Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar klavyem ozuldu.harfler karıtsıtyo cıtkmıtyor ya da neden olailir ki sizce klavye ögyle olunca yazasıtm ögelmiyor su hale akıtn yaaa

kızlar klavyem ozuldu.harfler karıtsıtyo cıtkmıtyor ya da neden olailir ki sizce klavye ögyle olunca yazasıtm ögelmiyor su hale akıtn yaaa

Q klavyen F klavyeye dönmüş olabilüüüü. nasıl yapıldığına gelince xp olsa kolay da ben visatya geçtim bunda nerden düzeltecemi bulamadım o yüzden yardımcı olamadım.

çok sağol tatlım. baktım ve karar verdim. şirinler partisi yapcaz ve turkuaz rengi etek vs. birde gargamel yapcaz.üff ne stres yaa.
Sevindim canım,kıyafetlerden sonra gerisi kolay geliyor zaten.Kolay gelsin...
bende yarın gidecem. adet dönemim de yarın bitiyor inşallah daha doğru sonuç alabilirim. ama kaçamak yaptığım halde kilo verdiğimi görmek çok mutlu ediyor ya.

Esen kaçıncı sınıf okutuyosun.? ne kadar soru sordum. ben kimim nerdeyim.
Canım ben 4. sınıfları okutuyorum.Canım ben de salı börekle kaçamak yapmıştım hatırlarsınız.O pişmanlıkla salıdan beri ne yersem haşlayı yiyorum ve sporumu da arttırdım.Haşlama sebzeyi tavsiye ederim canım bak bi dene.Ispanak mesela kıymalı iken 200 kalori yaklaşık,haşlayınca ise 32 kaloriye düşüyor.Kaçamak yaptığın günden sonra 2 gün sebzeleri haşla ye.Ben kaçamağımı fazlasıyla telafi ettim bu şekilde,yarından umutluyum bu detoks sayesinde...

Son düzenleme:
merhaba kızlar uf nasılsınız ben çok yorgunum ya bugun çok yoruldum ayaklarım çok fena

Bugünkü menüm hanımlar:
2011-03-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Uno Denge Light Ekmek 2 1 dilim/22gr 78
[2] Haşlanmş Karnıbahar 50 gr 13.5
[3] Simit 0.25 ADET 68.75
[4] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Armut 1 ADET 70
[6] Grissini (kepekli) 1 ÇUBUK(6.2GR) 25.68
[7]Fındık 10 GRAM 65
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Haşlanmış Karnıbahar 100 gr 27
[9]Uno Denge Light Ekmek 2 1 dilim/22gr 78
[10]Simit 0.5 ADET 137.5
ARA ÖĞÜN-2:
[11]Dana Kıyma (yağlı) 30 GRAM 51
[12]Ayva 50 gr 31.5
[13]Uno Denge Light Ekmek 2 1 dilim/22gr 78
AKŞAM YEMEĞİ:
[14]Tavuk Göğüs 150 GRAM 156
[15] Uno Denge Light Ekmek 1 1 dilim/22gr 39
TOPLAM:1078 KALORİ

Son düzenleme:
sebzelerin müthiş güzelliği diyosun yan. benim listem kısa ama daha çok kalorili oluyor. çünkü sen ufak şeylerle devamlı alım yapıyosun ve aç kalmıyosun. bende örnek alim diyom ama hafta içi olmuyor böyle okula yemek götürmeyi sevnmiyorum.

Canım götürsen inanki hem aç kalmaz,hem de daha hızlı kilo verirsin.Ben kahvaltımı evden çıkmadan yapıyorum.Saklama kabında yemeğim,kepek ekmeğim,galetam ve meyvem yanımda oluyor.Bu şekilde hiç aç kalmadığım gibi metabolizmamı da sürekli canlı tutuyorum,bence dene,çok memnun kalacaksın.

Q klavyen F klavyeye dönmüş olabilüüüü. nasıl yapıldığına gelince xp olsa kolay da ben visatya geçtim bunda nerden düzeltecemi bulamadım o yüzden yardımcı olamadım.
yok cnm öyle deil virüs ögirmiş olailir misal ıtek harfi ıttıklıtyorum iki harf cıtktıyor ögle ögarip ögarip.neyse kilomu yazaytım en 65.8 kiloyum

iyi akşamlar arkadaşlar
yarın kilomu bildiremem diye akşamdan yazayım dedim.85 tim 84 oldum.bu haftalık bu kadar.adetim de gelecek şiş şiş hissediyorum kendimi.
kilo verip almak kadar can sıkıcı moral bozucu bişey yok.yoruluyo insan.ama eski motivasyonumu yakalamaya çalışıyorum.tekrar başarayım istiyorum.hep birlikte inşallah:))

selam canım. senin adın nedir ne diyelim sana.ben gülçin. inşallah her hafta böyle olur. beraberce 80 lerden kurtuluruz inşallah.

bende bildirim yapimm öyleyse. 600 gram gitti bu hafta benden regl olmama rağmen .
80.3 diyorum ve hedefime ulaştım diyebilirim çünkü 300 gramda 20 sine kadar gider..sonraa geri dönsün 70 ler.

selam canım. senin adın nedir ne diyelim sana.ben gülçin. inşallah her hafta böyle olur. beraberce 80 lerden kurtuluruz inşallah.

selam gülçin bana umut diyebilirsin.gerçek adım değil ama bu siteye ilk üye olurken 97 kiloydum ve bir umut arıyordum.benim için çok anlamı var.
defalarca 80 kilonun altına indim ve çıktım.yani 76 77 oldum sonra 80.ama 3 senedir ilk defa 85 e çıktım.kendime çok kızıyorum.
kesinlikle duygusal açlık benim yeme sebebim.her sıkıştığımda yemeğe tatlıya saldırıyorum.sen de böylemisindir canım.

kızlar aynalar nerde . eyvaah paylaşım yapmadığı gün kaçamak yapmış veya yapacak oluyor artık az çok tanıdım kaptancığımı.ASLIIII telefonu olsada çağırsak..

bende bildirim yapimm öyleyse. 600 gram gitti bu hafta benden regl olmama rağmen .
80.3 diyorum ve hedefime ulaştım diyebilirim çünkü 300 gramda 20 sine kadar gider..sonraa geri dönsün 70 ler.
tebrik ederim canım.regl döneminde kilo alıyoruz sonuçta.sen kilo vermeyi başarmışsın.

evet aynen öyleyimdir.maalesef

ben de kaçamak yaptığım zaman utancımdan siteye uğramazdım.aman yapmayalım böyle.
yaz da geliyo hiçbir kıyafete sığamamayı düşünerek kendimizi motive edelim.
eşim karşımda bademleri fındıkları götürüyo ama bi tane alsam ne olur biliyomusunuz.o tabağı bitiririm sonra mutfağa bisküvi çikolata filan aramaya giderim ve ne bulursam yerim.çünkü kendimi frenleyemiyorum.nasıl olsa bugünkü diyeti bozdum bozmuşken de canım ne istiyosa bigüzel yiyeyim diye düşünüyorum.
bende ki hata bu işte.bütün hayatımı mahvediyor.
kendimle barışık bir insan olmayı ne çok isterdim.
biliyomusunuz sürekli aklımda kilolarım var.aklımdan çıkaramıyorum.

aynen bennde öyleydim evde bişe oldu mu mutlaka o hemen biterdi. şimdi mutfakta kandil simidi var yemeyom garii.mesela paket açıldı mı hepsi bitrdi ama artık yavaş yavaş yarım bırakmayı ertelemeyi aklıma düşeni yapmamayı öğreniyorum. markette kontrolü elime alabiliyorum. çikolataların kalorisini okuyup bitter alıyorum onu da kasada amaan yemesem ne kaybederim sadece kilo diyorum ve kasanın yanına çaktırmadan bırakıyorum. bu benim için büyük başarı.

zaten bu 3 kiloda bile kendimde ki farkı göbeğimin küçülüşünü görünce herkesde söleyince mutlu oluyorum geri 80 lere uğramak istemiyorum artık ya.hele şu haftada bitsin 70 lere geçmek için sabırsızlanıyorum.

Son düzenleme:
slm kızlar bugün keyfim yok bnm yhaaa pek biişiy yiyemedim :93: bi tek akşam yemeğinde yarım levrek balığı yedim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…