Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

regl yüzünden bildirim yapılmaması diye bişey olmadığınıda bildiğini düşünüyorum canım hakkında hayırlısı olsun

yemn ederim cnm eğer bilioduysam ama ciddi anlamda takımdan ayırlmak istiorum aynalar olur mu

canım geçmiş olsun sünnet olması mı gerekiyor acaba :44:

bende çocuk istiyorum ya bankaya mı başvursam acaba

sen bankaya değil bankacıya başvur şekerim. sabah okula giderken aklıa geldide gülümsedim. dolmuşta nerden geldiyse ..dediydin ya beni alsın kocam zayıflatsın ooh ne güzel işte diye.valla ya sen mutluluktan ve kocanla aganigiden zayıflardın. bende tam tersi mutlu olduğum zaman yerim. streste zayıflarım. kocam şehir dışında işe başladı başlayalı zayıfladım. eee kavuşunca ne olacak ya geri alırsam? deyimde gelmesin

kız düşünme böyle şeyleri

çocuk cennetliksin baba demiş babası umamıyorum oğul demiş benimkide o hesap canım

yemn ederim cnm eğer bilioduysam ama ciddi anlamda takımdan ayırlmak istiorum aynalar olur mu

tamam canım

öyle ama ben zayıflayınca kimseyi beğenmek ki akıllı olsa şu erkekler şimdi alır beni

arada sizi ziyarete gelirim kızlar iyi ki varsınızzz sizinle bi kaç kilo verdimmm sağolun inşallah hepiniz istediğiniz kiloya düşersiniz

olmaaazzz mezun olmadan gitmek yok ya ne oldu ki. aynalar kötü bişe demek istememiştir. sende pek takıma takılmadığın için unuttun sanırım regl olayını çünkü bu hafta bende birkaç arkadaş ta regl dönemimizde olduğumuzu yazmıştık. hem senin sevgilinle neler oldu anlat bakim. merak ettim gidiyosan da ondan sonra git

gidicem cnm kasti kelimesiii beni gerçekten çok üzdü hiç bihafta kilo bildirimimi aksatmadım ben kasti kelimesi hiç gelmedi bana nese anlatayım da öle gideyim triptofancım askerim geldi bugün baya hasret giderdik sabahtan saat 7 ye kadar beraberdik mutluyum 14 gün burda ondan sora 44 gün sora teskere alcak sorada nişan telaşı başlayacak napim cnmmm yoğun geçio anlayacağın günlerim

julia ekiBiz BurdA Biz herkes BirBirinin iyiliğini düşünüyor.aynalar da kötü Bir amaçla söylememiş Belli öyle herşeye alıncak olsak takımda kimse kalmaz.hergün kim Bize selam vercek hemm Basit seBepler yüzünden kırılıp gücenmeyin BirBirinize.BirBirimize küssek Bile takıma küsmemeliyiz.kaç kişiyiz Burda kimsenin kimseye minneti yok tanımıyoruz BirBirimizi ama inanın normal hayattaki çoğu kişiden daha yakınsınız Bana sıkılmadan paylaşaBilioruz herşeyimizi.gitme kararını tekrar gözden gecir Bence..

Son düzenleme:

aynalar bana uyarı verdi die kırılmadım ama en azından özelden bu durumu bilip bilmediğimi neden yaptığımı bi sorsaydı cnm direk kasten demesi bnm için çirkin bi konuşma biinsan bişiy sölerken acaba karşımdaki kırılır mı die düşünmeli bence pincatcım

aynalar bana uyarı verdi die kırılmadım ama en azından özelden bu durumu bilip bilmediğimi neden yaptığımı bi sorsaydı cnm direk kasten demesi bnm için çirkin bi konuşma biinsan bişiy sölerken acaba karşımdaki kırılır mı die düşünmeli bence pincatcım

cnm Bence o da kötü Bir niyetle söylememiştir.az cok BirBirimize nazımız geciyo sonucta kırılaBileceğini düşünmemiştir Bence.yoksa öyle Birisi deil ki kaptancım da.yanlış anlaşılma var aranızda Bence.aslında yanlış anlaşılma deil de internetin cilveleri diyelim.

herkese ii akşamlar kızlar

5. olmuşuz galiba üzüldüm

bugünüm
sabah klasik diyet kahvaltı+1 yağsıoz pişmiş yumurta

ara
1 elma

öğleyin
yarım bazlama+1 kk peynir+1 domates+5 zeytin

ara
1 kepek ekmek+bol yeşillik

akşam
1 parça haşlanmış balık+1 kase mercimek çorbası+1 dilim tt ekmek

nabersiniz kızlarr?
eda sen ne yaptın bu hafta 3oo gram mı verdin
kilo az olunca vermede yavaşlıyor mu yaa

Son düzenleme:
varım canım ama ben yarın tatile gidiyorum ordaki birbirinden enfes yameklere bakiyim ne kadar dayanacağım cuma günü belli olur hadi hayırlısı canım......

nereye gidiyosun tatile. kapalı havuz filan varsa yüzmek en hızlı yağ yakan sporardanmış bnece bunu avantaja çevirebilirsin.

yani bize ne tavsiye ediyorsun durmaması için ne yapalım.sen spor yapıyo musun?

coğunlukla haftanın 5 günü Birer saat yürüyorum.size tavsiyem yediklerinizi Bir anda kesmeyin Ben doğru düzgün Birşey yemediğim halde veremiyorum.saah genelde hiç yemiorm akşam da ne varsa 1 taaga koyup yiorm önceden olsa 2 taBaktan asağı kalkmazdm.ama yaza daha hızlı veririm gii geliyor.görcez hepBeraBer:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…