Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

umut izinli mi kaptandan bilmiyorum geçen haftada 3 gün devamsızlık yapmıştı. ama edaya çok şaşırdım. ya eda sen niye dikkat etmedin bacım yaa.bugün yazarsa - + ya dönüşecek mi?

umut izinli mi kaptandan bilmiyorum geçen haftada 3 gün devamsızlık yapmıştı. ama edaya çok şaşırdım. ya eda sen niye dikkat etmedin bacım yaa.bugün yazarsa - + ya dönüşecek mi?

ayy ne zormuş valla yapmak aslıya allah yardım etsin kız her hafta hesap kitap yapıo 1 saatir uğraşıyom valla garibim helal olsun tek tek hesap yapıoo aslllıııı hakkını helal et tabi yardımcı olarak da elif ezgiii...

buyıırr canem. nasılsın? yeni takımın nasıl?bu hafta kilo verme tamam mı julia. sen böyle de güzelsin. rakibimizsin artık kızım sen. hadi tatlı bişeler ye gitte.senin şekerin düşmüştür.
ehehe rakibiz artık evet yeni takımım bu hafta 1.oldu hem takım olarak hem de bireysel de bende 600gr verdim yok şekerim düşmedi turp gibiyim :92::92: küstüm sana artık beniistemion mu
yaa olmuyo böleee özlüyoruz senii

anşaacım cnm yaaa ben hep gelicem sizi görmeye sizde beni ziyarete gelin arada 7.takımdayım

ne özlücem yaa gitmiş orda 700 gram vermiş. bize inat yaptı cadı. 1. de oldular ya havasından geçilmez şimdi.şafak kaç oldu juli 46 maraş oldu mu?

yok 51 daha bu haftada daha da çok vercem hedefimi 52 ye mi düşürsem acaba

Hosbulduk sevdim vallah burayi tek basina cekilmiyor diyet

benim iki oglum krese gidiyor kücügünü pusete koyup yürücem hergün bildiririm eger birsey olursada haber veririm mutlaka

esraa faceden ekledim seniii o nasıl bir çocuktur yarrabim allahım nazarlardan koruuu...maşallahhh süphanallahhh...

Son düzenleme:
lahana çorbasını çok seviorum geçen hafta yedim

ondan verdin 600 grr sennnnnn anladımmm bu arada faceden ekleyomuyuz kızlar biribirimiziii....şişko fotolarım varrr orda silmem lazımm...eklemek isteyenler için ayşegül uzun özçelik

Son düzenleme:
yanlış anlaşılma diyelim. kaptan kimseyi kırmamaya çalışıyo ama yazıya dökülünce yanlış anlaşılabiliyo

ama işte dilin kemiği çok be cnm birazda kelimeler özenli seçilmesi gerekiooo :97: aman nese boşver yaaa geçti bittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…