- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.961
bişii olmaz ne var allah allah benim son iki seansım kaldı bitti bitecek
en geldim yemek yedim.gn hiç yemek yememişştim izmitte gezdim gezdim saat 3 gii adana dürüm yedim.dürümü ufaktı ve inceydi ama itiremedim.diinde kalanı kardeşime verdimondan sonra yine gezdik ir sürü.az önce evde 1 taak cora.2 3 çatal makarna ve yanında 3 4 tane minik köfte yedim ama ufaktı aya köfteler.2 sini irleştirsen 1 tane ederdi yani..
ee eda ne zaman başlıyosun liseye?bende güzel ayakkabı baktım ama bulamadım yarın birazdaha bakcam. fotosunu eklesene nasıl bişe aldın ne kadara aldın?
bugünüm
2011-03-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Portakal 1 ADET 50
[2] Domates 1 ADET 14
[3] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Lavaş 1 ADET 100
[7] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[8] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[9] Magnum Premium 1 ADET 280
[10] Meyveli Yoğurt 125 GRAM 126.25
[11] yesil cay 1 adet 0
[12] Activia Sade 1 adet 74
[13] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[14] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
Toplam : 1120.25 kal.
bu hafta devamsızlığı kim hazırlıyordu. geçen hafta ben yapmıştım benden sonra kimdi ki? hatırlayamadım. niden kimse yok. ben bugün aylardan sonra tavuk dürüm yedim. 1 lavaşa.1 lavaş kaç ekmeğe eşittir acaba?
slm kızlar ben geldim özledimiz mi beni
kaptancım hoşgeldin.özlemez olur muyuz?:)
hoşbulduk canı nasılsınız
ben çok yorgunum bugün kızılaydaydım gezdim arkadaşlarla. yarın gece sivasa dönüyom ama gece saatler 1 saat ileri alınıyormuş. ben sabah sivasta olup ilçeye gidiyordum. ilçeyede sabah sadece bir araba var. saatler ileri alınınca bende 1 saat geç gitmiş olacam sivasa bakalım yetişebilecek miyim servise :18:
cnm ence menün cok gzl olmus kararında yani tek fazlalık magnum o da kaçamak oluversin o kadar.
hoşbulduk canı nasılsınız
ben çok yorgunum bugün kızılaydaydım gezdim arkadaşlarla. yarın gece sivasa dönüyom ama gece saatler 1 saat ileri alınıyormuş. ben sabah sivasta olup ilçeye gidiyordum. ilçeyede sabah sadece bir araba var. saatler ileri alınınca bende 1 saat geç gitmiş olacam sivasa bakalım yetişebilecek miyim servise :18:
iyi geceler takımcezimmm...2. olmuşuz çok sevindim ama ben bu hafta ilk defa takıma girdiğimden beri kilo veremedim moralim çok bozukk...özlemcim oğlun rahatsızlanmış çok geçmiş olsun onlar hasta olasın da biz olalım çok zor tez zamanda rabbim şifasını versin inşallah...pazartesiden itibaren açık hava da yürüyüşe başlıycam havalar ısındı...aslıı benim senin gibi sıkı diyetlere ihtiyacım var saldım gidio valla artık yarın iyce sıkmaya başlıyorum sen bilirsin sıkı diyetleri 5 günde 5 kiloyu yaptım lahana yı yaptım elmayıda senden biliyorum farklı ne yapabilirim sevgili kaptancımm
herkese iyi pazarlar ben bugün yola çıkcam gece yarın inş görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?