- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.941
herkese ii akşamlar kızlar bir bildirim gününü daha geride bıraktık
bugünüm
sabah
klasik diyet kahvaltı+1 bardak süt+1 haş. yumurta
ara
1 elma
öğle
klasik diyet kahvaltı+5-6 çatal haşlanmış tavada kızmış patates+5 dilim salam salam çok oldu biliyorum
ara
1 paket diyet bis.
akşam
yarım çipura+7-8 minik parça haş. tavuk+salata+ 1 bardak ayran
kaptanlar yarın bildirim yapamıcam eşimin köyüne gidiyoruz haberiniz olaaaaa
slm kızlar 2.mi oldunuz bu hafta süpersinizbizim takımda birinci oldu
iyi geceler takımcezimmm...2. olmuşuz çok sevindim ama ben bu hafta ilk defa takıma girdiğimden beri kilo veremedim moralim çok bozukk...özlemcim oğlun rahatsızlanmış çok geçmiş olsun onlar hasta olasın da biz olalım çok zor tez zamanda rabbim şifasını versin inşallah...pazartesiden itibaren açık hava da yürüyüşe başlıycam havalar ısındı...aslıı benim senin gibi sıkı diyetlere ihtiyacım var saldım gidio valla artık yarın iyce sıkmaya başlıyorum sen bilirsin sıkı diyetleri 5 günde 5 kiloyu yaptım lahana yı yaptım elmayıda senden biliyorum farklı ne yapabilirim sevgili kaptancımm
ben farklı bişe biliyom. kuaföre gidiyosun saçını kazıtıyosun. 1 kilo kadar gidiyor haftada ondan sonraki haftada ne yaparız bilmemya anşacım şok diyete hayııırrrr... katbe kat fazlasını alınca ne olacak. mutsuz olacan . veremiyorum diye pes edecen. bence bu düşünceyi kiş kiş et kafandan. her zaman yediğinden 1 dilim ekmeği eksilt zaten yürüyüşe de başlıyosun. tamam madem başladın senle spor kankası olalım. olma mı?
olmamı tabisii oluu bacımm:)ama ucunu alamıyorum yaa biraz kendime gelmem lazım benimm..yürüyüşü de nasıl yapıcam biliyomusun ilçedeyim ben atlıycam arabaya malatyaya gidicem her akşam cadde boyu çekip eşortmanları yürüycem ilçede yürüyebileceği yer yok ne yazı ki
ay aklıma ne geldi.biz bi kere ilçede rakadaşımla yürüyecektik. başladık yürümeye. 2 adımda 1 tanıdık, öğrenci vs. 10 dk sonra bizi okula götüren taksici gördü hadi sizi bırakım eve buralarda gezmeyin dedi. bizde yürüyüş yapıyoz diyemedik ve eve taksiyle geldik.daha da denemedim küçük yerlerde ondan sonra koşu bandı aldım zaten.
Teşekkür ederim canım benim.300 kalorilik sıkı bir kahvaltı yaptım,kahve-sigara keyfi yapıyorumkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun,süperiz kızlar 2. olmuşuz herkesi tebrik ederim inşallah haftaya 1.yiz ....
esencim senden naber bu hafta her zaman ki gibi harikasın yine.........
Günaydın canım.Ben de küçük bir ilçedeyim.Burada yürürsen ilk defa kadın görmüşcesine bakıyor bıyıklı garip adamlar.Bayan olmak ne zor ya,kendini sürekli korumak zorundasın,hatta bazen seni tanımayan bir bıyıklının beyninden geçenlerden bile.Ahhh Anadolu;medeniyetle ihanetin arasında sıkışmış toprağımevet aynı durumlarıı yaşamamak için merkeze gitçem bu arada herkeşler günaydınnnnn
günaydın kızlaar. maaleses geç kalktım günümün yarısı gitti. kahaltımı yaptım domates peynir ve kepekli tost ile.şekersiz çay.
birazdan da temizlik yapıp çıkıcam. lazer için bir hastaneye gidecem ama utanıyorum ya. nasıl gösterecm oramı buramı.korkarım kapısından geri dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?