Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hosbulduk
27 yasindayim 160 boyundayim ve hedefim 60 (insallah)
Almanyada yasiyorum3 oglum var ev hanimiyim hergün düzenli yürüyüs yapicam kurallari bilmiyorum ögrenirsem iyi olucak

hosbulduk
27 yasindayim 160 boyundayim ve hedefim 60 (insallah)
Almanyada yasiyorum3 oglum var ev hanimiyim hergün düzenli yürüyüs yapicam kurallari bilmiyorum ögrenirsem iyi olucak

maşallah 3 tane çocuk erken evlendin heralde
canım kısaca kurallar hergün paylaşımda bulunacaksın ne yaptın neler yedin kilo vermekle ilgili
haftada en az 3 gün paylaşımda bulunmayan diskalifiye oluyor.
3 hafta üst üste kilo vermeyende diskalifiye oluyor grmda olsa vermelisin
her cuma öğlen 12 den önce kilonu yazacaksın 3 defa kilo bildirmeyen diskalifiye olur. aklımda olan bunlar canım

aslinda erken evlenmedim 3 oglum sürpriz yapti
tamam canim anladim dedigim gibi 5 günde 5 kilo diyeti uygulucam sitede gördüm yinede düzenli yazarim:89:
peki liste nerde geridemi kaldi bakiniyim ben kac kisi var listede

kapıda ödemek iyi fikkir aslında düşünebilirim o zaman.

grupfoninin sitesine baktım da direk üye olunuyo mu canım yoksa devetle mi üye olunuyor.indirimler çok cazipmiş.

ben geldim araniza
76 kiloyum mayista tatile gidicem o zamana kadar ne kadar versem kardir
yarin 5 günde bes kilo diyeti uygulucam:18:
umarim hep bebaber basarili oluruz
hoşgeldin canım.evet ne verirsek kardır.kolay gelsin hepimize.

ben bu arada beşi bi yerde çayı içmeye başıcam tekrar.ben çok faydasını görmüştüm.pet şişeye koyup işe götürüyorum orda yapma imkanım olmadığı için.iştah kapatıyo.bakalım bu sefer de faydası olacak mı.kullanan varmı aranızda.

aslinda erken evlenmedim 3 oglum sürpriz yapti
tamam canim anladim dedigim gibi 5 günde 5 kilo diyeti uygulucam sitede gördüm yinede düzenli yazarim:89:
peki liste nerde geridemi kaldi bakiniyim ben kac kisi var listede

canım liste geride kalmış olabilir cuma zayıflama yarışması sonuç listelerinde bulabilirsin. takımda seninle birlikte 12 kişi olduk
5 günde 5 kilo diyetini yaptım ben kilo veriyorsun ama çabuk bıkıyorsun bir günde aynı şeyleri yediğin için

ben bir ara form cayi iciyordum faydasini görmedim ama besi biryerdeyi denemedim

peki verilen kilolar geri aliniyormu?
Aslinda benim kendi uyguladigim diyette var ayda 4 kilo verdiriyor en az.
bikinca onu yaparim bende

canım ben bir iki defa içtim ama devamını getiremedim çünkü bıktım herşeyden ya. ben herşeyi denedim ama devamını getirmedim. sonrada geri başlayınca önceden alışkanlık bıkkınlık olduğu için yapamıyorum napcam ben ya

peki verilen kilolar geri aliniyormu?
Aslinda benim kendi uyguladigim diyette var ayda 4 kilo verdiriyor en az.
bikinca onu yaparim bende

canım hızlı kilo verdiğin için eğer diyeti bırakınca kendine dikkat etmeyip tekrar yemeye başlarsan alıyorsun. zaten sorun diyet yapmakta değil önemli olan diyeti yaptıktan sonra koruma dönemi. o dönemdede dikkat etmeliyiz ama biz ne yapıyoruz kilo verdik diye tekrar aynı yeme içmeye devam ediyoruz ve daha fazlasını alıyoruz. benim sorunum bu

neyse kızlar daha bavul hazırlayacam o kadar zoruma gidiyor ki. şöyle ailemin yanında çalışsam ne olurdu ki. bütün arkadaşalrım inş sende gelirsin ankaraya diyor ama imkansız gibi bişey. bütün arkadaşalrım ankaraya geldi. bi ben kaldım. herkes zorluk çekiyor ama sonnda rahata kavuşuyorlar. ben 6 yıldır gurbetteyim ne zaman bitecek daha doğrusu bitecek bu çile

nerde calisiyorsun umarim istedigin gibi ankaraya gelirsin:109:

ben geldim araniza
76 kiloyum mayista tatile gidicem o zamana kadar ne kadar versem kardir
yarin 5 günde bes kilo diyeti uygulucam:18:
umarim hep bebaber basarili oluruz

hoşgeldin canım. zamanla tanışırız. aramızda bu diyeti uygulayanlar oldu. onlarla fikir alışverişinde bulunursun. bazılarımız idyetisyen doktor kontrolünde liste uyguluyoruz. bazılarımız kalori sayımı yöntemi uyguluyor. bende buna bayılıyorum. benim düğün ,tatil vs. gibi bi acelem olmadığı için yavaş yavaş ve sağlam verme taraftarıyım. yavaş verince geri alman zorlaşıyo biliyosun.doğru takıma geldin.hergün paylaşım şart. 3 gün paylaşım yapmayan takımdan diskalifiye olur. önemli bi işin olunca kaptandan izin alırız. 3 hafta kilo vermeyen de diskalifiye oluyordu galiba ama bizde herkeşşş kilo verir maşallahbi ben veremezdim bende vermeye başladım artık. spor yaparız mutlaka yapmayan cadılar da var tabi. yediklerimizi de yazıyoruz. cuma sabah yada perşembe akşamdan kilomuzu bildiriyoruz.kaptan sana daha detaylı bilgi verir. tekrar hoşgeldin.ben çghb izlerken yürüyüş yapcam kızlar bu yeni halini çok svedim bu programın.yeni yüzler vs.byeeee

ne zamn bitecek biliyomusun. benim gibi burda çalışan biriyle evlenince. eş durumundan. ya sevdiceğin yoksa formaliteden evlen kı bennim arkadaşımın biri siirtten adanaya öle gitti.

selam kızlarrr...devamsızlık listemizzz

19/03/11 20/03/11 21/03/11 22/03/11 23/03/11 24/03/11 25/03/11
Anşaa + + + + + + -
Aslı + + + + + + +
Gülçin + + + + + + +
Eda + - - + + + -
Umut + - - + - - +
İras + + + + - - -
Bitanesi + + + + + + +
Özlem + + + + + + +
Nev + + + + + + +
Elif ezgi - - + + + + +
fadime - - + + + + +
umarım yanlışlık yoktur kızlarrr varsada affolaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…