- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.981
Yumurtalı ıspanak (salçasız yapılış-yoğurtsuz servis)öneriyorum.Hem kalorisi çok az,hem çok sağlıklı,hem de lezzetliakşama da sebze yemeği yapmak istiyorum ama ne yapcam bilmiyorum.
Canım ben yıllardır interneten alışveriş yapıyorum görev yaptığım yerin mahrumiyetinden dolayı,hiçbir sorun yaşamadım kredi kartı ile alışveriş yaptığım halde.Üstelik ürünler piyasadan çok çok daha ucuza geliyor.Ama kredi kartından çekinirsen kapıda ödemek istiyorum seçeneğini istersin,çok daha rahat olur için.Kıyafetlerde de sorun yaşanmıyor,beden tabloları var.bu arada internetten alışveriş güvenlimi arkadaşlar.ben daha hiç yapmadım.lcw ye bakmak isterim doğrusu.fiyatlar makul çünkü.
yanılmıyosam söylediğin cihaz tüplü ve en iyilerinden biri ya acıyo biraz ama sonucunu düşün köse olcan başka yolu var mı...anşacım nasıl?canını acıtıyor mu ya ben korkağım biraz. gittim konuştum bugün hastaneyle.tüm bacak +gntal+kol altı 500
yrım bck+gentl+kolaltı 300
yarım kol 100
tüm kol 200
kullandıkları alet alexandrite candela ve belirsiz tüyler içinde nd yag kullanıyorlarmış. nasıl sence? taksit yapıp yapmadığını sormayı unuttum ama sence ne yapim kararsız kaldım. yüzümü de yaptırmak istiyorum dudak üstü ve yanak. olur ama biraz uzun sürer dedi.
canım bu hafta anşaa hazırlayacak listeyi
arkadaşlar şuraya bi bakın. süper yaa. maşalaah.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/423539-basardim-sizde-basarabilirsiniz-3.html
esencim nabersin canım ?
işte azmin zaferi burdaki arkadaşın dediği gibi herşey beyinde bitiyor,helal olsun vallahi darısı bizlerin başına
selam kızlar,bugün oğlanı uyutup 4.2 km yürüdüm k.bandında çok iyi geldi ama benim k.bandım bu yürüyüşün kalorisini 120 kalori olarak gösteriyor şuan hatırlamıyorum koşubandı kimde vardı 250 kalori yaktım diyen arkadaş sen kaç km yürüyorsun ......
kızlar facebook kullanıyorsanız ekliyelim mi birbirimizi benim esra şahin akkan oğlumun resmi var
yanılmıyosam söylediğin cihaz tüplü ve en iyilerinden biri ya acıyo biraz ama sonucunu düşün köse olcan başka yolu var mı...pammbıkkk gibi gezersin ya temizlik öncelikle tabiki yüzüne başlama başlayan arkadaşlarım var çok pişmanlar...bide bu fiyatlar seans fiyatı dimi
aslıcım hangi tarihler arasını hazırlıycamm ben biraz kopuktum ya bu haftayanlışlık yapmıyımm takımı yanıltmıyımm:44:
selam takılmcım
bu haftasonu evde temizlik yapıyorum.gerçi dün biraz alışverişe çıktım ama bugün cam siliyorum çamaşır vs.
küçük atıştırmalar hariç aburcuburdan azimle uzak duruyorum.
nefis bir kek yaptım sabah oğlum ve eşim için.ama ucundan tadına baktım sadece.diyet olmasa kaç dilim yerdim allah bilir.bakalım bu hafta kaç gr. gidecek.eskisi gibi değil kilo verişim.al ver al ver.vucut tepki gösteriyor.
ben mutfağın camını silmeye gidiyorummmm.
bu arada internetten alışveriş güvenlimi arkadaşlar.ben daha hiç yapmadım.lcw ye bakmak isterim doğrusu.fiyatlar makul çünkü.
aslıcım hangi tarihler arasını hazırlıycamm ben biraz kopuktum ya bu haftayanlışlık yapmıyımm takımı yanıltmıyımm:44:
kaptancım 1 saate çıkacam evden hoşdereye gitmem gerekiyor. ankarayı çok iyi bilmiyorum. en yakın nerden gidebilirim sence?okursan bi yaz olmamı? yolun açık olsun bu arada.
kızlar facebook kullanıyorsanız ekliyelim mi birbirimizi benim esra şahin akkan oğlumun resmi var
kaptan naber? gel türk kahvesi içelim senle yanındada bitter çikolata. Allahım affet..ama napim çok seviyom çikolata ekmek yemim 1 yıl dayanırım ama...
selam hatunlar ben geldim sonunda evimdeyim
ben geldim araniza
76 kiloyum mayista tatile gidicem o zamana kadar ne kadar versem kardir
yarin 5 günde bes kilo diyeti uygulucam:18:
umarim hep bebaber basarili oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?