim için bu miktarı 400-500 geriye çekmem uzun vadeli hedefimi daha ulaşılabilir kılıyormuş.Herkesin alması gereken kalori miktarı kilosu ile 20'nin çarpımı kadarmış ve bunu 200-300-400 azaltmak zayıflatıyormuş.Kalori sepeti sitesinde de hedefim olan 35 kilo verimini 1 yılda gerçekleştirebilmem için günde 1388 almamı söylüyor bilgisayar,arkadaşın da söylediği gibi.Bundan sonra listelerimi 1400'e yakın tutucam yani 1300-1400-1500 şeklinde.Acelem yok,önemli olan sağlıklı ve kalıcı bir zayıflama.2 gündür bu şekilde besleniyorum,yaklaşık 2 aydır 1200 civarı aldığım için bu hafta kilo verememe riskim olur mu bilmiyorum ama,denemeden anlamam mümkün değil.Bu geçiş döneminde sporumu arttırarak geçişi zararsız atlatmayı umuyorum.Ve bugünkü menüm:
2011-03-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 0.6 porsiyon 90.6
[2] pınar beyaz light 0.2 100 gr 40.2
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
ARA ÖĞÜN-1:
[6] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[7] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 32 GRAM 116.16
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] zeytinyağlı bamya 1 1 porsiyon 139
[9] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
ARA ÖĞÜN-2:
[10] Elma 2 ADET 120
[11] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
AKŞAM YEMEĞİ:
[12] Zeytinyağlı kabak 1 PORSİYON 147
[13] Şeker (küp) 8 ADET 160 (4 fincan çayla alındı)
[14] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1300.68 kal.

evet şu anda közleniyor mantarlar. kaşar rendelemeyecem. sadece karabiber belki. evet kalori hesabı doğru yöntem. mesela benim listem 1300 kalorilik.onu geçmediğim sürece az da olsa veriyoruz. yeterki bunalıp bırakmayalım. insan bir an önce süper olmak istiyor ama herşeyde olduğu gibi bunda da sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…