- Konu Sahibi Pinarbartu
- #22.621
biz şimdiye kadar regl döneminde hep kilo bildrimi yaptık, yapılması da gerekir diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynalar regli olduğum için kilo bildirimi yapamıorum cnm
günaydın kilom aynı 92,5
birşey sormak istiyorum regl olunca izinlimi oluyoruz bende hastalanıcam da
aynalar kilom gramı gramına aynı:S
bi de ben dün 3. devamsızlığımı yaptım, valla görevlendirmeye gitmeden önce geldim bi selam verecektim ama o sıkışıklıkta bi de torpilli müşteri geldi9 gibi de buradan ayrıldık zaten...atmayın beniiiii
triptofan ellerine sağlık canım
eski rakibem anşaaa yı tebrike diyorum benim 1 ayda verdiğimi 1 haftada attı maaşallah. ee var mı bana bu hafta sporda rakip.. ben diyorum ki haftada 400 dk cığımı spora ayırırım . ben varım diyen beri gelsin.
eski rakibem anşaaa yı tebrike diyorum benim 1 ayda verdiğimi 1 haftada attı maaşallah. ee var mı bana bu hafta sporda rakip.. ben diyorum ki haftada 400 dk cığımı spora ayırırım . ben varım diyen beri gelsin.
canım sen yeni üye değilsin ki bu konuyu keyfi yaptığını düşünüyorum kusura bakma. biz ne zaman regl olunca kilo bildirimi yapmadık. kilo bildirimi yapmadığın için 1. uyarıyı aldın.
[/B]
sağol şekerim. özledim seni nerelerdesin. gezin nasıl geçti?
ama neden 100 e çıktın geri.? haftaya inecek değil mi?regl dönemindi ondan sanırım.
kızlar dün diyetisyenime gittim sonuç süper 14 günde 1.9 kg gitmiş 1.6 yağ dan gitmiş çok güzel dedi böyle devam dedi hemde spor yapmadan birde spor yapsam şu ağrılarım geçse inşallah o da olacak ama şu belim bir iyileşse,yarın tatile gidiyorum inşallah bu azmim devam eder.......
eğer keyfi yapacak olsam zaten saatinde gelip ben regliyim die bildirim yapmam tmm önemli deeilll bu keyfi lafı gerçekten çok canımı sıktı hangi hafta 1 dk ka geç bildirim yaptım yada salladım sizi genel zayıflama topiğinde bu şekilde die bildirim yapmdım sadece regliyim yazdım nese boşver aynalar ben takımdan ayrılmak istiorumm ins istediğiniz kiloya ulaşırsınız kızlar hoşçakalın
aslı seni napmalı acabasana bi ceza bulmalı...ya nettin bacım 100lere girdin yaa..seni elma diyeti paklıycak...
Tebrik ederim Esra'cım...kızlar dün diyetisyenime gittim sonuç süper 14 günde 1.9 kg gitmiş 1.6 yağ dan gitmiş çok güzel dedi böyle devam dedi hemde spor yapmadan birde spor yapsam şu ağrılarım geçse inşallah o da olacak ama şu belim bir iyileşse,yarın tatile gidiyorum inşallah bu azmim devam eder.......