Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşama da sebze yemeği yapmak istiyorum ama ne yapcam bilmiyorum.
Yumurtalı ıspanak (salçasız yapılış-yoğurtsuz servis)öneriyorum.Hem kalorisi çok az,hem çok sağlıklı,hem de lezzetli
Hanımlar bu arada yelekli bir eşofman takımı arıyorum günlerdir.Ben 30000 nüfusu bit kadar bir ilçede görev yaptığım için burada bulmak imkansız.İnternetten arıyorum,yardımcı olursanız çok makbule geçer.Tabi 48 beden civarında
Bu arada LCW internet mağazasını açtı.Fiyatlar inanılmaz makul,şiddetle öneriyorum.

selam takılmcım
bu haftasonu evde temizlik yapıyorum.gerçi dün biraz alışverişe çıktım ama bugün cam siliyorum çamaşır vs.
küçük atıştırmalar hariç aburcuburdan azimle uzak duruyorum.
nefis bir kek yaptım sabah oğlum ve eşim için.ama ucundan tadına baktım sadece.diyet olmasa kaç dilim yerdim allah bilir.bakalım bu hafta kaç gr. gidecek.eskisi gibi değil kilo verişim.al ver al ver.vucut tepki gösteriyor.
ben mutfağın camını silmeye gidiyorummmm.
bu arada internetten alışveriş güvenlimi arkadaşlar.ben daha hiç yapmadım.lcw ye bakmak isterim doğrusu.fiyatlar makul çünkü.

bu arada internetten alışveriş güvenlimi arkadaşlar.ben daha hiç yapmadım.lcw ye bakmak isterim doğrusu.fiyatlar makul çünkü.
Canım ben yıllardır interneten alışveriş yapıyorum görev yaptığım yerin mahrumiyetinden dolayı,hiçbir sorun yaşamadım kredi kartı ile alışveriş yaptığım halde.Üstelik ürünler piyasadan çok çok daha ucuza geliyor.Ama kredi kartından çekinirsen kapıda ödemek istiyorum seçeneğini istersin,çok daha rahat olur için.Kıyafetlerde de sorun yaşanmıyor,beden tabloları var.

selammm bacılarrrrrrrrr
sabah bir dilim k.ekmeği az sucuk domates peynir bir bardak çay
ara beş adet çilek
akşam bir dilim börek bir domates ve gün içinde 2 lt su........

yanılmıyosam söylediğin cihaz tüplü ve en iyilerinden biri ya acıyo biraz ama sonucunu düşün köse olcan başka yolu var mı...pammbıkkk gibi gezersin ya temizlik öncelikle tabiki yüzüne başlama başlayan arkadaşlarım var çok pişmanlar...bide bu fiyatlar seans fiyatı dimi
canım bu hafta anşaa hazırlayacak listeyi

aslıcım hangi tarihler arasını hazırlıycamm ben biraz kopuktum ya bu haftayanlışlık yapmıyımm takımı yanıltmıyımm:44:

işte azmin zaferi burdaki arkadaşın dediği gibi herşey beyinde bitiyor,helal olsun vallahi darısı bizlerin başına

selam kızlar,bugün oğlanı uyutup 4.2 km yürüdüm k.bandında çok iyi geldi ama benim k.bandım bu yürüyüşün kalorisini 120 kalori olarak gösteriyor şuan hatırlamıyorum koşubandı kimde vardı 250 kalori yaktım diyen arkadaş sen kaç km yürüyorsun ......

esencim nabersin canım ?

İyiyim Esra'cım sen nasılsın?Canım bu koşu bandı mevzuunda dün bir araştırmayaptım.Kilona,yaptığın süreye,hızına göre değişiyormuş ama;senin kilonda 2 km yürüyüş yarım saatte yapılırsa 200 kalori harcatıyormuş.Yani sen bu 4 km yi 1 saatte yaptıysan,süre 1 saati aşmadıysa yaklaşık 400 kalori harcadın canım..

bendim canım 5.5 hızla 1saatte 250 yi gördüm.km sine bakmadım. ama bugün bakim yazarım.

canım 12 -18 i ben hazırlamıştım. 19 dan 25 i cumaya kadarı da sen hazırlıcun. kolay gelsin.

canım ben hepsi burada ve grupfoni gibi çok duyulan sitelerden yaptım. sıkıntı yok. yalnız ne olur ne olmaz doğum gününü yanlış girebilirsin üye olurken. ben evde durmaktan bunalmıştım. bu aralar grupfoniden bakıma dair hangi kampanya varsa alıyorum. fitness aldım 1 aylık . saç bakımı aldım normalde yanlış hatırlamıyosam 100 liralık şey diyolar 9 liraya düşmüştü grupfonide. bugün aradım hemen gelin dedi. saçlarım kuru idi yumuşacık oldu mis gibi defne koktum. hemde evde durmadan yemeklerden kurtuldum. atakuleden ayakkabı çanta aldım. tek başıma takılıyom öle.

Son düzenleme:
2011-03-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Domates 1 ADET 14
[2] Çavdarlı Ekmek 3 DİLİM 165
[3] yumurta 2 adet 160
[4] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Sucuk 40 GRAM 180
[7] Çilek 200 gr 74
[8] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Zeytinyağı 5 GRAM 46.5
[12] Çikolata Keyfi Bitter 40 GRAM 197.2
Toplam : 1043.7 kal.

kaptan naber? gel türk kahvesi içelim senle yanındada bitter çikolata. Allahım affet..ama napim çok seviyom çikolata ekmek yemim 1 yıl dayanırım ama...

ben geldim araniza
76 kiloyum mayista tatile gidicem o zamana kadar ne kadar versem kardir
yarin 5 günde bes kilo diyeti uygulucam:18:
umarim hep bebaber basarili oluruz

kaptancım 1 saate çıkacam evden hoşdereye gitmem gerekiyor. ankarayı çok iyi bilmiyorum. en yakın nerden gidebilirim sence?okursan bi yaz olmamı? yolun açık olsun bu arada.

canım kusura bakma görmemişim görsemde yardımcı olamazdım bende bilmiyorum ankarayı 1.5 yıl oldu ailem ankaraya taşınalı bende görev yerindeyim bu yüzden bilmem ankarayı pek

kızlar facebook kullanıyorsanız ekliyelim mi birbirimizi benim esra şahin akkan oğlumun resmi var

ben eklerim canım

kaptan naber? gel türk kahvesi içelim senle yanındada bitter çikolata. Allahım affet..ama napim çok seviyom çikolata ekmek yemim 1 yıl dayanırım ama...

geliyim canım ama fala bakcan

selam hatunlar ben geldim sonunda evimdeyim

hoşgeldin canım

ben geldim araniza
76 kiloyum mayista tatile gidicem o zamana kadar ne kadar versem kardir
yarin 5 günde bes kilo diyeti uygulucam:18:
umarim hep bebaber basarili oluruz

hoşgeldin canım ben takım kaptayım tanıtsana bize kendi yaş, boy, hedef kilo, iş, nerde yaşıyorsun vs.
şuan memleketteyim o yüzden kuralları kopyalayıp yapıştıramıyorum
en önemli kural hergün paylaşımda bulunmak
tekrar hoşgeldin hep beraber hedeflerimize ulaşırız inş :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…