- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.661
regl yüzünden bildirim yapılmaması diye bişey olmadığınıda bildiğini düşünüyorum canım hakkında hayırlısı olsun
canım geçmiş olsun sünnet olması mı gerekiyor acaba :44:
bende çocuk istiyorum ya bankaya mı başvursam acaba
bende 55 olum 2012 nisanda bebiş istiyorum.düşünsene 55 olsam hamile halimle bile bu kadar kilolu olamam ne kadar yük taşıyor bedenim yazık. inşallah olur ya acaba oalcak mı. ya kısırsam diye bzen aklıma geliyo üzülüyom kendi kendie evham yapıyom.
olur olur hayalindeki biri hiç ummadığında bir anda çıkıverir karşına bi bakmışsın hamilesin sonra bi bakmışsın annesin allah herşeyin hayırlısını versin herşey gönlünce olsun canım
yemn ederim cnm eğer bilioduysam ama ciddi anlamda takımdan ayırlmak istiorum aynalar olur mu
sen bankaya değil bankacıya başvur şekerim. sabah okula giderken aklıa geldide gülümsedim. dolmuşta nerden geldiyse ..dediydin ya beni alsın kocam zayıflatsın ooh ne güzel işte diye.valla ya sen mutluluktan ve kocanla aganigiden zayıflardın. bende tam tersi mutlu olduğum zaman yerim. streste zayıflarım. kocam şehir dışında işe başladı başlayalı zayıfladım. eee kavuşunca ne olacak ya geri alırsam? deyimde gelmesin
yemn ederim cnm eğer bilioduysam ama ciddi anlamda takımdan ayırlmak istiorum aynalar olur mu
arada sizi ziyarete gelirim kızlar iyi ki varsınızzz sizinle bi kaç kilo verdimmm sağolun inşallah hepiniz istediğiniz kiloya düşersiniz
olmaaazzz mezun olmadan gitmek yok ya ne oldu ki. aynalar kötü bişe demek istememiştir. sende pek takıma takılmadığın için unuttun sanırım regl olayını çünkü bu hafta bende birkaç arkadaş ta regl dönemimizde olduğumuzu yazmıştık. hem senin sevgilinle neler oldu anlat bakim. merak ettim gidiyosan da ondan sonra git
julia ekiBiz BurdA Biz konuda herkes BirBirinin iyiliğini düşünüyor.aynalar da kötü Bir amaçla söylememiş Belli öyle herşeye alıncak olsak takımda kimse kalmaz.hergün kim Bize selam vercek hemmBasit seBepler yüzünden kırılıp gücenmeyin BirBirinize.BirBirimize küssek Bile takıma küsmemeliyiz.kaç kişiyiz Burda kimsenin kimseye minneti yok tanımıyoruz BirBirimizi ama inanın normal hayattaki çoğu kişiden daha yakınsınız Bana sıkılmadan paylaşaBilioruz herşeyimizi.gitme kararını tekrar gözden gecir Bence..
julia ekiBiz BurdA Biz konuda herkes BirBirinin iyiliğini düşünüyor.aynalar da kötü Bir amaçla söylememiş Belli öyle herşeye alıncak olsak takımda kimse kalmaz.hergün kim Bize selam vercek hemmBasit seBepler yüzünden kırılıp gücenmeyin BirBirinize.BirBirimize küssek Bile takıma küsmemeliyiz.kaç kişiyiz Burda kimsenin kimseye minneti yok tanımıyoruz BirBirimizi ama inanın normal hayattaki çoğu kişiden daha yakınsınız Bana sıkılmadan paylaşaBilioruz herşeyimizi.gitme kararını tekrar gözden gecir Bence..
aynalar bana uyarı verdi die kırılmadım ama en azından özelden bu durumu bilip bilmediğimi neden yaptığımı bi sorsaydı cnm direk kasten demesi bnm için çirkin bi konuşma biinsan bişiy sölerken acaba karşımdaki kırılır mı die düşünmeli bence pincatcım
eee bana rakip yokmu sporda. ve kilo vermede. esra iddaya var mısın ben senden çok kilo verecem bu cumaya.
varım canım ama ben yarın tatile gidiyorum ordaki birbirinden enfes yameklere bakiyim ne kadar dayanacağım cuma günü belli olur hadi hayırlısı canım......
nabersiniz kızlarr?
eda sen ne yaptın bu hafta 3oo gram mı verdin
kilo az olunca vermede yavaşlıyor mu yaa
sorma ya sinir olma durumlarındayım.cok verdiğim için öyle oldu artık ne kdr kıssam da veremiorm sanırım
yani bize ne tavsiye ediyorsun durmaması için ne yapalım.sen spor yapıyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?