Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bol yemekli az kalorili dengeli olmuş ne güzel

bende bildirim yapimm öyleyse. 600 gram gitti bu hafta benden regl olmama rağmen .
80.3 diyorum ve hedefime ulaştım diyebilirim çünkü 300 gramda 20 sine kadar gider..sonraa geri dönsün 70 ler.

tebrikler triptofan..

benim bugünüm

sabah
1 bardak taze sık. portakal suyu+1 haş. yumurta+diyet kahvaltı

ara
1 elma

öğleyin
8 zeytin+3 dilim beyaz ekmek+yeşillik+biraz lor

akşam
haşlanmış balık 1 porsiyon+1 bardak taze sık. portakal suyu+yarım kase mercimek çorbası+1 dilim tt ekmek

ara
yarım çb leblebi

ama galiba ben bu hafta kilo aldım
bu hafta kendime hiç ama hiç dikkat edemedim

slm kızlar bugün keyfim yok bnm yhaaa pek biişiy yiyemedim :93: bi tek akşam yemeğinde yarım levrek balığı yedim o kadar

hayırdır canımmm asker paşa canını mı sıktı yoksa
merabalarrr sayfalar akıp gitmiş oku oku biteremedimm..bugünümü belirtimm sultanlarr
sabah:lahana çorbası süt tost
öğle:bezelye 1 tabak 1 muz yoğurt
akşam:lahana çorbası 3 kaşık pilav ayran bol yeşil salata
yeni gelebildim eve o yüzden geç yazdım yetişemedim yani muhabbete...yarın cuma sabahı bekliyorum sabırsızlıkla bakalım bu haftanın sonucu ne olacakk sabaha görüşürüzz iyi geceler çıtır adaylarııı

asker paşa yolda kız izine gelio

asker paşa yolda kız izine gelio

ay ayy annesine gitmesin senin yanına gelsin.. sen ailenle mi kalıyosun. ailenin haberi var mı? güzel yemekler yap bi çağır seni de görsün. sarılsın bir ne kadaar zayıflamışsın julicim desin.ne güzel heyecanlar bunlar ya. :97:

bu digitürkten nefret ediyorum. donup donup duruyo. fatmagülü izliyodum. en son reklamda kldım seni seviyorum dedikten sonra ne oldu?

geç gelcek cnm annesinn yanına gider önce bavulları fln var çok ailemle kalıorum evet bilio annemlerde artık sabah inşallah zaten annesi orduda cnm biz baska şehirlerdeizz malesef

julıaya ya daldım sabahın köründe bilgisayar açtım kilo bildirimi yapıyorum 85,8 allah allah kim tutar beniiiiiseviyorum sizi kızlar günaydın bu arada herkese....

julıaya ya daldım sabahın köründe bilgisayar açtım kilo bildirimi yapıyorum 85,8 allah allah kim tutar beniiiiiseviyorum sizi kızlar günaydın bu arada herkese....
Tebrik ederim canım.Ben de bu hafta 1100 gram vermişim,yeni kilom 96.5

slm kızlar dün nöbetçiydim. önceki günde çocukları sivasa götürüp getirdim halde gece 1 e doğru yatmıştım. dün geldim okuldan yattım yatış o yatış

evet kızlar beni bu hafta dövün oldu mu

14. TAKIM 198. ETAP

aynalar ( 99,0 / 100,2 / -1,2 / -1,21% )
pinkcat87 ( 66,0 / / / % )
elifezgi ( 61,2 / / / % )
bitanesii ( 73,1 / / / % )
triptofan ( 80,9 / 80,3 / 0,6 / 0,74% )
julia_ ( 58,0 / / /% )
anşaaa ( 87,6 / 85,8 / 1,8 / 2,10% )
nev81 ( 97,6 / 96,5 / 1,1 / 1,13% )
roseberry ( 74,0 / / / % )
irras ( 92,5 / / / % )
fdm ( 70,6 / / / % )
umuts76 ( 85,0 / 84,0 / 1,0 / 1,18%) Yeni Üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 945,5 / / / % )

aynalar gibi beni d buhafta dövün ne olur... giden yok gelen 400 gr... geçen hafta 70.6 idim bu hafta 71 olmuşum.. hatalarımı biliyorum.. geçen hafta sporumu aksattım bir anda çok beyaz ekmek yedim.. düzensiz beslendim. ama pes etmek yok.. 6 kilo gitti ise bi 6 kilo daha vermek çok kolay olacaktır.. gerçi ben haşimatoluyum biraz zor olacak ama gidecek inş..

kilo verenleri tebrik ederim.. alanlar olarak bizde kendimize gelelim inş..

aynalar regli olduğum için kilo bildirimi yapamıorum cnm

günaydın kilom aynı 92,5
birşey sormak istiyorum regl olunca izinlimi oluyoruz bende hastalanıcam da

aynalar kilom gramı gramına aynı:S

bi de ben dün 3. devamsızlığımı yaptım, valla görevlendirmeye gitmeden önce geldim bi selam verecektim ama o sıkışıklıkta bi de torpilli müşteri geldi9 gibi de buradan ayrıldık zaten...atmayın beniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…