Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalar regli olduğum için kilo bildirimi yapamıorum cnm

canım sen yeni üye değilsin ki bu konuyu keyfi yaptığını düşünüyorum kusura bakma. biz ne zaman regl olunca kilo bildirimi yapmadık. kilo bildirimi yapmadığın için 1. uyarıyı aldın.

günaydın kilom aynı 92,5
birşey sormak istiyorum regl olunca izinlimi oluyoruz bende hastalanıcam da

hayır canım reglde olsak bildirim yapıyoruz.

tamam canım bu hafta triptofan devamsızlık çizelgesini hazırlıyor. senin bu durumunu dikkate alsın canım

kızlar bu hafta ben olmasaymışım süperdiniz valla

14. TAKIM 198. ETAP

aynalar ( 99,0 / 100,2 / -1,2 / -1,21% )
pinkcat87 ( 66,0 / 65,8 / 0,2 / 0,30% )
elifezgi ( 61,2 / 61,2 / 0,0 / 0,00% )
bitanesii ( 73,1 / 72,3 / 0,8 / 1,09% )
triptofan ( 80,9 / 80,3 / 0,6 / 0,74% )
julia_ ( 58,0 / 58,0 / 0,0 / 0,00% )
anşaaa ( 87,6 / 85,8 / 1,8 / 2,10% )
nev81 ( 97,6 / 96,5 / 1,1 / 1,13% )
roseberry ( 74,0 / 73,0 / 1,0 /1,35 % )
irras ( 92,5 / 92,5 / 0,0 / 0,00% )
fdm ( 70,6 / 71,0 / -0,4 / 0,57% )
umuts76 ( 85,0 / 84,0 / 1,0 / 1,18%) Yeni Üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 945,5 / 940,6 / 4,9 / 0,52% )

en geldm kızlar napıosunuzzz klavyem düzeldi sayılır sadece tek harf asmıo onu da anlamıssınızdır heralde hehe.eni öle idare ediverin artk k-flakesimi yedim ekliorum

bende yeni geldim diyetisyenden. ayda 2 kilo hedefimi başardım. onun tartısı faklı gösteriyo biraz kafam karıştı. devamsızlık listesi bugün hariç hazır. birazdan geliyor. azzz sonraaaa

cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma
İrras * ------ * * * * *
Anşaa * * * * * ----- *
Triptofan * * * * * * *
Roseberry * * * * * * *
Nev81 * * * * * * *
Pinkcat87 * * * * * * *
Bitanesii * * * * * * *
Aynalar * * * * * ----- *
Fdm * * * -------- * * *
Julia * * * * * * *
Umuts76 *(yeni katıldı) * -------- ----------- * ---------
elifezgi --------- --------- * * * --------- *

elifezgi maruzatını bildirdi. umut da akşam geliyor genelde bu akşam gelmezse 3. günü oluyor...yanlışım varsa affola.

Son düzenleme:
eski rakibem anşaaa yı tebrike diyorum benim 1 ayda verdiğimi 1 haftada attı maaşallah. ee var mı bana bu hafta sporda rakip.. ben diyorum ki haftada 400 dk cığımı spora ayırırım . ben varım diyen beri gelsin.

kızlar dün diyetisyenime gittim sonuç süper 14 günde 1.9 kg gitmiş 1.6 yağ dan gitmiş çok güzel dedi böyle devam dedi hemde spor yapmadan birde spor yapsam şu ağrılarım geçse inşallah o da olacak ama şu belim bir iyileşse,yarın tatile gidiyorum inşallah bu azmim devam eder.......

tişikkür ediyorum gülçinimm...ama bu hafta gerçekten popom uyuştu bisiklet cevirmektenbundan sonra bende sizin gibi beslenicem kalori sayıcam çok aç kaldım bu hafta...ama 85 i gördüm çok şükürrr yarabbimm

canım sen yeni üye değilsin ki bu konuyu keyfi yaptığını düşünüyorum kusura bakma. biz ne zaman regl olunca kilo bildirimi yapmadık. kilo bildirimi yapmadığın için 1. uyarıyı aldın.

[/B]

eğer keyfi yapacak olsam zaten saatinde gelip ben regliyim die bildirim yapmam tmm önemli deeilll bu keyfi lafı gerçekten çok canımı sıktı hangi hafta 1 dk ka geç bildirim yaptım yada salladım sizi genel zayıflama topiğinde bu şekilde die bildirim yapmdım sadece regliyim yazdım nese boşver aynalar ben takımdan ayrılmak istiorumm ins istediğiniz kiloya ulaşırsınız kızlar hoşçakalın

aslı seni napmalı acabasana bi ceza bulmalı...ya nettin bacım 100lere girdin yaa..seni elma diyeti paklıycak...

sağol şekerim. özledim seni nerelerdesin. gezin nasıl geçti?

ama neden 100 e çıktın geri.? haftaya inecek değil mi?regl dönemindi ondan sanırım.

bunalıma girdim yine yok regl değilim yemeğe düştüm :26:
gezi güzeldi bir kaç sorun dışında

tebrik edrm cnm

regl yüzünden bildirim yapılmaması diye bişey olmadığınıda bildiğini düşünüyorum canım hakkında hayırlısı olsun

aslı seni napmalı acabasana bi ceza bulmalı...ya nettin bacım 100lere girdin yaa..seni elma diyeti paklıycak...

evet ceza verin bana aç bırakın beni
evet yarın yine elma diyetine başlıyacam benim yememem lazım çünkü ben az ye herşeyi ye olayını başaramıyorum

Selam hanımlar.Bugünkü menüm şöyle:
2011-03-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1]Uno Denge Light Ekmek 2 1 dilim/22gr 78
[2] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
[3] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79
[4] Tavuk Göğüs 10 GRAM 10.4
ARA ÖĞÜN-1:
[5]Grissini (kepekli) 1 ÇUBUK(6.2GR) 25.68
[6]Starbucks Cappucino 1 fincan 140
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] Tavuk Göğüs 110 GRAM 114.4
[8] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 50 gr 30.5
ARA ÖĞÜN-2:
[9]Sucuk 10 GRAM 45
[10]Çay (şekersiz) 0.4 LİTRE 5 KÜP ŞEKERLE=100
[11] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[12] Uno Denge Light Ekmek 4 1 dilim/22gr 156
AKŞAM YEMEĞİ:
[13]Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 151
ARA ÖĞÜN-3Gece geç yatacağım için bu öğün)
[14]Galeta (kepekli) 1 adet 20
[15]Armut 1 ADET 70
[16]Ayva 50 gr 31.5
[17]Yesil cay 2 adet 0
TOPLAM : 1158.2 kal.

ASlıcım bence sen elma diyeti son kez bir daha yap ondan sonra diyetisyene git. neden mi. yemeyip yeemyip durunca canın istiyor.normalden daha fazla yemek istiyorsun.sana 1800 kalorilik diyet yazsa bile kilo verebilirsin bu da 10 dilim ekmek ve diğer besinlerden 2 şer porsiyon hakkı olabilir.yani asla aç kalmadan hemde sağlıklı yavaş ama sağlıklı. böyle bir hafta 4 verip 2 hafta 2 kilosunu alamktansa 3 haftada 2 kilo verirsin sağlam verirsin.ne ya mehteran gibi 2 ileri 1 gerişu topikten mezun olmak istiyorsan ömür boyu uygulayabileceğin sağlıklı beslenmeyi öğrenmek lazım. yoksa yaza kadar 70 e iner eylülde 90 la geri gelirsin. etrafımda da gördüüm bu genelde.ama bi akrabamız diyetisyenle zayıfladı çocukları oldu hala zayıf. llütfeeen hayatını mahvetmeee. daha yaşayacağın çook güzel mutluluklar var bu diyetler moralini bozuyor seni mutsuz ediyor.çünkü bırakınca kaybettiğin suyu alıyosun sende kilo aldım nasıl olsa diyosun umutsuzluğa düşüyosun.lütfen bak burda ibni sina hastanesinde diyetisyenler var ankarada özel yerler de çok bir geldiğinde uğra olma mı?mesela bi tanesini okudum listesinde çikolata da varmış halleyde ama çatır çatır zayıflıyomuşlar.sana son kez bu tavsiyede bulunuyorum başkada bişe demiycem bundan sonra

Tebrik ederim Esra'cım...

julia ne kadar zamandır takımda bilmiyorum ama unuttu mu acaba regl olayını malum sevgilisi geldi aklı karıştı galiba. neyse bir anlık bir söz nasıl kalp kırabiliyo ya. ama burda yazı şeklinde olunca ifadeler yetersiz kalıyo okuyunca daha sert gibi anlaşılıyor.juli mezun olmak istiyodu takımdan bakalım biz neler yaşaycaz takımdan mezun olabilecek miyiz? ben 55 i hedef gösterdim ama en son orta okulda 55 tim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…