- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.921
65.6 kızlar:/
Günaydın hanımlar
Bu hafta giden kilo:1.2 kg
Yeni kilom:95.3
canım sen doktor kontrolünde bi listeyle mi zayıflıyosun. senin kilon az olduğu için 8 birim ekmek çok olabilir.çorbada ekmek sayıldığı için akşamın çorbasını içmediysen içme bence. balıkla salata süper ama.kuruyemiş yerken de birdaha düşün sen bana ogün demiştin kaju yeme diye. ben ertesi gün azcık yedim. üstüste birkaç gün yeyince birsürü sivilcem çıktı zaten ne kadar yağlı olduğu dokununca bile belli.. meyve ye daha iyi artık töbe kuruyemiş yemem.güzelliğimizin gölgesi.
Canım,teşekkür ederim,ben de seni tebrik ediyorum.Esra'yı ben de çok merak ediyorum,tatil atmosferinde iradesi muhteşemdi.canım müthiş kilo vermişsin tebrikler..
bi de esrayı merak ediyorum.. yazık o ziyafetin ortasında jkendini tutuyordu.. bi an önce yapsa da bildirimini görsek
kızlar herkesten özür diliyorumoğlan rahatsızlandı gece sabaha kadar mahvoldum sabahta hastaneye götürdüm bildirim yapamadım 700 gramcık vermişim geç oldu ama elimden gelen bişey yok üzgünüm
canım 700 azmı. elifezginin dediği gibi 3 paket margarin gitmiş. tebrikler. geçmiş olsun bu arada. haftaya bonus oldu işte haftayada 700 versen oldu mu sana 1400..takımı 1. bile yaparsın
Canım harikasın.Açık büfe cennetinde kilonu koruman bile takdire şayanken,700 gr harika.Tebrik ederim.Bu arada Yusuf'umuza da geçmiş olsun,Allah şifa versin...kızlar herkesten özür diliyorumoğlan rahatsızlandı gece sabaha kadar mahvoldum sabahta hastaneye götürdüm bildirim yapamadım 700 gramcık vermişim geç oldu ama elimden gelen bişey yok üzgünüm
Takımımı yürekten tebrik ediyorum14. TAKIM 199. ETAP etap 2. si
yuppi 2.yiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?