- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.641
kızlar bu hafta 5. olmuşuz benim yüzümden
kızlar dün diyetisyenime gittim sonuç süper 14 günde 1.9 kg gitmiş 1.6 yağ dan gitmiş çok güzel dediböyle devam dedi hemde spor yapmadan birde spor yapsam şu ağrılarım geçse inşallah o da olacak ama şu belim bir iyileşse,yarın tatile gidiyorum inşallah bu azmim devam eder.......
ASlıcım bence sen elma diyeti son kez bir daha yap ondan sonra diyetisyene git. neden mi. yemeyip yeemyip durunca canın istiyor.normalden daha fazla yemek istiyorsun.sana 1800 kalorilik diyet yazsa bile kilo verebilirsin bu da 10 dilim ekmek ve diğer besinlerden 2 şer porsiyon hakkı olabilir.yani asla aç kalmadan hemde sağlıklı yavaş ama sağlıklı. böyle bir hafta 4 verip 2 hafta 2 kilosunu alamktansa 3 haftada 2 kilo verirsin sağlam verirsin.ne ya mehteran gibi 2 ileri 1 gerişu topikten mezun olmak istiyorsan ömür boyu uygulayabileceğin sağlıklı beslenmeyi öğrenmek lazım. yoksa yaza kadar 70 e iner eylülde 90 la geri gelirsin. etrafımda da gördüüm bu genelde.ama bi akrabamız diyetisyenle zayıfladı çocukları oldu hala zayıf. llütfeeen hayatını mahvetmeee. daha yaşayacağın çook güzel mutluluklar var bu diyetler moralini bozuyor seni mutsuz ediyor.çünkü bırakınca kaybettiğin suyu alıyosun sende kilo aldım nasıl olsa diyosun umutsuzluğa düşüyosun.lütfen bak burda ibni sina hastanesinde diyetisyenler var ankarada özel yerler de çok bir geldiğinde uğra olma mı?mesela bi tanesini okudum listesinde çikolata da varmış halleyde ama çatır çatır zayıflıyomuşlar.sana son kez bu tavsiyede bulunuyorum başkada bişe demiycem bundan sonra
yürü senle doktora gidiyoruz.
komşum çaya çağırdı sözzzz yaramazlık yapmıycamm öpüyorum sizi görüşürüzz...
mutluyum ya çenem açıldı. umuts76 bu akkşamda gelmezse disaklifiye oalacak bugün
oohhh kızlar burdaymış nasılsınız hatınlar ?
bu ara baya iştahım azaldı öğünlerimi zor yedim oğlan hasta ona çok üzüldüm zaten beni tek zayıflatan şey üzüntü stres iştahım bir gider taş yemiş gibi olurum ......
julia gitmiş sanırım kilo problemi yoktu mezun oldu diyelim diğer sayfadaki triptofanı ismin aklıma gelmedi güzelim yazısı çok doğru katılıyorum aslıcım elma diyetive benzer diyetleri bırak sağlıklı bir şekilde ver kilolarını inşallah .....
triptofan beni doktora götür
2 hafta sonra bende yağ ölçümü yaptırcam kalın çorapla gittiğim için alet ölçemedi bugün . diyetisyene başladım başlayalı 2 kilo gitti benden ilk 2 hafta veremedim ama nedense şimdi takır takır gidiyo maşallah.mesela dün abarttım diyelim sabah tartıya çıkarken korkuyom kesin fazla çıkacak diye ama bakıyorum ki yine gitmiş. günde 200 gram gidiyor. dün bildirim yaptım sabah tartıldım 300 gram daha eksik çıktı ama yazamadım geç kaldım.ve dalgalanma olmuyor kendi kendime diyet yaptığım zaman 1 hafta verdiysem diğer hafta 500 gram geri geliyordu. öyle olmuyor yani. çok mutluyum bugün hastaneden uçarak geldim ya resmen ben sanki şu 3 kiloyu bile vermem imkansız gibi geliyordu.bir ara ağlıyordum olmuyor diye. adama dedim suçlu suçlu kek yedim bu hafta diye. tabi yiyeceksin niye yemeyesin dedi. sen diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyosun didi. yasak olmayınca aklımda yemekelrde kalmıyor eskisi gibi.şimdi tek isteğim annemin yanına gittiğimde yazın veya ramazan bayramında en fazla 68 olmak çünkü annem kilo aldığımı görünce çooookkk üzüldü. yeni gelin böyle mi olur diye bana baya tavır yaptı.
komşum çaya çağırdı sözzzz yaramazlık yapmıycamm öpüyorum sizi görüşürüzz...
mutluyum ya çenem açıldı. umuts76 bu akkşamda gelmezse disaklifiye oalacak bugün
canım benim hem meslektaşım hem de ankarada olunca seni daha yakından takip etme içgüüdüsü oluyor içimde. kendimden çok seni merak ediyom cumaları. (çünkü zaten ben hergün tartılıyom)
gerçekten gidelim dersen bi geldiğind gideriz beraber bak kavaklıderede yada kocatepenin oralarad diyetisyenler varmış. benim gittiğim özel değil ankara hastanesini biliyosun tahlildi vs. çook uzun zaman alıyor ben 15 tatilde anca hallettim ama özelde hemen sonuç alabilirsin.tabi biraz seans başına 40 lira filan verilebilir. bu benim doktor caner küçükerin özeli de var etiestetik.com
geçmiş olsun canım nesi var
canım bende biliyorum sağlıklı değil ama şunu da biliyorum yeyince tamam bu kadar yeter daha fazla yeme diyemiyorum bana iştah kesici bir şeyler söyleyin
oohhh kızlar burdaymış nasılsınız hatınlar ?
bu ara baya iştahım azaldı öğünlerimi zor yedim oğlan hasta ona çok üzüldüm zaten beni tek zayıflatan şey üzüntü stres iştahım bir gider taş yemiş gibi olurum ......
julia gitmiş sanırım kilo problemi yoktu mezun oldu diyelim diğer sayfadaki triptofanı ismin aklıma gelmedi güzelim yazısı çok doğru katılıyorum aslıcım elma diyetive benzer diyetleri bırak sağlıklı bir şekilde ver kilolarını inşallah .....
gülçin canım adım. gül toplayan demek. zor bir isim akılda kalıcı değil. biz anlamıyoruz henüz çocuk olmayınca ama bakalım bende yeni yeni heveslenmye başladım bebek filan görünce.
pipisi acıyor çişini yaparken kıyametler kopuyor acıdan uyudu kuzum,canım iştah kesici bir ilacın olduğuna inanmayanlardanım herşey beyinde bitiyor bence sen çok acele ediyorsun bırak keyfini çıkara çıkara zayıfla
gülçin canım adım. gül toplayan demek. zor bir isim akılda kalıcı değil. biz anlamıyoruz henüz çocuk olmayınca ama bakalım bende yeni yeni heveslenmye başladım bebek filan görünce.
ay kusura bakma canım gülçin o kadar beynim dolu ki unuttum biran isminin manasıda çok güzelmiş gülçincim bence istediğin kiloya gelde öyle bebek düşün derim allah gönlüne göre versin inşallah
canım geçmiş olsun sünnet olması mı gerekiyor acaba :44:
şimdilik pomad ve rivanol verdi doktor inşallah öyle birşeye ihtiyaç olmaz daha çok küçük 5 yaşında falan düşünüyorum sünneti..
bende çocuk istiyorum ya bankaya mı başvursam acaba
bende 55 olum 2012 nisanda bebiş istiyorum.düşünsene 55 olsam hamile halimle bile bu kadar kilolu olamam ne kadar yük taşıyor bedenim yazık. inşallah olur ya acaba oalcak mı. ya kısırsam diye bzen aklıma geliyo üzülüyom kendi kendie evham yapıyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?