Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 hafta sonra bende yağ ölçümü yaptırcam kalın çorapla gittiğim için alet ölçemedi bugün . diyetisyene başladım başlayalı 2 kilo gitti benden ilk 2 hafta veremedim ama nedense şimdi takır takır gidiyo maşallah.mesela dün abarttım diyelim sabah tartıya çıkarken korkuyom kesin fazla çıkacak diye ama bakıyorum ki yine gitmiş. günde 200 gram gidiyor. dün bildirim yaptım sabah tartıldım 300 gram daha eksik çıktı ama yazamadım geç kaldım.ve dalgalanma olmuyor kendi kendime diyet yaptığım zaman 1 hafta verdiysem diğer hafta 500 gram geri geliyordu. öyle olmuyor yani. çok mutluyum bugün hastaneden uçarak geldim ya resmen ben sanki şu 3 kiloyu bile vermem imkansız gibi geliyordu.bir ara ağlıyordum olmuyor diye. adama dedim suçlu suçlu kek yedim bu hafta diye. tabi yiyeceksin niye yemeyesin dedi. sen diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyosun didi. yasak olmayınca aklımda yemekelrde kalmıyor eskisi gibi.şimdi tek isteğim annemin yanına gittiğimde yazın veya ramazan bayramında en fazla 68 olmak çünkü annem kilo aldığımı görünce çooookkk üzüldü. yeni gelin böyle mi olur diye bana baya tavır yaptı.

yürü senle doktora gidiyoruz.

triptofan beni doktora götür

oohhh kızlar burdaymış nasılsınız hatınlar ?

bu ara baya iştahım azaldı öğünlerimi zor yedim oğlan hasta ona çok üzüldüm zaten beni tek zayıflatan şey üzüntü stres iştahım bir gider taş yemiş gibi olurum ......

julia gitmiş sanırım kilo problemi yoktu mezun oldu diyelim diğer sayfadaki triptofanı ismin aklıma gelmedi güzelim yazısı çok doğru katılıyorum aslıcım elma diyetive benzer diyetleri bırak sağlıklı bir şekilde ver kilolarını inşallah .....

geçmiş olsun canım nesi var

canım bende biliyorum sağlıklı değil ama şunu da biliyorum yeyince tamam bu kadar yeter daha fazla yeme diyemiyorum bana iştah kesici bir şeyler söyleyin

triptofan beni doktora götür

canım benim hem meslektaşım hem de ankarada olunca seni daha yakından takip etme içgüüdüsü oluyor içimde. kendimden çok seni merak ediyom cumaları. (çünkü zaten ben hergün tartılıyom)
gerçekten gidelim dersen bi geldiğind gideriz beraber bak kavaklıderede yada kocatepenin oralarad diyetisyenler varmış. benim gittiğim özel değil ankara hastanesini biliyosun tahlildi vs. çook uzun zaman alıyor ben 15 tatilde anca hallettim ama özelde hemen sonuç alabilirsin.tabi biraz seans başına 40 lira filan verilebilir. bu benim doktor caner küçükerin özeli de var etiestetik.com

aynen canım bende dünden beri çok mutluyum bende ilk diyetisyene gittiğimde 77 idim bu zamana kadar 4 kilo gitti çok şükür inanıyorum ki bu kilolar bir daha gelmeyecek çünkü sağlıklı beslenmeyi öğrendik

komşum çaya çağırdı sözzzz yaramazlık yapmıycamm öpüyorum sizi görüşürüzz...

afiyet olsun canım...
mutluyum ya çenem açıldı. umuts76 bu akkşamda gelmezse disaklifiye oalacak bugün

açılsın hakkındır siteye renk geldi ses geldi

beni düşündüğün için çok teşekkür ederim canım işte bu diyetisyen olayı ancak yaz tatilinde olur benim için başka zaman yok

geçmiş olsun canım nesi var

canım bende biliyorum sağlıklı değil ama şunu da biliyorum yeyince tamam bu kadar yeter daha fazla yeme diyemiyorum bana iştah kesici bir şeyler söyleyin

pipisi acıyor çişini yaparken kıyametler kopuyor acıdan uyudu kuzum,canım iştah kesici bir ilacın olduğuna inanmayanlardanım herşey beyinde bitiyor bence sen çok acele ediyorsun bırak keyfini çıkara çıkara zayıfla

gülçin canım adım. gül toplayan demek. zor bir isim akılda kalıcı değil. biz anlamıyoruz henüz çocuk olmayınca ama bakalım bende yeni yeni heveslenmye başladım bebek filan görünce.

gülçin canım adım. gül toplayan demek. zor bir isim akılda kalıcı değil. biz anlamıyoruz henüz çocuk olmayınca ama bakalım bende yeni yeni heveslenmye başladım bebek filan görünce.

ay kusura bakma canım gülçin o kadar beynim dolu ki unuttum biran isminin manasıda çok güzelmiş gülçincim bence istediğin kiloya gelde öyle bebek düşün derim allah gönlüne göre versin inşallah

canım geçmiş olsun sünnet olması mı gerekiyor acaba :44:

bende çocuk istiyorum ya bankaya mı başvursam acaba

ay kusura bakma canım gülçin o kadar beynim dolu ki unuttum biran isminin manasıda çok güzelmiş gülçincim bence istediğin kiloya gelde öyle bebek düşün derim allah gönlüne göre versin inşallah

bende 55 olum 2012 nisanda bebiş istiyorum.düşünsene 55 olsam hamile halimle bile bu kadar kilolu olamam ne kadar yük taşıyor bedenim yazık. inşallah olur ya acaba oalcak mı. ya kısırsam diye bzen aklıma geliyo üzülüyom kendi kendie evham yapıyom.

olur olur hayalindeki biri hiç ummadığında bir anda çıkıverir karşına bi bakmışsın hamilesin sonra bi bakmışsın annesin allah herşeyin hayırlısını versin herşey gönlünce olsun canım

neden olmasın master chefte bir kız tam 80 kilo vermiş ama yinede 90 kilo civarındaydı azime bak bizde veririz 2012 ye 1 sene var daha,niye öyle şeyler düşünüyorsun evham yapma hamile kalırsın daha sonrada olmasın diye çare ararsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…