• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bişii olmaz ne var allah allah benim son iki seansım kaldı bitti bitecek

anşacım nasıl?canını acıtıyor mu ya ben korkağım biraz. gittim konuştum bugün hastaneyle.tüm bacak +gntal+kol altı 500
yrım bck+gentl+kolaltı 300
yarım kol 100
tüm kol 200

kullandıkları alet alexandrite candela ve belirsiz tüyler içinde nd yag kullanıyorlarmış. nasıl sence? taksit yapıp yapmadığını sormayı unuttum ama sence ne yapim kararsız kaldım. yüzümü de yaptırmak istiyorum dudak üstü ve yanak. olur ama biraz uzun sürer dedi.

bu hafta devamsızlığı kim hazırlıyordu. geçen hafta ben yapmıştım benden sonra kimdi ki? hatırlayamadım. niden kimse yok. ben bugün aylardan sonra tavuk dürüm yedim. 1 lavaşa.1 lavaş kaç ekmeğe eşittir acaba?

en geldim yemek yedim.gn hiç yemek yememişştim izmitte gezdim gezdim saat 3 gii adana dürüm yedim.dürümü ufaktı ve inceydi ama itiremedim.diinde kalanı kardeşime verdim:D ondan sonra yine gezdik ir sürü.az önce evde 1 taak cora.2 3 çatal makarna ve yanında 3 4 tane minik köfte yedim ama ufaktı aya köfteler.2 sini irleştirsen 1 tane ederdi yani..:51:

en geldim yemek yedim.gn hiç yemek yememişştim izmitte gezdim gezdim saat 3 gii adana dürüm yedim.dürümü ufaktı ve inceydi ama itiremedim.diinde kalanı kardeşime verdim:D ondan sonra yine gezdik ir sürü.az önce evde 1 taak cora.2 3 çatal makarna ve yanında 3 4 tane minik köfte yedim ama ufaktı aya köfteler.2 sini irleştirsen 1 tane ederdi yani..:51:

ee eda ne zaman başlıyosun liseye?bende güzel ayakkabı baktım ama bulamadım yarın birazdaha bakcam. fotosunu eklesene nasıl bişe aldın ne kadara aldın?

bugünüm

2011-03-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Portakal 1 ADET 50
[2] Domates 1 ADET 14
[3] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Lavaş 1 ADET 100
[7] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[8] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[9] Magnum Premium 1 ADET 280
[10] Meyveli Yoğurt 125 GRAM 126.25
[11] yesil cay 1 adet 0
[12] Activia Sade 1 adet 74
[13] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[14] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
Toplam : 1120.25 kal.

ee eda ne zaman başlıyosun liseye?bende güzel ayakkabı baktım ama bulamadım yarın birazdaha bakcam. fotosunu eklesene nasıl bişe aldın ne kadara aldın?

cnm kaymakamlıga onayı vercem dedi telde adam.pzt salı ararm dedi.ücretli çalışan ark da dedi pzt ararlar salı aşlarsın.cok heyecanlıyım giyindiğide foto cekip koyarım.ayakkaıyı lcwdan aldım.gri topuklu ama uzun topuk deil öyle.çok şık duruyo ayakta.görmüşsündür muhtemelen.ceketle gömlek de ordan.ama en kendimi hiç öle görmemiştim.genelde giyimim spor.kendimi ceketle görünce ir garip oldum.ana yakısacağını hiç düşünmezdm açıkçası giyindim kainden ir çıktım aynada tanıyamadm kendimi:52:

bugünüm

2011-03-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Portakal 1 ADET 50
[2] Domates 1 ADET 14
[3] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Lavaş 1 ADET 100
[7] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[8] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[9] Magnum Premium 1 ADET 280
[10] Meyveli Yoğurt 125 GRAM 126.25
[11] yesil cay 1 adet 0
[12] Activia Sade 1 adet 74
[13] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[14] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
Toplam : 1120.25 kal.

cnm ence menün cok gzl olmus kararında yani tek fazlalık magnum o da kaçamak oluversin o kadar.:68:

bu hafta devamsızlığı kim hazırlıyordu. geçen hafta ben yapmıştım benden sonra kimdi ki? hatırlayamadım. niden kimse yok. ben bugün aylardan sonra tavuk dürüm yedim. 1 lavaşa.1 lavaş kaç ekmeğe eşittir acaba?

canım bu hafta anşaa hazırlayacak listeyi

kaptancım hoşgeldin.özlemez olur muyuz?:)

hoşbulduk canı nasılsınız
ben çok yorgunum bugün kızılaydaydım gezdim arkadaşlarla. yarın gece sivasa dönüyom ama gece saatler 1 saat ileri alınıyormuş. ben sabah sivasta olup ilçeye gidiyordum. ilçeyede sabah sadece bir araba var. saatler ileri alınınca bende 1 saat geç gitmiş olacam sivasa bakalım yetişebilecek miyim servise :18:

ben çok yorgunum bugün kızılaydaydım gezdim arkadaşlarla. yarın gece sivasa dönüyom ama gece saatler 1 saat ileri alınıyormuş. ben sabah sivasta olup ilçeye gidiyordum. ilçeyede sabah sadece bir araba var. saatler ileri alınınca bende 1 saat geç gitmiş olacam sivasa bakalım yetişebilecek miyim servise :18:

inş yetişirsin cnm yaa..en de aynı sekilde yorgunum..acaklarıma kara sular indi:37:

bende kızılaydaydım bugün. seni gördüm dermişiimm.:1:

iyi geceler takımcezimmm...2. olmuşuz çok sevindim ama ben bu hafta ilk defa takıma girdiğimden beri kilo veremedim moralim çok bozukk...özlemcim oğlun rahatsızlanmış çok geçmiş olsun onlar hasta olasın da biz olalım çok zor tez zamanda rabbim şifasını versin inşallah...pazartesiden itibaren açık hava da yürüyüşe başlıycam havalar ısındı...aslıı benim senin gibi sıkı diyetlere ihtiyacım var saldım gidio valla artık yarın iyce sıkmaya başlıyorum sen bilirsin sıkı diyetleri 5 günde 5 kiloyu yaptım lahana yı yaptım elmayıda senden biliyorum farklı ne yapabilirim sevgili kaptancımm:3:

ayşegülcüm benim adım esra geçmiş olsun dileklerin için sağol canım çok şükür oğlan iyi biraz burnu akıyor inş. oda geçer......

herkese güzel bir pazar geçirmesini diliyorum biz dün akşam geldik uçakta mustafa topaloğluyla yanyanaydık adam sırf komedi bir söylüyor bin gülüyor bende gülme krizine girdim adamın kahkahalarından,sabah uyudum valla kahvaltıyı 10,30 da yaptık tatil sonrası şu yemek yapma olayını hiiiç sevmiyorum çocuk olmasa ben başımın çaresine bakarımda çock olunca ev yemeği şart .........

iyi pazarlar kızlar nasılsınız akalım..en iyi sayılırım aşım agrıo iraz gec kalktım şimdi yapcam kahvaltımı daha:S..k-flakesimi aldım yanıma normal kahvaltıyı es gectim ugün.:30:

günaydın kızlaar. bugün
kahvaltıdan önce 1 muz

hahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar
30 gram sucuk
1 yumurta
1 domates
1 salatalık

yidim. 1 saat için de portakal yerim

akşama da sebze yemeği yapmak istiyorum ama ne yapcam bilmiyorum.

Back