• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geldimmmm... sadece 2 bardak şekersiz çay içtim reddettiklerimi yazıyım hemen
peynirli börek mozaik pasta un kurabiyesi rus salatasııııı......hepsine tamam da rus salatasını nasıl yemedim ben bile şaşırıyorummmm...:52:

peynirli börek mozaik pasta un kurabiyesi rus salatasııııı......hepsine tamam da rus salatasını nasıl yemedim ben bile şaşırıyorummmm...:52:
tebrik ederim canım.harika bir menü ama yememekle çok iyi yapmışsın.kalorilerini bi düşünsene.

günaydınlar
bu sabah evdeyim ya erkenden girdim siteye.
5.olmuşuz.kilo verenkerimizi tebrik ederim.ama hızlanmalıyız sanırım biraz.
ben birazdan babamlara gidicem.yarın anneminin kırkı mevlüdünü okutucaz inşallah.hazırlıklar var.annemi kaybedeli 40 gün olduğuna inanamısam da zaman geçiyor işte.
ben haftasonlar kendime hakim olamayıp aşırı yiyorum.
işte burdan size söz kontrollü yemeye gayret göstericem.yarım akşam tekrar uğrar yazarım size yaptıklarımı.
bugün kızkardeşimle epey bi temizlik işimiz var.bana kolay gelsin sizlere de.

günaydınlar
ben birazdan babamlara gidicem.yarın anneminin kırkı mevlüdünü okutucaz inşallah.hazırlıklar var.annemi kaybedeli 40 gün olduğuna inanamısam da zaman geçiyor işte.
işte burdan size söz kontrollü yemeye gayret göstericem.yarım akşam tekrar uğrar yazarım size yaptıklarımı.

başın saolsun canım :44:

günaydınlar

tekrar başın saolsun canım...allah yardımcınız olsun...bende aynı hafta sonu şurumu yitiriyorum işte olunca kontrollüyüm ama evde durmak banada yaramıyo ne yazıkki

selammmmmmmm herkese mutlu mesut haftasonları diliyorum....
benim yine bu sabah cnm bişey istemedi yarım muz yedim sadece bide dört bardak su içtim...:26:

günaydıınn bacularr...çavdar ekmekli tostumu yedim sabah. bir porsiyon da puding yedim %0 yağlı sütle yapmıştım.

merkeze gidiyorum kızlar bana şans dileyin elbise alıcam düğünlere...akşama görüşürüz inşallah soyunma kabinlerde ölmezsem tabiiiii:27:

geçmiş olsun ne oldu? bende pilates yapıcam şimdi. tam spor yapacaktım görümcem aradı onunla konuştuk 1 saat. Allah herkee benimki gibi iyi bi görümce versin. amin.

canım hep ağrıyor yanlış oturma pozisyonundan dolayı galiba
kocayı bulalımda görümceye bakarız sonra :52:

geçmiş olsun canımm:(:(

tşk edrm cnm :9:

tebrik edrm canım :nazar:

günaydınlar

tekrar başın sağolsun canım evet zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor insan. bende annemi kaybedeli 8 yıl bitti insan inanamıyor

selammmmmmmm herkese mutlu mesut haftasonları diliyorum....
benim yine bu sabah cnm bişey istemedi yarım muz yedim sadece bide dört bardak su içtim...:26:

ya maşallah size kızlar ya :nazar: bi benim canım mı tıkınmak istiyor :26:

günaydıınn bacularr...çavdar ekmekli tostumu yedim sabah. bir porsiyon da puding yedim %0 yağlı sütle yapmıştım.

%0 yağlı puding nasıl oluyor :27:

merkeze gidiyorum kızlar bana şans dileyin elbise alıcam düğünlere...akşama görüşürüz inşallah soyunma kabinlerde ölmezsem tabiiiii:27:

ayy ne güzel bana kıyafet almak işkence

selam kızlar biz oğlumla tatile geldik o kadar güzel tatlılar var ki allaım sabır versin irademi bozmasın o bölümlerden geçmiycem nefsim büyük imtihana girecek

İyi akşamlar hanımlar.Bugünkü menüm:
2011-03-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1]Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Diet Etimek 2.5 DİLİM 75
[4] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
ARA ÖĞÜN-1:
[5]Türk Kahvesi (orta-sütlü) 2 FİNCAN 50
[6] Grissini (kepekli) 1.5 ÇUBUK(6.2GR) 38.52
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] Tavuk Ciğer 30 GRAM 44.1
[8] Etli Yaprak Dolma 15 ADET 300
[9] uno sofra tam buğday 1.5 dilim 84
[10] yesil cay 1 adet 0
ARA ÖĞÜN-2:
[11] çay (toplam 5 şekerli) (250ml) 5 bardak 100
[12] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[13] Armut 1 ADET 70
[14] Ayva 75 gr 47.25
AKŞAM YEMEĞİ:
[15] Nesfit Tahıllı 30 gr +125 ml yağsız süt 1.3 porsiyon 196.3
ARA ÖĞÜN-3:(Hafta sonlarına mahsus)
[16] Diet Etimek 2 DİLİM 60
[17] Armut 1 ADET 70
TOPLAM:1337 kal

aslı o profil resmimde 83 kiloyum sence gösteriyo muyum yoksa daha fazla mı gösteriyom.

yok canım göstermiyorsun boy kaç

selam kızlar biz oğlumla tatile geldik o kadar güzel tatlılar var ki allaım sabır versin irademi bozmasın o bölümlerden geçmiycem nefsim büyük imtihana girecek

hımm zor bir durum allah sabır versin

aynalar ben cuma yarışmaları topiğine bildiride bulanacağım baska bir takıma geçmek için tmm mı cnm

Back